Την Τετάρτη, 25 Μαΐου, ο Άρης πέρασε στο ζώδιο που κυβερνά, τον Κριό, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 5 Ιουλίου. Από αυτή τη θέση ο Άρης μας εξωθεί στην εξωστρέφεια, στη δράση, στη διάθεση να δώσουμε τον αγώνα μας με σκοπό της επίτευξη των στόχων μας.

Η θετική επιρροή του Άρη στον Κριό είναι ο αυθορμητισμός, η στοχευμένη δράση, η αυθεντικότητα, η ειλικρίνεια, η πρωτοπορία, η μαχητικότητα, ο δυναμισμός, η αποφασιστικότητα.

Η αρνητική επιρροή του Άρη στον Κριό είναι ο εγωισμός, ο ανταγωνισμός, η φιλαρχία, η υπέρμετρη παρόρμηση, η ποδηγέτηση των άλλων, η κυριαρχική και διασπαστική δράση.

Εμείς καλούμαστε να αποφασίσουμε αν θέλουμε να αξιοποιήσουμε τις θετικές ιδιότητες του Άρη για να πάμε μπροστά, να προωθήσουμε τα σχέδιά μας, να επιδιώξουμε νέες κατακτήσεις, επαγγελματικές ή προσωπικές.

Εννοείται ότι, αν θέλουμε, μπορούμε να επιλέξουμε την αρνητική πλευρά του Άρη στον Κριό για να κολλήσουμε στην επιβολή του εγώ και στον ανταγωνισμό, θεμιτό και αθέμιτο. Θα μου πεις ότι κάτι τέτοιο είναι απώλεια ενέργειας χωρίς όφελος αλλά αν είναι να φουσκώσει το εγώ… Αξίζει;

Εν ολίγοις, ας δούμε τι ακριβώς θέλουμε κι ας πράξουμε με γνώμονα το μυαλό που έχουμε καθώς η δράση του Άρη εύκολα μπορεί να μετατραπεί σε πάθος ζωώδες, αλόγιστο. Κι αν επιλέξουμε τα θετικά του και κάποια στιγμή πάρουμε κάτι από τη λίστα των αρνητικών, έχουμε το όπλο της αυτογνωσίας. Μία ανασκόπηση των τεκταινόμενων στο τέλος της ημέρας θα βοηθήσει να μάθουμε από τα λάθη μας και να επιστρέψουμε στη λίστα των θετικών που αξίζει να υιοθετήσουμε για να βγούμε κερδισμένοι από αυτή την περίοδο.

Σε κάθε ζώδιο και ωροσκόπο οι επιδράσεις του Άρη από τον Κριό θα είναι:

ΚΡΙΟΣ: Δυναμισμός και διάθεση για νέα ξεκινήματα και νέες κατακτήσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Προσοχή στις ανταγωνιστικές τάσεις που μπορεί να βλάψουν τις σχέσεις σου και τελικά να μείνει η πίκρα ακόμη κι αν έχει επιτευχθεί η νίκη.

ΤΑΥΡΟΣ: Καιρός να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος που εκκρεμούν και σου δημιουργούν άγχος. Αντιμετωπίζεις φοβίες και απωθημένα που εκφράζονται με οργή. Καλό είναι να φιλτράρεις το θυμό σου για να μην δώσεις λαβές σε αυτούς που θα εκμεταλλευτούν τις στιγμές αδυναμίας σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπαίνεις στη δράση για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και οργανώνεις τις κινήσεις και τις συνεργασίες σου με σκοπό να κατακτήσεις έναν ακόμη στόχο. Οι παρέες με φίλους θα σου δώσουν χαρά και ενέργεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πολλή δουλειά και ανάλογο άγχος εγκυμονεί ο Άρης από τον Κριό. Ενδεχόμενα θα πιεστείς καθώς θα νιώθεις ότι οι ανώτεροι σου, η οικογένειά σου, ο κύκλος σου, θα ζητούν περισσότερα από αυτά που αντέχεις. Προσπάθησε να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητές σου και να θυμάσαι ότι το «όχι» είναι σωτήριο σε τέτοιες περιόδους.

ΛΕΩΝ: Ξαναβρίσκεις τον καλό, αισιόδοξο, φευγάτο και δραστήριο εαυτό σου που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε. Διασκεδάζεις περισσότερο με τις παρέες σου, φλερτάρεις και σημειώνεις επιτυχίες ερωτικές ή επαγγελματικές. Μην ξεχνάς, ωστόσο, ότι χρειάζεσαι και ξεκούραση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απωθημένα και ανικανοποίητες επιθυμίες μεταφράζονται σε θυμό που βγαίνει με ένταση και βάζει σε κίνδυνο τις σχέσεις σου. Καλά θα κάνεις να φιλτράρεις τα λόγια σου και να μην αφήνεις τον εγωισμό και τις συναισθηματικές σου εξάρσεις να κυριαρχούν στις συμπεριφορές σου.

ΖΥΓΟΣ: Πρόσεχε τις κινήσεις σου γιατί θα είναι δύσκολο να αποφύγεις τον ανταγωνισμό και τους διαξιφισμούς είτε με τους συνεργάτες είτε με το ταίρι σου. Προσπάθησε να μην εμπλακείς ακόμη κι αν σε προκαλέσουν καθώς, ακόμη κι αν κερδίσεις τις μάχες, το πιο πιθανό είναι ότι θα χάσεις τον πόλεμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αυτή η περίοδος εγκυμονεί πολλές υποχρεώσεις, πιέσεις και άγχος. Καλά θα κάνεις να προσέχεις την υγεία σου γιατί θα χάνεις ενέργεια. Η αερόβια άσκηση θα σε βοηθήσει. Ιεράρχησε τις προτεραιότητές σου για να μην πελαγοδρομήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εξωστρέφεια, επικοινωνιακή διάθεση, διασκέδαση και φλερτ! Η συνταγή είναι καλή, αρκεί να μην υπερβάλεις και φθάσεις στο σημείο να αντιμετωπίσεις ερωτικά διλήμματα ή να κάτσεις στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οικογενειακές υποθέσεις ή κάποια προβλήματα με την ακίνητη περιουσία σου θα κλέψουν το χρόνο και την ενέργειά σου. Καλό είναι να έχεις σαν ασπίδα σου την ψυχραιμία καθώς οι συναισθηματικές υπερχειλίσεις μπορεί να θίξουν την αρμονία στην εστία σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εποικοδομητικές συζητήσεις και δράσεις με νέες γνωριμίες ή αναζωπύρωση παλαιοτέρων. Οι δημιουργικές ιδέες θα βρουν τρόπο να υλοποιηθούν, αρκεί να κάνεις ένα βήμα τη φορά και να μην παρασύρεσαι από τις παρορμήσεις σου.

ΙΧΘΥΕΣ: Η προσπάθειά σου να μπεις στη δράση για να αυξήσεις τα έσοδά σου θα αποδώσει καρπούς αν φιλτράρεις τις υποσχέσεις που σου δίνουν κι αν κρίνεις πιο αντικειμενικά αυτούς με τους οποίους σκέφτεσαι να συνεργαστείς.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!