Από την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου ο Ερμής έχει αρχίσει τη φαινομενική  ανάδρομη κίνησή του στον Αιγόκερω. Αυτό είναι το ζώδιο που σχετίζεται με την αυτοπραγμάτωσή μας, ο σταθμός κατά τον οποίο καλούμαστε να παράγουμε έργο, αξιοποιώντας τις δεξιότητες, τα ταλέντα, τις γνώσεις μας. Εφαρμόζουμε το κατά δύναμιν στην κοινωνία για να αποτελέσουμε χρήσιμο κρίκο της. Παίρνουμε το χρίσμα του ενήλικα μέσα από την ευθύνη που αναλαμβάνουμε και την εργατικότητά μας. Ως εκ τούτου αυτό το ζώδιο σχετίζεται με την καριέρα και την κοινωνική μας καταξίωση.

Ο Ερμής ανάδρομος σε αυτό το περιβάλλον μπλοκάρει τις προσπάθειές μας να βάλουμε κάτι καινούργιο σε εφαρμογή. Μας καλεί να χαλαρώσουμε λίγο τους φρενήρεις ρυθμούς μας και να αξιολογήσουμε αυτά που έχουμε πράξει μέχρι τώρα. Απόλυτα συμβατός με την επικαιρότητα ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω, μας καλεί να κάνουμε μία ανασκόπηση των γεγονότων και να παρατηρήσουμε τη θέση μας σε αυτά. Να αναγνωρίσουμε πότε πράξαμε το σωστό και πότε το λάθος. Να συνειδητοποιήσουμε πότε δεν κάναμε κάτι από ανασφάλεια ή τεμπελιά, να μάθουμε από τα λάθη και τις παραλήψεις μας ώστε να είμαστε έτοιμοι για πιο επιτυχημένη δράση μετά τις 22 Ιανουαρίου. 

Επειδή αυτή την περίοδο είναι ανάδρομος και ο Άρης, καλό είναι να προσέχουμε στο δρόμο όταν οδηγούμε και να φερόμαστε σαν να είναι όλοι οι άλλοι οδηγοί ικανοί να παραβούν το κόκκινο ή το στοπ ώστε να μηδενίσουμε τις πιθανότητες ατυχήματος. Οι παράτολμες ενέργειες στο τιμόνι αυτή την περίοδο είναι λίαν επικίνδυνες.

Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι καλή χρονιά με υγεία, ευημερία και πολλή Αγάπη για εσάς και τις οικογένειές σας! Είθε η νέα χρονιά να σας φέρει 2023 περισσότερα χαμόγελα!!!

Ας δούμε σε ποιους τομείς και πώς μας επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής  στον Αιγόκερω, ανάλογα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο μας:

ΚΡΙΟΣ: Κάνε μία επαναξιολόγηση όλων όσων έχουν διαδραματιστεί στον επαγγελματικό και κοινωνικό σου στίβο. Δες τι πρέπει να κρατήσεις και τι όχι και προετοίμασε το έδαφος για νέες κατακτήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Να προσέχεις αν ταξιδέψεις. Καθυστερήσεις και εμπόδια μπορεί να σε αναστατώσουν. Είναι πιθανές οι επανασυνδέσεις με άτομα του παρελθόντος, πιθανώς και οι ερωτικές. Μην κάνεις παράτολμες ενέργειες στην οδήγηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν έχεις εκκρεμότητες με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομικά είναι πιθανό να αναγκαστείς να κάνεις κάποιους διακανονισμούς καθώς μπορεί τώρα να υπάρξει κάποια επιτακτική απαίτηση. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επαναπροσδιορίζεις τη στάση σου έναντι των σημαντικών άλλων της ζωής σου. Αναθεωρήσεις τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και συνεργατών μπορεί να σε οδηγήσουν σε καθοριστικές αλλαγές. Είναι πιθανές οι επανασυνδέσεις με παλιούς συνεργάτες ή συντρόφους. 

ΛΕΩΝ: Κάποια επαγγελματικά θέματα που εκκρεμούν, σου προκαλούν πονοκέφαλο καθώς η διεκπεραίωσή τους μπορεί να μην εξαρτάται μόνο από εσένα αλλά και από τους συνεργάτες σου. Αν έχεις κάποιο δίλημμα για τη δουλειά σου, μη βιαστείς να αποφασίσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί να αναστατωθείς καθώς θα είναι πολύ εύκολο να προκύψουν παρεξηγήσεις με το ταίρι σου και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένεις. Η επανασύνδεση με ένα παλιό έρωτά σου είναι πολύ πιθανή.

ΖΥΓΟΣ: Να προσέχεις τις συζητήσεις στα οικογενειακά τραπέζια αυτών των ημερών. Η βόμβα θα σκάσει από εκεί που δεν το περιμένεις και μπορεί μια αθώα κουβέντα σχετική με το παρελθόν να φέρει στην επιφάνεια τα τραύματα όλης της οικογένειας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια ευχάριστη συνάντηση με συγγενείς ή φίλους που έχεις πολύ καιρό να τους δεις, θα ανεβάσει τη διάθεσή σου. Δεν αποκλείεται και επανασύνδεση με ένα πρώην ταίρι. Να προσέχεις πολύ όταν οδηγείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ίσως αναστατωθείς από κάποια έκτακτα έξοδα που μπορεί να προκύψουν. Καλό είναι να κάνεις μια πιο σφιχτή διαχείριση για να μπορείς να ανταπεξέλθεις. Αν σου χρωστούν χρήματα, μη διστάσεις να τα διεκδικήσεις καθώς έχεις περισσότερες πιθανότητες να τα πάρεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ήρθε η στιγμή να κάνεις μία πλήρη ανασκόπηση των πεπραγμένων και να δεις ποιες σχέσεις σου αξίζουν και ποιες όχι. Καιρός να βάλεις κάθε κατεργάρη στον πάγκο του και να τον αντιμετωπίσεις αναλόγως. Η επανασύνδεση με σύντροφο ή συνεργάτη του παρελθόντος σου είναι πιθανή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βυθίζεσαι σε αναμνήσεις, άλλοτε γιατί σου βγαίνουν με τη μορφή απωθημένων κι άλλοτε επειδή νοσταλγείς το παρελθόν. Ξεκόλλα από το παρελθόν οριστικά και κλείσε υποθέσεις γραφειοκρατικές ή συναισθηματικές που σου δημιουργούν προσκολλήσεις. 

ΙΧΘΥΕΣ: Οι αναθεωρήσεις στόχων ή φιλιών είναι στο πρόγραμμα. Ίσως ξαναβρεθείς με φίλους και γνωστούς από το παρελθόν. Δεν αποκλείεται να επιστρέψεις σε κάποιο σύλλογο ή σωματείο που ήσουν παλιά. Πιθανή είναι και η ερωτική επανασύνδεση.

Διάβασε ακόμη: Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα Ιανουαρίου 2023

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet