Το Σάββατο 30 Απριλίου πραγματοποιείται η πρώτη έκλειψη του 2022, η οποία είναι Ηλιακή. Στο σχήμα της έκλειψης συμμετέχει και ο Ουρανός, επίδραση που την κάνει πιο εκρηκτική, πιο έντονη, πιο ισχυρή στα γεγονότα που θα προκαλέσει.

Ανατρεπτικές καταστάσεις και ακραία γεγονότα μας οδηγούν σε αλλαγές. Η αδιαλλαξία, η ανάγκη επιβολής, οι εντάσεις θα καθορίσουν πολλές συμπεριφορές και, δυστυχώς, όχι μόνο στις προσωπικές μας επαφές αλλά και στη διεθνή πολιτική σκηνή. Η τρομοκρατία της ύφεσης καλά κρατεί.

Ωστόσο, οι αλλαγές είναι επιβεβλημένες και στη ζωή μας, στην καθημερινότητά μας, στον μικρόκοσμό μας. Ο τομέας του ωροσκοπίου μας που επηρεάζεται από την έκλειψη είναι αυτός που χρήζει αναθεωρήσεων και προσπάθειας. Ας τολμήσουμε το διαφορετικό. Ας αποβάλλουμε τις παγιωμένες αντιλήψεις μας. Ας συνειδητοποιήσουμε τις προσκολλήσεις μας και ας τολμήσουμε το καινούργιο, αυτό που θα μας απελευθερώσει από τις εξαρτήσεις μας.

Ο τομέας που χρήζει αλλαγών για κάθε ζώδιο και ωροσκόπο με την επίδραση της Ουράνιας Ηλιακής έκλειψης είναι:

ΚΡΙΟΣ: Αποδέξου τις ανάγκες σου. Ιεράρχησέ τες ως προτεραιότητες και δες με ποιους τρόπους και από ποιες σχέσεις σου θα διεκδικήσεις την ικανοποίησή τους. Ίσως είναι απαραίτητο να αντιμετωπίσεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα.

ΤΑΥΡΟΣ: Επικεντρώσου στις σχέσεις σου και δες ποιες σε ικανοποιούν, ποιες είναι αδιάφορες, ποιες είναι τοξικές. Μη διστάσεις να αποδεσμευτείς από σχέσεις εξάρτησης που στο τέλος της ημέρας μόνο πικρία σου αφήνουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το παρελθόν με τα απωθημένα του και τις φοβίες που σου έχει δημιουργήσει είναι αυτό που θα σε «πνίγει». Κλείσε τις γραφειοκρατικές υποθέσεις που σε αγχώνουν και κλείσε και τα κεφάλαια με τις σχέσεις που πλέον έχουν γίνει σκιές από τα παλιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι αναθεωρήσεις στόχων και φιλιών είναι στο πρόγραμμα. Μη διστάσεις να βγάλεις από τη ζωή σου αυτούς που δεν στέκονται απέναντί σου όπως θα έπρεπε και μην παρασύρεσαι από περιττούς συναισθηματισμούς. Έχε έτοιμο ένα εναλλακτικό σχέδιο δράσης.

ΛΕΩΝ: Θα πιεστείς υπερβολικά λόγω των επαγγελματικών σου. Να προσέχεις ποιους εμπιστεύεσαι καθώς μπορεί να μη χάσουν την ευκαιρία να σε εκθέσουν κοινωνικά. Μη συγκρουστείς με ανωτέρους σου και διεκδίκησε το δίκιο σου σε ήπιους τόνους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί να κάνεις κάποια μοιραία γνωριμία με άτομο που θα σε ωθήσει στο να αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις τα πράγματα. Θα μπεις στη διαδικασία να φιλοσοφήσεις τη ζωή και ίσως αλλάξεις την κοσμοθεωρία σου.

ΖΥΓΟΣ: Θα νιώθεις ένα έντονο ψυχολογικό βάρος και δυσθυμία που μπορεί να ξενίσει το περιβάλλον σου. Οι ανικανοποίητες επιθυμίες σου θα σου δημιουργούν θυμό και επιθετικότητα. Κάποια θέματα διαχείρισης των οικονομικών σου χρήζουν αναθεώρησης και σοφότερης διαχείρισης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα απογοητευτείς από άτομο που δεν το περιμένεις ή από τον εαυτό σου που δεν αποφασίζει να απομακρυνθεί από τοξικές καταστάσεις που τον απομυζούν. Είναι προτιμότερο να σκεφτείς με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις….

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καιρός να κόψεις μια κακή συνήθεια που μπορεί να είναι βλαπτική για την ευημερία ή την υγεία σου. Άλλαξε την καθημερινότητά σου και ιεράρχησε τις προτεραιότητές σου. Μην αφήσεις το άγχος να σου θολώσει την κρίση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναμένονται μοιραίες εξελίξεις ή γνωριμίες που θα επηρεάσουν τα ερωτικά σου. Τα γεγονότα μπορεί να είναι καταιγιστικά και να οδηγήσουν σε σημαντικές αλλαγές. Θα βρεις το θάρρος να ακολουθήσεις την καρδιά σου;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα σε απασχολήσουν θέματα ακίνητης περιουσίας και κάποιες οικογενειακές υποθέσεις. Η αλήθεια είναι ότι θα πιεστείς πολύ καθώς μπορεί να αντιμετωπίσεις δύσπεπτες αλήθειες. Προσπάθησε να κρατήσεις τους τόνους χαμηλά και να αμβλύνεις τις εντάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Μοιραίες γνωριμίες και σημαντικές συζητήσεις θα σε οδηγήσουν σε αποφάσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Τόλμησε να υψώσεις το ανάστημά σου όταν και όπου χρειάζεται, διεκδικώντας μια θέση στον ήλιο.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet