ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου σε φορτίζει συναισθηματικά. Επαγγελματικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς λόγω ευαισθησιών και ανασφαλειών που σε διακατέχουν. Καλό είναι να προσέχεις τις επιλογές σου καθώς δεν αποκλείεται να ωραιοποιείς πρόσωπα και καταστάσεις. Παρασκηνιακές διεργασίες έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να σε απογοητεύσουν. Βρες τις απαραίτητες ισορροπίες για να ξεφύγεις από πιθανές παγίδες. Με τον Ήλιο να περνάει στο ζώδιό σου, από τις 20 Μαρτίου, νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να πρωταγωνιστήσεις σε όλα τα επίπεδα. Είναι σημαντικό για εσένα να κυριαρχήσεις σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις καθώς νιώθεις ότι μπορείς να προσφέρεις τον καλύτερό σου εαυτό, παίρνοντας τις απαραίτητες πρωτοβουλίες. Διασκέδαση και φλερτ παίζουν καθοριστικό κομμάτι στη ζωή σου. 

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που αφορούν προσωπικές και φιλικές σχέσεις που πρέπει να διαχειριστείς με σύνεση. Η λανθασμένη αντίληψη για ανεξαρτησία μπορεί να οδηγήσει σε επιλογές που δεν είναι οι ενδεδειγμένες και θα κοστίσουν στη σχέση σου. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο. Καλά θα κάνεις να χαρείς τις στιγμές χωρίς να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού καθώς επηρεάζονται επαγγελματικές και ερωτικές σχέσεις με έντονο τρόπο. Δεν αποκλείεται να επαναστατήσεις και να αντιδράσεις έχοντας απότομη και εριστική συμπεριφορά, αιφνιδιάζοντας δυσάρεστα τους γύρω σου. Με τον Ήλιο να περνάει στον Κριό, από τις 20 Μαρτίου, μπαίνεις σε μία περίοδο εσωστρέφειας. Βαθύτερες ανασφάλειες και καταστάσεις του παρελθόντος φωτίζονται και απαιτούν λύσεις. 

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου σε καλεί να κλείσεις επαγγελματικές καταστάσεις που μπορεί να σε απασχολούν έντονα ή να προχωρήσεις σε επιλογές που είναι απαραίτητες αυτήν την περίοδο. Σημαντικό είναι να μην παρασυρθείς από τα έντονα συναισθήματα καθώς είναι εύκολο να υπάρξουν ψευδαισθήσεις που θα οδηγήσουν σε λάθη. Είναι προτιμότερο να λειτουργήσεις με ωριμότητα και ψυχραιμία μένοντας μακριά από συναισθηματικές επιλογές που θα σου κοστίσουν. Με τον Ήλιο να περνάει στον Κριό, από τις 20 Μαρτίου, νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με τις φιλικές σχέσεις. Είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις όμορφα με πρόσωπα που αντιλαμβάνονται την ιδιοσυγκρασία σου. Προσοχή σε αλαζονεία και υπερβολές που μπορεί να ενοχλήσουν έντονα φιλικά πρόσωπα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κοντινές και ευρύτερες σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο με την Πανσέληνο στον άξονα Ιχθύων- Παρθένου. Είναι απαραίτητο να μην παρασυρθείς από κόλακες καθώς είναι εύκολο να οδηγηθείς σε λάθη και παραλείψεις που θα σου κοστίσουν. Εμπόριο και επικοινωνία σου ταιριάζουν και ανοίγουν νέους επαγγελματικούς δρόμους, οφείλεις όμως να εκτονώσεις με δημιουργικό τρόπο τη φαντασία ώστε να μην υπάρξουν ψευδαισθήσεις που θα οδηγήσουν σε επιλογές που δεν σου ταιριάζουν. Με τον Ήλιο να περνάει στον Κριό, από τις 20 Μαρτίου, μπαίνεις σε μία περίοδο έντονης επαγγελματικής δράσης. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσει τη συγκεκριμένη συγκυρία ώστε να αναδείξεις τα προσόντα σου και να κατακτήσεις την πολυπόθητη αναγνώριση. Προσοχή σε συντηρητισμό και απολυτότητα που μπορεί να ενοχλήσουν τους γύρω σου καθώς είναι εύκολο να γίνεις άκαμπτος επιδιώκοντας να επιβάλεις τις απόψεις σου. 

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Οικονομικές υποθέσεις μπορεί να σου δημιουργήσουν ανασφάλεια καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου αναμοχλεύει ζητήματα που μπορεί να σε αγχώνουν. Είναι απαραίτητο να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου χωρίς να παρασυρθείς από πρόσωπα που μπορεί να επιδιώξουν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου. Καλά θα κάνεις να προχωρήσεις σε επιλογές, αποφεύγοντας αυταπάτες που μπορεί να έχουν οικονομικό και ψυχολογικό κόστος. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να σε αναστατώσει, φέρνοντας τα πάνω κάτω σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Τα δεδομένα αλλάζουν και δεν αποκλείεται να αιφνιδιάσεις ή να αιφνιδιαστείς από τις εξελίξεις. Ο Ήλιος περνάει στον Κριό, από τις 20 Μαρτίου, και σου δίνει την ευκαιρία να ξαναβρείς την αισιοδοξία, τη διάθεση για διασκέδαση και ταξίδια. Το έντονο ερωτικό παιχνίδι θα σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα που μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα της κοσμοθεωρίας σου. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να κλείσεις κύκλους σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις. Απαραίτητο είναι να μην πάρεις καίριες αποφάσεις καθώς είναι εύκολο να λειτουργήσεις με βάση το συναίσθημα. Παράλληλα, καλό είναι να κρατάς τις επιφυλάξεις σου σε προτάσεις που μπορεί να δεχθείς καθώς, αυτή την περίοδο, τα φαινόμενα απατούν. Νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν στη ζωή σου. Ωστόσο, κράτησε μικρό καλάθι καθώς ο χρόνος θα δείξει αν μπορούν να σταθούν στο πλάι σου. Με τον Ήλιο να περνάει στον Κριό, από τις 20 Μαρτίου, φωτίζονται ανασφάλειες και φοβίες που ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις κατάματα. Οικονομικές υποθέσεις και κληρονομικά ζητήματα δεν αποκλείεται να σε απασχολήσουν καθώς οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να δώσεις τις απαραίτητες λύσεις και να προχωρήσεις σε συμφωνίες που θα είναι κερδοφόρες για εσένα. 

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Με την Πανσέληνο στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου αναδεικνύονται ζητήματα του παρελθόντος που οφείλεις να αντιμετωπίσεις με απόλυτη ψυχραιμία και πρακτικότητα. Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις ρεαλιστικά. Οφείλεις να είσαι συνεχώς σε επαφή με το λογικό κομμάτι του εαυτού σου που θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις. Επαγγελματικές υποθέσεις δεν αποκλείεται να προκύψουν, φρόντισε όμως, να μην παρασυρθείς από πρόσωπα που δεν έχουν ξεκάθαρα κίνητρα απέναντί σου. Με τον Ήλιο να περνάει στον Κριό, από τις 20 Μαρτίου, νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις, να πάρεις την επιβεβαίωση που είναι απαραίτητη για εσένα. Επαγγελματικές συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς είναι σημαντικό να υπάρξει αρμονία και ισορροπία με πρόσωπα που είναι καθοριστικά για εσένα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου αναδεικνύει φιλικές και προσωπικές καταστάσεις. Είναι σημαντικό για εσένα να δείξεις κατανόηση στους γύρω σου ώστε να υπάρξουν ισορροπίες, όμως δεν αποκλείεται να παρασυρθείς από τα συναισθήματά και να κάνεις κάποια λαθάκια. Νέες γνωριμίες είναι πιθανό να σε ενθουσιάσουν. Απαραίτητο είναι να συγκρατήσεις την ορμή και το πάθος σου ώστε να αντιληφθείς αν είναι οι κατάλληλες για εσένα. Καλό είναι να προσέχεις σε προσωπικές και οικογενειακές καταστάσεις καθώς το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού δονεί την ατμόσφαιρα και προκαλεί ανατροπές και υπερένταση. Με τον Ήλιο να περνάει στον Κριό, από τις 20 Μαρτίου, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αυξάνονται κατακόρυφα και απαιτείται πολύ καλός προγραμματισμός ώστε να ανταπεξέλθεις σε ότι έχεις αναλάβει με απόλυτη επιτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Πανσέληνο στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου, καλείσαι να αντιμετωπίσεις οικογενειακές και επαγγελματικές καταστάσεις που σε φορτίζουν συναισθηματικά. Προτίμησε να μην προχωρήσεις σε καίριες κινήσεις καθώς ο έντονος συναισθηματισμός επηρεάζει τις αποφάσεις σου. Προσοχή σε επαγγελματικές επιλογές καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς από πρόσωπα που έχουν κρυφά κίνητρα και σε κολακεύουν. Τα λάθη είναι πιθανά και θα έχουν κόστος. Με τον Ήλιο να περνάει στον Κριό, από τις 20 Μαρτίου, νιώθεις ότι μπορείς να λάμψεις στον ερωτικό τομέα. Η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά που δείχνεις εντυπωσιάζουν και σε καθιστούν πρωταγωνιστή του παιχνιδιού. Νέοι έρωτες μπορεί να προκύψουν καθώς φλερτάρεις έντονα και μαγνητίζεις τα βλέμματα με το πάθος και τον αισθησιασμό που εκπέμπεις. 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Πανσέληνο στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου δεν αποκλείεται να προκύψουν ζητήματα που αφορούν το ευρύτερο και κοντινό σου περιβάλλον. Καλό είναι να μην παρασυρθείς από πρόσωπα που μέσω της κολακείας προσπαθούν να επηρεάσουν την κρίση σου και να σε οδηγήσουν σε αποφάσεις που θα τους εξυπηρετήσουν. Εμπόριο και επικοινωνία δημιουργούν τις προϋποθέσεις για επιτυχημένες επαγγελματικές συμφωνίες, αρκεί να μη χάσεις τη δημιουργικότητά σου και να μην υποκύψεις σε λάθος κρίσεις. Με τον Ήλιο να περνάει στον Κριό, από τις 20 Μαρτίου, έχεις την δυνατότητα να ασχοληθείς με την οικογένεια και να περάσεις χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα που μπορούν να προσφέρουν θαλπωρή και ζεστασιά. Θέματα ακίνητης περιουσίας σε απασχολούν έντονα καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα και να προχωρήσεις σε ευνοϊκές συμφωνίες. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου σε καλεί να κλείσεις οικονομικές υποθέσεις και να αντιμετωπίσεις κατάματα βαθύτερες ανασφάλειες που μπορεί να δημιουργούν υπερένταση. Οφείλεις να έχεις ξεκάθαρο κριτήριο απέναντι σε οικονομικές επιλογές καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς σε λάθη λόγω αυταπατών και ψευδαισθήσεων. Σημαντικό είναι να μην επιτρέψεις στην καχυποψία και τις αμφιβολίες να δημιουργήσουν προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό οδηγεί σε σπασμωδικές συμπεριφορές που θα επηρεάσουν τη σχέση σου. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να φέρει στη ζωή σου έναν κεραυνοβόλο έρωτα που θα σε γεμίσει χαρά. Με τον Ήλιο να περνάει στον Κριό, από τις 20 Μαρτίου, θα νιώσεις την ανάγκη να κοινωνικοποιηθείς, περνώντας όμορφα και μαθαίνοντας νέα πράγματα που σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον. 

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Με την Πανσέληνο στην Παρθένο αντιμετωπίζεις προβλήματα στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να προχωρήσεις στην ολοκλήρωση κύκλου σχέσεων καθώς νιώθεις ότι δεν αντιλαμβάνονται τις βαθύτερες ευαισθησίες σου. Προσπάθησε να μη χάνεσαι στα συναισθήματα και σε λάθος εντυπώσεις που είναι εύκολο να δημιουργήσεις και να επηρεάσουν την κρίση σου. Νέες γνωριμίες είναι πιθανό να υπάρξουν. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου καθώς σταδιακά θα κατανοήσεις αν μπορούν να καλύψουν τα θέλω σου. Ο Ήλιος περνάει στον Κριό, από τις 20 Μαρτίου, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις και εκκρεμότητες. Αυτοπεποίθηση και σιγουριά σε χαρακτηρίζει στην προσωπική σου ζωή καθώς ξέρεις τι θέλεις και πώς να το διεκδικήσεις από το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στο πλευρό σου. 

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet