Σεξ στο πρώτο ραντεβού γιατί όχι; Αλλά και γιατί ναι; Δεν υπάρχει σωστή και λάθος απάντηση για αυτό θέμα. Το σεξ στο πρώτο ραντεβού ήταν πάντα ταμπού, αλλά οι λόγοι αλλάζουν. Και δεν χρειάζεται να είναι ένα μεγάλο όχι, μια πηγή ντροπής ή μια μεγάλη απόφαση. Σε τελική ανάλυση, εξαρτάται από το πού βρίσκεσαι συναισθηματικά και διανοητικά, αλλά φυσικά είναι προσωπική σου επιλογή! Γι’ αυτό απαντά η θεραπεύτρια και ειδική σχέσεων Shamyra Howard για να μας δώσει την γνώμη της και σχετικά βήματα με το σεξ στο πρώτο ραντεβού.

ραντεβού

‘Aς συζητήσουμε τον ορισμό του ραντεβού” λέει η Shamyra Howard

Βήμα #1

Βγαίνεις πραγματικά ραντεβού ή ψάχνεις απλώς για λίγη διασκέδαση χωρίς δέσμευση;

”Το ραντεβού είναι μια διαδικασία συλλογής δεδομένων” λέει η Shamyra Howard . Μερικοί άνθρωποι βγαίνουν ραντεβού χαλαρά ή για συντροφιά, ενώ άλλοι βγαίνουν ραντεβού για να συνδεθούν με έναν αποκλειστικό και αφοσιωμένο σύντροφο. Παλιά το στίγμα για τις γυναίκες που έκαναν σεξ στο πρώτο ραντεβού ήταν μεγάλο. Παρόλα αυτά οι γυναίκες, έχουν απελευθερωθεί σεξουαλικά και σπάνε τα ταμπού από όπου προέρχονται καθημερινά!

Σκέφτεσαι αν το σεξ στο πρώτο ραντεβού είναι για σένα; Το πρώτο βήμα είναι να καταλάβεις το γιατί! Γιατί θέλεις να κάνετε σεξ; Είναι επιλογή σου ή νιώθεις πίεση; Αν είναι επιλογή σου, τότε πήγαινε! λέει η Shamyra Howard.

ραντεβού

Πολλοί άνθρωποι ανησυχούν ότι ένας πιθανός σύντροφος μπορεί να τους κρίνει ή να χάσει το ενδιαφέρον για αυτούς εάν κάνουν σεξ στο πρώτο ραντεβού. Εάν συμβαίνει αυτό, τότε ίσως να μην είναι το άτομο με το οποίο μπορείς να ασχοληθείς παραπάνω. Το σεξ αφορά τη συναίνεση, την ασφάλεια και την αμοιβαία ευχαρίστηση. Εάν υπάρχουν αυτοί οι παράγοντες και κάνεις σεξ για την ευχαρίστησή σου, τότε δεν χρειάζεται να το πολυσκέφτεσαι.

Βήμα #2

Σκέψου τα σεξουαλικά σου όρια

Το να μην κάνεις σεξ στο πρώτο ραντεβού είναι όριο για σένα; Αν ναι, σκέψου πόσο σημαντικό είναι να τηρείς τα όριά σου και κάνε την επιλογή σου!

Βήμα #3

Μάθε αν το σεξ στο πρώτο ραντεβού είναι για εσένα

Σκέψου τις συζητήσεις που είχες κάνει μαζί με τον ”υποψήφιο” σύντροφο για το σεξ. Με βάση αυτές τις συζητήσεις, πιστεύεις ότι αξίζει τον κόπο; Πιστεύεις ότι το σεξ θα ήταν ευχάριστο; Ειδικά αν το σεξ είναι σημαντικό για σένα.

ραντεβού

Ζούμε σε έναν πραγματικό κόσμο κι όπως καταλαβαίνεις ότι πράγματα που δεν σχεδιάζεις πάντα όπως το σεξ στο πρώτο ραντεβού μπορεί να συμβούν! Απλώς βεβαιώσου ότι κάνεις σεξ επειδή το θες, να είναι εντός των σεξουαλικών σου ορίων και ότι ο σύντροφός σου θα το άξιζε. Ακόμα κι αν δεν έχεις σχέδια να κάνεις σεξ με έναν σύντροφο στο ραντεβού, είναι οκ να είσαι προετοιμασμένη. Δεν είναι κακό να έχεις προφυλακτικά στην τσάντα σου για παν ενδεχόμενο!

Διαβάστε επίσης: Υπάρχει συνταγή για καλό σεξ;

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet