Αγάπη σημαίνει διαφορετικά πράγματα για τον καθένα. Άλλοι προτιμούν τα λόγια, άλλοι τις πράξεις, άλλοι το χρόνο, άλλοι τη σωματική επαφή. Όπως κάθε άνθρωπος, έτσι και κάθε ζώδιο έχει το δικό του τρόπο να εκφράζεται. Τι φέρνει όμως το 2023 σε ερωτικό επίπεδο;

Οι πιο σημαντικοί πλανήτες για αγάπη, ρομαντισμό και σχέσεις είναι η Σελήνη, η Αφροδίτη και ο Άρης. Η Σελήνη κυβερνά τα συναισθήματα και υποδηλώνει την καρδιά και τα συναισθήματα. Η Αφροδίτη δηλώνει αγάπη και γάμο και κυριαρχεί πάνω στην ομορφιά, την επιθυμία, το σεξ, τη γονιμότητα και την ευημερία. Ο Άρης συμβολίζει τη σεξουαλική ορμή, τη σεξουαλική συμβατότητα, το πάθος και την ενέργεια. Η συμβατότητα μεταξύ των ανθρώπων κατά συνέπεια, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη θέση, το στοιχείο, τις όψεις και τη διέλευση όλων των πλανητών.

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Η αρχή της χρονιάς θα φέρει πολλά σκαμπανεβάσματα στις ερωτικές σχέσεις και στον έγγαμο βίο σας. Προς το τέλος του χρόνου, δηλαδή, μετά τον Οκτώβριο τα πράγματα θα τακτοποιηθούν και οι σχέσεις θα βελτιωθούν. Η αγάπη ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφο της ζωής σας θα μεγαλώσει και θα έρθετε πολύ κοντά. Αυτό θα ενισχύσει το δεσμό σας. Οι αποφάσεις που σχετίζονται με την αγάπη, όπως για έναν γάμο, πρέπει να ληφθούν μετά τον Οκτώβριο. Στις 20 Απριλίου θα συμβεί η πρώτη ηλιακή έκλειψη στον Κριό. Οπότε αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο προσπάθησε να διατηρήσεις τον έλεγχο και να μην αφήσεις το μυαλό σου να αυταπατάται αυτό το διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Ενώ η χρονιά ξεκίνησε όμορφα, από το Φεβρουάριο πρέπει να είστε προσεκτικοί προκειμένου να περνάτε καλά με το ταίρι σας. Η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο σας – ζώδιο της Αφροδίτης- στις 28 Οκτωβρίου μπορεί να οδηγήσει σε κάποια αρνητικά συναισθήματα. Κρατήστε την υπομονή σας, προσπαθήστε να κατανοείτε το σύντροφό σας και προσπαθείτε να ενισχύσετε τη σχέση σας. Το τελευταίο κομμάτι της χρονιάς θα είναι εξαιρετικό για όλες τις σχέσεις. Γενικά, θα αισθάνεστε υπέροχα με τη σχέση σας όλο το χρόνο.

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Που σημαίνει ότι από τους πρώτους μήνες προκύπτουν ζητήματα σε διαφορετικούς τομείς της ζωής, τα οποία προκαλούν με ντόμινο εφέ προβλήματα και στην προσωπική ζωή. Οι προσωπικές σχέσεις θα βελτιωθούν όταν ο Δίας εισέλθει στον ενδέκατο οίκο στις 22 Απριλίου. Οι ελεύθεροι θα σκεφτούν το γάμο. Μετά τις 30 Οκτωβρίου θα υπάρξει καλύτερη κατανόηση με το σύντροφό σας. Μπορείτε να ταξιδέψετε μαζί και να περάσετε πολύ όμορφα. Φέτος η αγάπη σας θα μεγαλώσει και θα ωριμάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η χρονιά προβλέπει ενίσχυση της σχέσης με τον αγαπημένο σας. Ωστόσο, ελέγξτε τα συναισθήματά σας και φροντίστε και τις επιθυμίες του συντρόφου σας. Μετά τις 30 Οκτωβρίου οι σχέσεις θα βελτιωθούν και θα μπορέσετε να λύσετε όλα τα προσωπικά σας θέματα. Όσοι έχουν σχέση θα περνάνε όμορφα. Όσοι θέλουν να κάνουν σχέση, έχουν αυξημένες πιθανότητες να βρουν ταίρι. Η σχέση σας μάλιστα, θα γίνει πιο ρομαντική τον τελευταίο μήνα του χρόνου και θα μοιραστείτε χαρούμενες στιγμές μεταξύ σας.

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Θα υπάρξουν κάποια προβλήματα στις ερωτικές σχέσεις. Θα το διαπιστώσατε ίσως από τις 17 Ιανουαρίου και μετά, όταν ο Κρόνος πέρασε στον 7ο οίκο σας αυξάνοντας πιθανώς τα προβλήματά. Μπορεί να υπάρξουν χωρισμοί και καθυστερήσεις σε γάμους και συνεργασίες καθώς ανάμεσά σας δεν αποκλείεται να φωλιάσει η δυσπιστία και οι παρξεηγήσεις. Μεγαλύτερη προσοχή απαιτείται το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο. Αν πραγματικά σας ενδιαφέρει η σχέση σας, φροντίστε να μην πλήττεται κάνοντας πράγματα και μαζί και μόνοι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι πρώτοι μήνες είναι θετικοί για τις σχέσεις, κάτι που δεν ισχύει για τα μέσα της χρονιάς. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι τέλεια και η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε μια σχέση ή ακόμη και μια πρόταση γάμου. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες μέσα στη χρονιά για να δυναμώσετε τη σχέση σας. Να είστε ειλικρινείς και αληθινοί και η αγάπη σας θα ανθίσει. Αν το θέλετε μάλιστα, η σχέση σας έχει σοβαρές πιθανότητες να ολοκληρωθεί με κάποιο παιδί. Από τον Απρίλιο και μετά ωστόσο, μπορεί να γίνετε λίγο εγωιστές. Προσπαθήστε να το θυμάστε και να είστε προσεκτικοί για να μην πληγώσετε και αναστατώσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Οι πρώτοι μήνες φέρνουν προκλήσεις στις ερωτικές σας σχέσεις και στον έγγαμο βίο. Μείνετε πιστοί στο σύντροφό σας διαφορετικά η σχέση σας μπορεί να τελειώσει άσχημα. Αν σκοπεύετε να επισημοποιήσετε μια σχέση αυτό το διάστημα, αποφύγετέ το. Όπως και τη λήψη σημαντικών αποφάσεων που σχετίζονται με την προσωπική σας ζωή. Διατηρείστε τη θετική σας διάθεση και μην ενδώσετε σε… προκλήσεις και προσκλήσεις. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή γύρω στις 14 Οκτωβρίου, καθώς θα έχουμε έκλειψη Ηλίου. Προσπαθήστε να μην πληγώσετε τους αγαπημένους σας. Από τις 30 Οκτωβρίου και μετά οι ερωτευμένοι θα νιώθουν ξανά στοργή μεταξύ τους και η αγάπη και η εμπιστοσύνη θα κάνουν τη σχέση πιο δυνατή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τους Σκορπιούς, το πρώτο εξάμηνο του έτους θα είναι καλό για τις σχέσεις τους. Όσοι σκέφτονται να παντρευτούν θα ευτυχήσουν. Από την άλλη όμως, υπάρχει και μεγάλη πιθανότητα για μια ξαφνική αλλαγή σε συναισθηματικά θέματα. Η έκλειψη Σελήνης στις 5 Μαΐου φέρνει κοντά παλιές σχέσεις, με ότι αυτό συνεπάγεται. Από τις 23 Ιουλίου έως τις 4 Σεπτεμβρίου, μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις στις σχέσεις σας. Μην ενδίδετε σε παράλογες απαιτήσεις, η ισορροπία είναι απαραίτητη. Αν τα καταφέρετε, η συμβατότητα και η εγγύτητά σας θα αυξηθούν. Ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος θα είναι πολύτιμοι και αξέχαστοι ρομαντικοί μήνες. Δεν αποκλείεται να ταξιδέψετε μαζί και περάσετε πολύ όμορφες στιγμές. Φέτος η αγάπη σας θα μεγαλώσει και θα ωριμάσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι πρώτοι μήνες του 2023 θα ξεκινήσουν με ευτυχισμένες ρομαντικές σχέσεις, αλλά από τα μισά και μετά της χρονιά θα αντιμετωπίσετε προκλήσεις. Οι παρεξηγήσεις λόγω κακής επικοινωνίας μπορούν να καταστρέψουν το όμορφο κλίμα. Να είστε προσεκτικοί και να μην θεωρείτε δεδομένο το σύντροφό σας. Δείξτε σεβασμό και δώστε χώρο. Η εμφάνιση ενός τρίτου προσώπου μπορεί να επιδεινώσει τα προβλήματα και να καταστρέψει τη σχέση σας. Προς το τέλος της χρονιάς θα επιτύχετε ισορροπία και επιτυχία στις αισθηματικές σας προσπάθειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναμένονται ανατροπές στις ερωτικές σας σχέσεις που μπορεί να σας προκαλέσουν ψυχικό στρες. Από τις 23 Απριλίου έως τις 22 Ιουλίου οι σχέσεις έχουν όλες τις προοπτικές να προχωρήσουν. Το ερωτικό σας ωροσκόπιο προμηνύει ότι αυτούς τους μήνες η σχέση σας θα είναι δυνατή και η εγγύτητα με τον αγαπημένο σας θα αυξηθεί. Θα περάσετε ρομαντικές στιγμές και θα έρθετε πολύ κοντά ο ένας με τον άλλον. Φέτος θα πρέπει να είστε προσεκτικοί μεταξύ Ιουλίου και 30 Οκτωβρίου, καθώς αυτή η περίοδος θα είναι ευνοϊκή για να επισημοποιήσετε μια σχέση. Οποιαδήποτε ένταση χαλαρώνει και θα αρχίσετε να εκφράζετα τα συναισθήματά σας πιο ανοιχτά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στις αρχές του 2023, οι Υδροχόοι θα νιώσουν πολύ ψυχικό στρες στην ερωτική τους ζωή. Όσοι είναι σε σχέση θα νιώθουν δυσαρεστημένοι, ενώ από τις 22 Απριλίου, τα προβλήματα ενδέχεται να αυξηθούν. Κάντε υπομονή και τα πράγματα θα γίνουν πιο όμορφα από τον Σεπτέμβριο και μετά. Θα απολαύσετε χρόνο με τον σύντροφό σας, θα νιώθετε ρομαντισμό και θα έρθετε πιο κοντά ο ένας με τον άλλον. Η οικειότητα μεταξύ σας θα αυξηθεί. Προς το τέλος του έτους, η υγεία του συντρόφου σας μπορεί να είναι μια αιτία ανησυχίας. Εάν είστε ελεύθεροι, υπάρχουν καλές πιθανότητες να παντρευτείτε.

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Από την αρχή της χρονιάς έως τις 22 Απριλίου, θα απολαύσετε καλές σχέσεις με το σύντροφό σας. Στα μέσα της χρονιάς, μπορεί να επιβαρυνθείτε με εργασιακές ευθύνες, λόγω των οποίων δεν θα μπορέσετε να αφιερώσετε χρόνο στη σχέση σας. Σταδιακά όμως τα πράγματα θα βελτιωθούν και θα είστε χαρούμενοι και θετικοί στις σχέσεις σας. Ο Δεκέμβριος είναι η στιγμή να δυναμώσετε, να μεγαλώσετε και να ωριμάσετε τη σχέση σας. Ένα συναρπαστικό ρομαντικό ταξίδι ενδείκνυται προς το τέλος του χρόνου.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet