Την Παρασκευή, 18 Μαρτίου θα γεμίσει το φεγγάρι. Η Πανσέληνος με τον Ήλιο από τους Ιχθύς να φωτίζει τη Σελήνη του στην Παρθένο. Στο σχήμα μπαίνει και ο Πλούτωνας που σχηματίζει όψεις με τη Σελήνη και τον Ήλιο και φιλτράρει τις έντονες ενέργειες της Πανσελήνου.

Ωστόσο, όταν ο καταλύτης σε μία όψη είναι ο Πλούτωνας, τότε τα πράγματα δεν είναι πολύ εύκολα. Χρειάζεται διευρυμένη αντίληψη και αναβιβασμένο συνειδησιακό επίπεδο για να χρησιμοποιήσουμε τον Πλούτωνα ως ρυθμιστή στην καθημερινότητά μας. Πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα για μεταρρυθμίσεις και αλλαγές, κυρίως σε επίπεδο επιλογών και συμπεριφορών. Δηλαδή, πρέπει να κατανικήσουμε τις εγωιστικές μας τάσεις και να δούμε πρωταρχικά τα δικά μας λάθη, ακόμη κι αν οφείλονται στις καλές μας προθέσεις. Κι έπειτα να τσεκάρουμε και τη συνήθειά μας να επιτρέπουμε στους άλλους να κάνουν λάθη που είναι βλαπτικά και τοξικά για εμάς.

Πως σε επηρεάζει η Πανσέληνος με βάση το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου

ΚΡΙΟΣ: Ένα πλήθος επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων υπερφορτίζει την καθημερινότητά σου σε βαθμό να είναι αδύνατον να κάνεις ένα σωστό προγραμματισμό. Το άγχος θα είναι αναπόφευκτο αν δεν ιεραρχήσεις τις προτεραιότητές σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Αλλάζεις την οπτική γωνία παρατήρησης των αισθηματικών σου υποθέσεων, γεγονός που δίνει λύσεις στα όποια προβλήματα αντιμετωπίζεις. Οι εσωτερικές σου αλλαγές καταλύουν τα στερεότυπά σου και σε οδηγούν στο να μπορείς να διεκδικήσεις αυτό που θέλει η ψυχούλα σου χωρίς φόβο αλλά με πάθος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάποιες οικογενειακές υποθέσεις ή σχετικές με την ακίνητη περιουσία σου θα σε αναγκάσουν να βάλεις για τα καλά το χέρι στην τσέπη. Είναι πιθανό να πάρεις ένα δάνειο. Το άγχος και οι αμφιταλαντεύσεις για το αν κάνεις το σωστό ή όχι είναι στο πρόγραμμα των ημερών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι καινούργιες γνωριμίες, οι επαφές και οι συζητήσεις είναι στο πρόγραμμα. Μέσα σε αυτές τις συναντήσεις αναμένονται και κάποια ξεκαθαρίσματα λογαριασμών που θα επαναπροσδιορίσουν τη θέση κάποιων ατόμων στη ζωή σου. Μέσα σε όλα αναμένονται και κάποιες μοιραίες ερωτικές συνευρέσεις…

ΛΕΩΝ: Πρόσεξε τις κινήσεις στον οικονομικό τομέα και κάνε πιο σφιχτή διαχείριση καθώς αναμένεται να έχεις είτε έκτακτα έξοδα είτε μειωμένα έσοδα. Θα έχεις πολλή δουλειά που θα σου προκαλέσει αρκετό άγχος. Μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τίθεται και πάλι το θέμα “σχέσεις επί τάπητος” και καλείσαι να αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις. Ωστόσο, πριν κρίνεις τον εαυτό σου πρέπει να κάνεις την αυτοκριτική σου και να δεις τι είναι αυτό που οφείλεις να αλλάξεις για να κάνεις πιο υγιείς σχέσεις, κυρίως στον ερωτικό τομέα.

ΖΥΓΟΣ: Καλό είναι να κλείσεις τα ανοιχτά σου μέτωπα. Προσπάθησε να διεκπεραιώσεις γραφειοκρατικές και επαγγελματικές εκκρεμότητες που σε αγχώνουν. Επίσης, αν υπάρχει κάποιο άτομο που δεν μπορείς να το βγάλεις από το μυαλό σου αλλά δεν είναι στη ζωή σου, μην το αφήνεις να σε κρατάει πίσω. Γύρισε σελίδα άμεσα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι αναθεωρήσεις στόχων είναι στο πρόγραμμα αυτή την περίοδο. Έχε έτοιμο ένα εναλλακτικό σχέδιο στη φαρέτρα σου. Είναι πιθανό να νιώσεις αμήχανα με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο και ίσως διακυβευτεί κάποια φιλία σου. Μία εκ βαθέων συζήτηση θα βοηθήσει τη σχέση σου με το ταίρι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι πιέσεις που σου ασκούν οι ανώτεροί σου στη δουλειά ή οι πελάτες σου, θα σου δημιουργήσουν άγχος και ίσως το αίσθημα ότι αδικείσαι. Προσπάθησε να κρατήσεις μία ψύχραιμη, επαγγελματική στάση για να μην γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Ένα έκτακτο έξοδο είναι πιθανό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έρχεσαι σε επαφή με άτομα που θα σε βγάλουν από κάποιες ζοφερές σκέψεις σου και θα σε κάνουν να δεις τα πράγματα από μία πιο θετική οπτική γωνία. Είναι πιθανό να έχεις κάποια ενδιαφέρουσα εξέλιξη σε θέματα σπουδών, επιμόρφωσης, πιστοποιήσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έρχονται στην επιφάνεια απωθημένα και καταπιεσμένα συναισθήματα και σε κάνουν να αντιδράς σπασμωδικά ή κατατονικά. Και στις δύο περιπτώσεις προβληματίζεις τα οικεία σου άτομα και κυρίως το ταίρι σου. Πρόσεξε γιατί η αντίδρασή του μπορεί να μην είναι καλή καθώς είναι πιθανό να το ενοχοποιείς με τον τρόπο σου.

ΙΧΘΥΕΣ: Η στάση κάποιου συνεργάτη σου θα σε ξενίσει καθώς θα είναι ασαφής και δεν θα μπορείς να νιώσεις ασφάλεια απέναντί του. Γενικώς, καλό είναι να κρατήσεις τις επιφυλάξεις σου στη δουλειά και να έχεις ένα εναλλακτικό σχέδιο δράσης για να βάλεις σε εφαρμογή αν και όταν το χρειαστείς.

Διάβασε ακόμη: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 14-20 Μαρτίου

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!