Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα στο ζώδιο που πραγματοποιήθηκε η χθεσινή Πανσέληνος (5/2). Επειδή ο Λέων είναι γνωστός ως ζώδιο της δραματουργίας, του θεάτρου, της αυτοέκφρασης, του ρομαντισμού και της υπερβολικής εκδήλωσης στοργής, αυτή η πανσέληνος είναι βέβαιο ότι θα αναζωπυρώσει τις φλόγες στην προσωπική σας ζωή. Αναμένετε χάος και ένταση στο περιβάλλον του σπιτιού σας, στους δυναμικούς και ιερούς χώρους της οικογένειας. Αγκαλιάστε τη διαδικασία, γιατί μπορεί τελικά να είναι θεραπευτική.
Να περιμένετε ότι τα πράγματα θα γίνουν λίγο ακατάστατα και απροσδόκητα. Η ενέργεια αυτής της πανσελήνου σε συνδυασμό με την επιρροή από τον Ουρανό θα ταρακουνήσει τα πράγματα αν ανήκετε στα παρακάτω ζώδια. Η πανσέληνος θα σας φέρει στο τέλος ενός ταξιδιού, αφήνοντάς σας με αποκαλύψεις και ανταμοιβές.

Αυτά τα 4 ζώδια θα νιώσουν την πανσέληνο περισσότερο:

Ταύρος

Δουλέψατε σκληρά για να αποκτήσετε επιρροή στην καριέρα σας και να προωθήσετε τον εαυτό σας προς την επιτυχία. Ωστόσο, αυτό δεν αποκλείεται να έγινε εις βάρος της προσωπικής σας ζωής. Η πανσέληνος στον Λέοντα θέλει να καταλάβετε ότι δεν είχατε κανέναν έλεγχο στις σχέσεις σας. Και παρόλο που μπορεί να αισθάνεστε την πίεση στο σπίτι, έχετε τη δύναμη να δημιουργήσετε το δικό σας ιδανικό ανεξάρτητα με το τι μπορεί να είναι αυτό. Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με τη ζωή και τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σας, αυτή η πανσέληνος θα σας εμπνεύσει να αρχίσετε να κάνετε κάτι γι ‘αυτό (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο).

Λέων

Αυτή η πανσέληνος είναι για σένα, Λέων. Είστε ο πρωταγωνιστής του σόου και όλοι συντονίζονται για να ακούσουν τι έχετε να πείτε! Επειδή αυτή η πανσέληνος φωτίζει τον πρώτο οίκο του εαυτού σας, θα σας ενθαρρύνει να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας και να ρίξετε μια προσεκτική ματιά στο άτομο που γίνεστε. Ακριβώς επειδή έχετε κάνει λάθη στο παρελθόν δεν σημαίνει ότι είστε το ίδιο άτομο που ήσασταν πριν. Αφήστε αυτή την πανσέληνο να σας δείξει όλους τους τρόπους με τους οποίους έχετε μεγαλώσει. Προετοιμαστείτε για να ξεδιπλωθεί μια κορυφαία στιγμή στη ζωή σας, γιατί μια πανσέληνος είναι πάντα μια στιγμή αλλαγής και ολοκλήρωσης. Μπορεί να απελευθερώνετε συναισθήματα που δεν είχατε συνειδητοποιήσει ότι κρατούσατε μέσα σας. Μην τιμωρείτε τον εαυτό σας επειδή αισθάνεστε συναισθηματικοί. Κάτι πολύ καλύτερο έρχεται.

Σκορπιός

Τι θέλεις να πετύχεις Σκορπιέ; Για τι θέλεις να γίνεις γνωστός; Η πανσέληνος στον Λέοντα φέρνει δύναμη στον 10ο οίκο της καριέρας και της φήμης σας, ρίχνοντας φως στην κοινωνική σας θέση. Μπορεί να ξανασκεφτείτε τους επαγγελματικούς σας στόχους και να συνειδητοποιήσετε ότι κάτι δεν λειτουργεί. Το να κατέβεις από το πλοίο όταν αυτό έχει φύγει από το λιμάνι προφανώς δεν γίνεται. Οπότε απλώς συνέχισε προς τη «λάθος» κατεύθυνση. Έχετε τόσες πολλές δυνατότητες να κάνετε κάτι απίστευτο με την καριέρα σας, ειδικά αν ξεκινήσετε τώρα! Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει να τα παρατάτε μόνο όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Ο δρόμος μπροστά είναι γεμάτος εμπόδια, προκλήσεις και ειλικρινείς απογοητεύσεις, αλλά αν δεν είστε πρόθυμοι να αντιμετωπίσετε την καταιγίδα, πώς αλλιώς θα μπορέσετε να αποδείξετε πόσο το αξίζετε;


Υδροχόος

Ο μήνας των γενεθλίων σας είναι σε εξέλιξη και σας υπενθυμίζει να είστε σίγουροι για τον εαυτό σας και να πιστεύετε στην ικανότητά σας να γίνετε καλύτερος άνθρωπος. Ωστόσο, η πανσέληνος στο Λέοντα φέρνει την προσοχή σας στις σχέσεις σας ένας προς έναν. Λαμβάνοντας χώρα στον έβδομο οίκο σας συμμάχων, εχθρών, συζύγων και επιχειρηματικών συντρόφων, αυτό το σεληνιακό γεγονός σας αναγκάζει να αναγνωρίσετε τι είναι και τι δεν λειτουργεί όταν πρόκειται για τη δυναμική της σχέσης σας. Εάν τα θεμέλια μιας σχέσης είναι αδύναμα και αναξιόπιστα, αυτή η πανσέληνος οδηγεί σε ατύχημα. Ωστόσο, εάν βλέπετε ότι υπάρχει η διάθεση και η ευθύνη για να συναντηθείτε κάπου στη μέση, αυτή η πανσέληνος θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πόσο δυνατή είναι πραγματικά η σχέση σας, σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

Διάβασε ακόμη: Οι προβλέψεις της εβδομάδας 4-10 Φεβρουαρίου: αν ανήκεις σε αυτά τα ζώδια ετοιμάσου για ένταση και συγκρούσεις

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet