Σαν κάστρα στην άμμο που τα παρασέρνει το κύμα, έτσι γκρεμίζεται και η φήμη των παρουσιαστών της prime time ζώνης στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Μόλις λίγες ώρες πριν, κυκλοφόρησε ένα εκτενές ρεπορτάζ για τον Τζίμι Φάλον, από το περιοδικό. Rolling Stone, στο οποίο παρουσιάζεται το τοξικό εργασιακό περιβάλλον που επικρατεί στο «The Tonight Show» και αναδεικνύει πως πίσω από μια υπέρλαμπρη και επιτυχημένη εκπομπή, υπάρχει το απόλυτο σκοτάδι. Το άγχος, η πίεση, η τοξικότητα, ο φόβος.

Ο Τζίμι Φάλον είναι ο τρίτος κατά σειρά παρουσιαστής που κατηγορείται ανοιχτά, μετά την Έλεν Ντετζένερις και τον Τζέιμς Κόρντεν, δύο πρόσωπα που αποχώρισαν «ησύχως» από τις εκπομπές τους, πριν βιώσουν το ολοκληρωτικό cancel.

Οι κατηγορίες εις βάρος του Τζίμι Φάλον

Συνολικά, λοιπόν, 16 νυν και πρώην μέλη της εκπομπής του Τζίμι Φάλον, τον κατηγορούν για τοξικότητα, σε βαθμό που τους οδηγούσε σε κλάμματα και επιβάρυνε την ψυχική υγείας τους, με αποτέλεσμα να τους πέφτουν τα μαλλιά και να περνούν αυτοκτονικές σκέψεις από το μυαλό τους. Αναφέρουν πως ο Τζίμι Φάλον είχε συνεχόμενα ξεσπάσματα και πώς αν ήταν σε άσχημη διάθεση, τότε ήταν ένας ανεμοστρόβιλος που τους γ@@σε. 

Υποστηρίζεται, μάλιστα, από τους 16 εργαζομένους πως η έκρυθμη συμπεριφορά του Τζίμι Φάλον αποτυπώνεται και στην αλλαγή των παραγωγών της εκπομπής, με 9 να έχουν αλλάξει σε 8 χρόνια που βρίσκεται ο ίδιος στο τιμόνι του σόου. Κανένας από αυτούς δεν έχει καταφερθεί εις βάρος του Φάλον, αλλά και κανένας δεν έχει μιλήσει θετικά.

Για να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ του, το Rolling Stone συνομίλησε με 50 άτομα που εργάστηκαν στο παρελθόν ή εργάζονται τώρα για το Tonight Show. Αρκετοί αναγνώρισαν στον Φάλον την ικανότητα να είναι αστείος, κανείς όμως δεν είχε να πει κάτι καλό για το εργασιακό περιβάλλον. Οι περισσότεροι αναφέρουν πως ο Τζίμι Φάλον έγινε τοξικός όταν έγινε η μετάβαση της εκπομπής από την εποχή του Late Night with Jimmy Fallon στην εποχή του The Tonight Show.

«Οι παραγωγοί ένιωθαν την πίεση και αυτό έφτασε στους υπαλλήλους. Άνθρωποι που δούλευαν για τους παραγωγούς, ένιωθαν την πίεση πως το παραμικρό λάθος θα τους οδηγούσε στην απόλυση. Άλλωστε, υπάρχουν τόσα βιογραφικά στο NBC (το δίκτυο που εκπέμπει το σόου) που περιμένουν να σου πάρουν τη θέση».

Η πλειονότητα των 14 που έχουν φύγει από το σόου, υποστήριξε πως η αποχώρηση τους έγινε για λόγους ψυχικής υγείας, με 7 να λένε πως η ψυχική τους κατάσταση επηρεάστηκε άσχημα από τις εμπειρίες τους. Άλλοι απλώς απολύθηκαν. «Κανείς δεν έλεγε “Όχι” στον Τζίμι Φάλον. Όλοι περπατούσαν σε μια λεπτή ισορροπία, ειδικά οι παραγωγοί. Ποτέ δεν ήξερες ποιον Τζίμι θα αντιμετωπίσεις και πότε θα έχει κάποιο ξέσπασμα», αναφέρεται στο άρθρο του περιοδικού.

Το ρεπορτάζ του περιοδικού, έρχεται σε «συνέχεια» των κατηγοριών που είχαν βρει το φως της δημοσιότητας, το 2015, από τη New York Post, με επίκεντρο πάλι τον Τζίμι Φάλον. Τότε είχε αναφερθεί πως ο παρουσιαστής έπινε τόσο που μύριζε η ανάσα του αλκοόλ. Όμως, το εν λόγω ρεπορτάζ δεν είχε την ίδια δυναμική με αυτό του Rolling Stone, κι έτσι τα πνεύματα κατευνάστηκαν γρήγορα.

Διαβάστε περισσότερα στο Intronews.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!