Η Άννα Γουίλσον, Σύμβουλος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης & Επιτυχίας, σίγουρα δεν μπορούσε να φανταστεί, πριν από 7 χρόνια πως αφήνοντας πίσω της την Ελλάδα και την οικογένειά της, θα έφθανε τόσο ψηλά! Διαζευγμένη, με ένα παιδί 5 ετών και 300€ στην τσέπη φθάνει στην Αγγλία, προκειμένου να προσφέρει ένα καλύτερο μέλλον στον γιο της αλλά και στην ίδια.

Η τύχη στάθηκε με το μέρος της καθώς βρήκε αμέσως μια part time εργασία σε ένα café. Έτσι το πρωί δούλευε ενώ το μεσημέρι έπαιρνε τον Αναστάση, τον γιο της, από το σχολείο και το βράδυ παρακολουθούσε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για wedding planners. Από μικρή ήταν ανήσυχο πνεύμα. Πάντα ήθελε να δημιουργήσει κάτι δικό της. Έτσι το πρωί βρισκόταν στη δουλειά και το βράδυ επέστρεφε στο διάβασμα για διάστημα 12 μηνών ώσπου τα κατάφερε!

Anna Wilson

I can and I will watch me.”

Μετά από 1 χρόνο εντατικής μελέτης πήρε την πιστοποίηση ως wedding planner και έγινε και επίσημα πια διοργανώτρια γάμων, έχοντας πλέον τη δική της επιχείρηση, την Greek Dream Planners. Για έναν ολόκληρο χρόνο, από την δημιουργία της επιχείρησής της, δεν είχε αποκτήσει ούτε έναν πελάτη και έτσι αποφάσισε να συνεργαστεί με μια business coach. Σε μια περίοδο της ζωής της που δεν είχε καθόλου χρήματα για μια τέτοιου είδους επένδυση.

Βαθιά μέσα της όμως ήξερε ότι αυτό ήταν το βήμα που χρειαζόταν να κάνει για να προχωρήσει. Έτσι παίρνοντας ένα επιχειρηματικό δάνειο, «άνοιξε» νέους ορίζοντες στο μυαλό της, που την οδήγησαν σε νέα μονοπάτια, φροντίζοντας μέσα από σκληρή δουλειά να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερα από την εμπειρία αυτή με την coach. Από το σημείο αυτό κι έπειτα άλλαξαν τα πάντα στη ζωή της! Μέσα σε μόλις 3 μήνες έμαθε τόσα πολλά για τις επιχειρήσεις και την online επιχειρηματικότητα, ενώ ακολουθώντας ένα συγκεκριμένο σχέδιο στρατηγικής οδηγήθηκε από τους μηδενικούς πελάτες σε αριθμό, στους ιδανικούς της πελάτες. Κερδίζοντας έτσι μέσα σε ένα μήνα, αυτά που θα κέρδιζε σε έναν ολόκληρο χρόνο, από την part-time απασχόλησή της.

Όταν κατάλαβε πως όλα αυτά που έμαθε λειτουργούσαν και πόσο σημαντική ήταν η συμβολή της δικής της coach, συνειδητοποίησε πως ήθελε να βοηθήσει κι αυτή με τη σειρά της άλλους επιχειρηματίες να φτάσουν στην επαγγελματική επιτυχία που επιθυμούσαν. Οι σπουδές της συνεχίστηκαν και στο NLP στο American Union of NLP, Sales Psychology and Launch Online Courses and Memberships.

She believed she could, so she did.”

Το 2019 ξεκίνησε να ασκεί και η ίδια το coaching μέσα από τη δεύτερη επιχείρησή της AnnaWilsonCoaching Success & FreedomBusinessCoach

Η δημιουργία της βασίστηκε στην προσωπική της ανάγκη για ισορροπία & ελευθερία που αναζητούσε ανάμεσα στην εργασία και την οικογένειά της. Σήμερα, έχει καταφέρει να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα, δουλεύοντας από το χώρο του σπιτιού της κοντά στον σύζυγο και τους δυο γιους της.

Το 2019 δημιούργησε τις δικές της ομάδες στα social media «Λαμπρή επιχειρηματίας & μαμά» & «ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ 4%» μέσα από τα οποίες βοηθάει γυναίκες και άνδρες, σε όλη την Ελλάδα να εξελίξουν τις επιχειρήσεις τους online. Καθώς επίσης και να μετατρέψουν τις γνώσεις τους σε διαδικτυακά εκπαιδευτικά – ομαδικά και συνδρομητικά προγράμματα.

Από το μηδέν στην επιτυχία!

Τα έσοδα της Άννας από την coaching επιχείρησή της ως Success and freedom business coach, Sales Psychology Expert, Launch Online Programmes Expert έχουν εκτοξευθεί! Από τον Ιανουάριο 2021 μέχρι και σήμερα έχουν φθάσει 50.300 λίρες, ποσό που αντιστοιχεί σε 59.620€.

Πιστεύεις ακόμα ότι δεν μπορείς να τα καταφέρεις; λέει η Άννα. Αν μπορώ εγώ, τότε είμαι σίγουρη ότι μπορείς κι εσύ! Αρκεί ν’ ακολουθήσεις το παράδειγμά της & να τολμήσεις!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet