πορεία της Anne Heche δεν μπορεί σίγουρα να χαρακτηριστεί ως εύκολη. Το τραγικό τέλος της ήταν απλά το αποκορύφωμα στην κούρσα της ζωή της, όπως αποδεικνύει το παρελθόν της. Είναι το τέταρτο από τα πέντε παιδία της οικογενείας που καταλήγει με τραγικό τρόπο, ενώ η 85χρονη μητέρα της είναι ακόμα ζωντανή.

Η Nancy Heche, η μητέρα της, έχει μιλήσει για τα δύσκολα χρόνια, και το πώς είναι να ζεις με έναν κρυφά ομοφυλόφιλο σύζυγο. Ο Donald, πατέρας των παιδιών, επίσης, πέθανε από AIDS το 1983.

Παραδέχτηκε στα βαριά θρησκευτικά απομνημονεύματά της το 2006, «The Truth Comes Out: When Someone You Love is in a Same-Sex Relationship», ότι χρησιμοποίησε νιτρικό αμύλιο με τον Donald για να βελτιώσει τη σεξουαλική τους ζωή, ενώ είχε και παντρεμένους εραστές.

Πριν γεννηθεί η Anne, η αδερφή της, Cynthia, πέθανε από καρδιακό ελάττωμα σε ηλικία μόλις 2 μηνών. Ο 18χρονος αδελφός της Anne, Nathanπέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, όταν έπεσε πάνω σε ένα δέντρο, τρεις μήνες μετά τον θάνατο του Don Heche. Η Anne πίστευε ότι ο αδερφός της αυτοκτόνησε. Μια άλλη αδερφή, η Susan Bergman, η οποία έγραψε τα δικά της οικογενειακά απομνημονεύματα με τίτλο «Anonymity», πέθανε το 2006 από καρκίνο στον εγκέφαλο. Μόνο ένα από τα παιδιά των Heche είναι ακόμα ζωντανό, η Abigail.

Η σχέση της Heche με την DeGeneres δεν εγκρίθηκε από την μητέρα της

Μάλιστα, η Nancy Heche, η οποία είναι χριστιανή θεραπεύτρια που χρησιμοποιεί τη Βίβλο στη συμβουλευτική της πρακτική, δεν ενέκρινε τις επιλογές της ηθοποιού. Όταν ήταν μικρή δεν την άφηνε να ασχολείται με το θέατρο λέγοντας ότι είναι «ο κόσμος των αμαρτωλών». Έγινε επίσης έξαλλη όταν η Anne της είπε το 1997 ότι είχε ερωτευτεί την Ellen DeGeneres. «Είμαι άναυδη, σε κατάσταση σοκ. Δεν ξέρει η Anne τι έχει κάνει η ομοφυλοφιλία στην οικογένειά μας;» φέρεται να είχε πει τότε.

Οι μεταξύ τους σχέσεις διαταράχθηκαν περισσότερο μετά από τη δημοσίευση των απομνημονευμάτων της Heche το 2001,  «Call Me Crazy». Ανέφερε ότι προσβλήθηκε από έρπητα των γεννητικών οργάνων ως βρέφος, κι η μητέρα της επέμενε ότι ήταν εξάνθημα από την πάνα και αρνήθηκε να την πάει στο γιατρό. Η Nancy έγραψε ότι «δεν βρήκε θέση ανάμεσα στα ψέματα και τις βλασφημίες στις σελίδες αυτού του βιβλίου». Η Anne Heche είπε ότι η μητέρα της δεν πίστευε τους ισχυρισμούς της ότι ο πατέρας της την κακοποίησε από την εποχή που ήταν μικρή μέχρι τα 12 της.

Οι αποκαλύψεις της κόρης της για τη σχέση της με την DeGeneres έφεραν οδυνηρές αναμνήσεις για τη Nancy, η υποστήριξε ότι δεν γνώριζε πως ο σύζυγός της ήταν ομοφυλόφιλος μέχρι που πέθαινε στο νοσοκομείο Bellevue το 1983.

Διάβασε τη συνέχεια στο nitro.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet