Από τη Δευτέρα 13 Ιουνίου ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνά και αγαπά, τους Διδύμους, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 5 Ιουλίου. Μέρα με τη μέρα, η επικοινωνία αποκαθίσταται και τώρα πλέον, στο διάστημα που ο Ερμής θα κινείται στους Διδύμους, θα είναι σαφώς πιο εύκολο να προωθήσουμε τις υποθέσεις μας. 

Τις προηγούμενες εβδομάδες ήταν πολλά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε καθώς οι ανατροπές, οι καθυστερήσεις, οι παρεξηγήσεις, η ασυνεννοησία, είχαν γίνει τρόπος ζωής. Πολλοί είχαμε την αίσθηση ότι βρισκόμασταν σε ένα τέλμα γι΄αυτό είναι πολύ σημαντικό το πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους και το γεγονός ότι πλέον κινούνται τα πράγματα. Παράλληλα, ο Άρης βρίσκεται στον Κριό και ο συνδυασμός τους όχι μόνο επιτρέπει αλλά και επιβάλλει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να προωθήσουμε τα σχέδιά μας και να πραγματώσουμε κάποια όνειρά μας. 

Ας σπεύσουμε να αξιοποιήσουμε τις περιστάσεις κι ας δράσουμε αποφασιστικά και δυναμικά για να ανακτήσουμε τις ισορροπίες μας και να προσπαθήσουμε για την ευόδωση των στόχων μας.

Ας δούμε σε ποιον τομέα μας ευνοεί ο Ερμής από τους Διδύμους, ανάλογα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο μας:

ΚΡΙΟΣ: Η επικοινωνία σου με τα άτομα που σε περιβάλλουν στη δουλειά και στην προσωπική σου ζωή γίνεται σαφώς καλύτερη. Οι εποικοδομητικές συζητήσεις και συναντήσεις οδηγούν στην προώθηση νέων projects. Στα φλερτ έχεις την τιμητική σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Το πεδίο είναι πρόσφορο για να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τη ρευστότητά σου. Αν υπήρξαν κάποια θέματα που σου δημιουργούσαν ανασφάλειες, είναι καιρός να τα συζητήσεις και να αποκαλύψεις τις αλήθειες που θα εφησυχάσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξαναβρίσκεις τον παλιό, εξωστρεφή, επικοινωνιακό εαυτό σου που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε. Κάνεις σημαντικές συζητήσεις επαγγελματικού χαρακτήρα που είναι πιθανό να σου ανοίξουν νέους ορίζοντες. Φλερτάρεις με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας και γεφυρώνεις τις  αποστάσεις που είχαν δημιουργηθεί με τους οικείους σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπες στη δράση και κλείσε υποθέσεις που εκκρεμούν και σε αγχώνουν. Καιρός να καθαρίσεις το πεδίο δράσης σου από τα υπολείμματα του παρελθόντος για να προχωρήσεις ακάθεκτα προς νέες κατακτήσεις. 

ΛΕΩΝ: Θα κάνεις τις απαραίτητες επαφές και συζητήσεις για να σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις σου τόσο στη δουλειά όσο και στην προσωπική σου ζωή. Θα περάσεις ευχάριστες στιγμές με τους φίλους και θα κάνεις καινούργιες γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επανέρχεσαι στην κανονικότητά σου στη δουλειά και σκέφτεσαι τις κινήσεις που θα δώσουν μια καλή ώθηση στην καριέρα σου. Οι εποικοδομητικές επαφές και οι συζητήσεις με άτομα που μπορούν να στηρίξουν τις ιδέες σου θα βοηθήσουν. Και καλό είναι να τις επιδιώξεις.

ΖΥΓΟΣ: Θα συναντήσεις άτομα που σε εμπνέουν και σου φτιάχνουν τα κέφια. Παράλληλα, η περίοδος είναι καλή για επαφές και αιτήσεις στο εξωτερικό για δουλειά ή για σπουδές. Τώρα μπορείς να προωθήσεις θέματα επιμόρφωσης είτε είσαι από την πλευρά του διδάσκοντος είτε από την πλευρά του σπουδαστή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καιρός να κάνεις τις απαραίτητες επαφές και διαπραγματεύσεις για να ρυθμίσεις οικονομικές υποθέσεις με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομικά, διατροφές, κλπ. Μίλα για αυτά που σε προβληματίζουν. Θα ξελαφρώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολλές συζητήσεις, επαφές, γνωριμίες με προσωπικότητες που θα παίξουν με το μυαλό σου. Μπορεί να έχουμε μια καινούργια φιλία, έναν έρωτα ή μια συνεργασία. Αν υπήρξαν εντάσεις με οικείους σου θα αμβλυνθούν και θα βρεις τρόπους να ανακτήσεις τις ισορροπίες ανάμεσά σας. Σε κάθε περίπτωση θα σου μείνει η χαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάνεις τις απαραίτητες επαφές και συζητήσεις με σκοπό να πάρεις αποφάσεις για το πώς θα κινηθείς στη δουλειά σου. Τώρα θα μπει το νερό στ’ αυλάκι και θα υπάρχει μια καλύτερη ροή στην καθημερινότητά σου γι’ αυτό και θα μπορέσεις να σχεδιάσεις νέα projects.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σού δίνεται η ευκαιρία να αλεγράρεις, να περάσεις καλά, να φλερτάρεις, να ανταλλάξεις απόψεις και υποσχέσεις με το ταίρι σου. Μία ερωτική γνωριμία που θα σε βάλει σε παιχνίδια μυαλού είναι πολύ πιθανή. Και η αλήθεια είναι ερωτεύεσαι τα μυαλά που παίζουν με το δικό σου….

ΙΧΘΥΕΣ: Γεφυρώνονται οι αποστάσεις που πιθανώς είχαν δημιουργηθεί με κάποια άτομα της οικογένειάς σου καθώς υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να δοθούν εξηγήσεις ένθεν και ένθεν των πλευρών. Ασχολείσαι επωφελώς με την ακίνητη περιουσία σου.

Διάβασε ακόμη: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 11 – 17 Ιουνίου

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!