Ο Ερμής περνάει στους Διδύμους και μας βοηθά να ξεκαθαρίσουμε υποθέσεις που μας απασχολούσαν μέσα στο Μάιο. Εμπορικές συμφωνίες, κοντινές αποδράσεις και όμορφες συζητήσεις με τον κοντινό περίγυρο ανεβάζουν το κέφι μας. Προσοχή σε νευρικότητα και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που μπορεί να ενοχλήσουν τους γύρω μας. Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη ολοκληρώνει κύκλους σχέσεων με πρόσωπα από το ευρύτερο και κοντινό περιβάλλον. Πιθανό είναι να υπάρξει απογοήτευση καθώς αποκαλύπτονται τα πραγματικά κίνητρα προσώπων που είχαμε εμπιστευτεί. Ας μείνουμε μακριά από κόλακες που προσπαθούν να μας κατευθύνουν κατά το δοκούν. 

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ερμή να περνάει στους Διδύμους δίνετε την προσοχή σας σε συζητήσεις και συμφωνίες επαγγελματικoύ χαρακτήρα. Η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων και τα επιχειρήματά σας θα παίξουν καθαριστικό ώστε να προχωρήσετε σε σημαντικές επαγγελματικές επιλογές. Μετακινήσεις και χαλαρές συζητήσεις ανεβάζουν το κέφι σας. Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη δεν αποκλείεται να αποκαλύψει το πραγματικό πρόσωπο ανθρώπων που βρίσκονται κοντά σας και φρόντιζαν να σας επηρεάζουν με τη στάση τους. Αποφύγετε κόλακες που ενισχύουν την ανάγκη σας να τρέφετε αυταπάτες. Αφοσιωθείτε σε στόχους και φιλοδοξίες καθώς με πολλή προσπάθεια μπορείτε να τους πετύχετε.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής περνάει και πάλι στους Διδύμους και σας ωθεί να προχωρήσετε σε οικονομικά σχέδια. Γεγονός είναι ότι μπορεί να γίνετε επίμονοι με μόνο σκοπό να πετύχετε τις καλύτερες δυνατές συμφωνίες για εσάς. Όμως καλό είναι να αποφύγετε το πείσμα και την ξεροκεφαλιά που είναι βέβαιο πως θα ενοχλήσουν. Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη αναδεικνύει ανασφάλειες, φόβους και απωθημένα. Απάτες και αυταπάτες μπορεί να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα και απογοήτευση επηρεάζοντας την προσωπική σας ζωή. Μείνετε μακριά από οικονομικές συναλλαγές που αφορούν τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις καθώς πιθανό είναι να σας προσεγγίσουν πρόσωπα με κίνητρα που δεν είναι ειλικρινή. 

ΕΡΩΤΑΣ: ** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ****  

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔYΜΟΙ

Ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας δίνοντάς σας την δυνατότητα να εκφράσετε σκέψεις και επιθυμίες με αμεσότητα και αποφασιστικότητα. Γεγονός είναι  ότι μπορεί να παρασυρθείτε από την απερισκεψία και τον παρορμητισμό φέρνοντας σε δύσκολη θέση τους γύρω σας. Η Πανσέληνος στον άξονα σας με τον Τοξότη κλείνει κύκλους σε συνεργασίες και προσωπική ζωή. Πιθανό είναι να υπάρχει απογοήτευση από συμπεριφορές που δεν περιμένατε καθώς οι μάσκες πέφτουν και βλέπετε το πραγματικό πρόσωπο αυτών που είχατε στο πλευρό σας εδώ και καιρό. Κρατήστε μικρό καλάθι σε νέες γνωριμίες που μπορεί να υπόσχονται πολλά αφού απάτες και αυταπάτες μπορεί να σας παρασύρουν σε λάθη. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μνήμες του παρελθόντος έρχονται και πάλι στην επιφάνεια με τον Ερμή να μετακινείται στους Διδύμους και να ενισχύει την εσωστρέφεια. Το μυαλό ταξιδεύει και αυτό δεν βοηθά να λειτουργήσετε πρακτικά και αποτελεσματικά σε υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Οφείλετε να είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι ώστε να αποφύγετε λάθη που θα σας εκθέσουν. Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη αναδεικνύει καταστάσεις στον χώρο της δουλειάς που ενισχύουν τον συναισθηματισμό και την κυκλοθυμία. Παρασκήνιο αποκαλύπτεται και επηρεάζει άμεσα την ψυχολογία σας, όμως είναι σημαντικό να λειτουργήσετε πρακτικά και μεθοδικά αποφεύγοντας εξάρσεις και ξεσπάσματα που δεν θα λειτουργήσουν ευνοϊκά για την επαγγελματική σας ζωή. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής μετακινείται στους Διδύμους και σας βοηθά να επικοινωνήσετε σκέψεις και ιδέες στον φιλικό περίγυρο. Σημαντικό είναι να αξιοποιήσετε κάποιες από αυτές ώστε να πετύχετε στόχους και φιλοδοξίες που σας ενδιαφέρουν. Εντυπωσιάζετε το περιβάλλον σας με τις πρωτότυπες προτάσεις, όμως οφείλεται να μετριάσετε την αλαζονεία και την εριστικότητα που μπορεί να ενοχλήσουν έντονα. Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη αγγίζει την προσωπική σας ζωή. Υπερβολικές απαιτήσεις και αυταπάτες μπορεί να οδηγήσουν στην απογοήτευση καθώς ήρθε η ώρα να δείτε την πραγματικότητα κατάματα. Νέες γνωριμίες είναι πιθανό να υπάρξουν, όμως είναι προτιμότερο να είστε επιφυλακτικοί για να προστατεύσετε τον εαυτό σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ερμή να μετακινείται στους Διδύμους επικεντρώνεστε σε επαγγελματικά σχέδια και συζητήσεις. Ο ορθολογισμός και η μεθοδικότητα εντυπωσιάζουν φιγούρες εξουσίας και βοηθούν στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Μείνετε μακριά από απόλυτες και συντηρητικές απόψεις που θα ενοχλήσουν έντονα. Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη φέρνει στην επιφάνεια υποθέσεις που θα απασχολήσουν το οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον. Μην τρέφετε αυταπάτες για πρόσωπα και καταστάσεις που επηρεάζουν άμεσα τους οικείους σας καθώς είναι εύκολο να απογοητευτείτε από τις εξελίξεις. Προσοχή πρέπει να δείξετε σε επαγγελματικές προτάσεις που αρχικά μπορεί να φαίνονται ευνοϊκές, όμως πίσω από αυτές υπάρχουν κρυφά κίνητρα και παγίδες. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής περνάει στους Διδύμους και σας δίνει την ευκαιρία να κλείσετε υποθέσεις που απασχόλησαν το Μάιο και αφορούν νομικά ζητήματα και επαγγελματικές συμφωνίες. Ταξίδια και επαφές με πρόσωπα από το εξωτερικό ανοίγουν νέους ορίζοντες μπροστά σας που μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρον. Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη αναδεικνύει συμπεριφορές προσώπων από τον στενό περίγυρό που μπορεί να σας απογοητεύσουν. Είναι προτιμότερο να μείνετε μακριά από πρόσωπα που προσπαθούν να σας παρασύρουν κατά το δοκούν χρησιμοποιώντας την κολακεία. Παράλληλα συγκρατήστε την ορμή σας απέναντι σε εμπορικές και επικοινωνιακές προτάσεις που μπορεί να φαίνονται οι ιδανικές όμως πιθανά να μην είναι. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ερμή να περνάει στους Διδύμους έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές. Μη διστάσετε να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας καθώς είναι βέβαιο ότι θα σας κατευθύνει στην καλύτερη δυνατή επιλογή. Περιορίστε καχυποψία και ανασφάλειες που αναδεικνύονται και μπορεί να προκαλέσουν ένταση στην προσωπική σας ζωή. Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη αναδεικνύει οικονομικά ζητήματα και ερωτικές υποθέσεις. Είναι γεγονός πώς έχετε ανάγκη να ωραιοποιήσετε πρόσωπα και καταστάσεις. Όμως αυτή σας η στάση θα έχει κόστος ψυχολογικό και οικονομικό καθώς θα οδηγήσει σε πληγές και απογοήτευση αν δεν διαφυλάξετε τον εαυτό σας και τα συμφέροντα σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή να περνάει στους Διδύμους σας δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσετε αρμονικά και ισορροπημένα με πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας. Οι επαγγελματικές συμφωνίες και συνεργασίες θα αποδειχθούν πολύ σημαντικές για την καριέρα σας. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας αγγίζει συνεργασίες και προσωπική ζωή. Δεν αποκλείεται να κλείσουν κύκλοι σχέσεων και καταστάσεων που έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σας καθώς ψεύδη και αυταπάτες αναδεικνύονται με έντονο τρόπο. Κρατήστε μικρό καλάθι σε πολλά υποσχόμενες νέες γνωριμίες καθώς αργά ή γρήγορα θα ανακαλύψετε τη σκληρή πραγματικότητα που μπορεί να κρύβεται πίσω από την λαμπερή πρώτη εντύπωση.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ****  

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ερμή να περνάει στους Διδύμους έρχονται και πάλι στο προσκήνιο επαγγελματικές υποθέσεις που εκκρεμούν από τον Μάιο. Έχετε την δυνατότητα να δώσετε τις απαραίτητες λύσεις και να τακτοποιήσετε γραφειοκρατικά ζητήματα που σας προκαλούν άγχος. Η επικριτική σας διάθεση θα ενοχλήσει τον συναδελφικό περίγυρο για αυτό φροντίστε να την μετριάσετε. Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη φέρνει στο προσκήνιο εκκρεμότητες και καταστάσεις του παρελθόντος που σας φορτίζουν συναισθηματικά. Είναι απαραίτητο να λειτουργήσετε πρακτικά και να μην παρασυρθείτε από τις ευαισθησίες και τις αυταπάτες που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 Με τον Ερμή στους Διδύμους, επιδιώκετε να κέντρισε το ενδιαφέρον και να τραβήξετε τα βλέμματα, όμως μπορεί να το παρακάνετε και να φέρετε τους γύρω σας σε δύσκολη θέση. Δημιουργικότητα και καλλιτεχνικές δράσεις ανεβάζουν τη διάθεση σας καθώς σας βοηθούν να εκφράσετε ένα σημαντικό κομμάτι του εαυτού σας. Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη αναδεικνύει φιλικές και προσωπικές καταστάσεις καθώς σας φέρνει αντιμέτωπους με την πραγματικότητα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσετε τα όρια σας για να πάρετε αποστάσεις από πρόσωπα που δεν ήταν ειλικρινή και ξεκάθαρα απέναντί σας. Διατηρήστε επιφυλάξεις απέναντι σε νέες γνωριμίες καθώς δεν αποκλείεται να είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Με τον Ερμή να μετακινείται στους Διδύμους, έχετε την δυνατότητα να δώσετε λύσεις σε οικογενειακές υποθέσεις που σας απασχόλησαν έντονα το Μάιο. Είναι σημαντικό να δείξετε κατανόηση και ευαισθησία απέναντι στις ανάγκες των οικείων σας. Απαραίτητο όμως είναι να μην οικειοποιείστε τα προβλήματά τους, επιβαρύνοντας την ψυχολογία σας. Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη αναδεικνύει επαγγελματικές και οικογενειακές καταστάσεις που προκαλούν έντονα συναισθήματα. Είναι πιθανό να κλείσετε οριστικά υποθέσεις που σας ταλάνιζαν και δεν είχαν κανένα ουσιαστικό όφελος για την καριέρα σας. Καλό είναι να προσέχετε καθώς η τάση σας να ωραιοποιείτε πρόσωπα και καταστάσεις είναι πιθανό να οδηγήσει σε λάθος επιλογές. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ****

Διάβασε ακόμη: Τρίγωνο Ερμή- Πλούτωνα: Έφτασε η ώρα να ειπωθούν οι αλήθειες

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet