Η νέα εβδομάδα του Μαρτίου φέρει την υπογραφή του Ποσειδώνα σχεδόν σε όλες τις μέρες της, καθώς Ήλιος, Ερμής και Άρης θα σχηματίσουν όψεις με τον Ποσειδώνα, αλλά και μεταξύ τους. Στις 15/03/2023 θα σχηματιστεί για τρίτη και τελευταία φορά το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα. Η ίδια όψη είχε σχηματιστεί πάλι τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο του 2022.

Στις 15/03/2023 είναι η καταληκτική όψη των δυο πλανητών, η οποία θα επηρεάζει όλη σχεδόν την εβδομάδα. Η σύνοδος του Ήλιου και του Ερμή με τον Ποσειδώνα στις 16/03/2023 ενισχύει τη διαίσθηση, την ευαισθησία, αλλά μπορεί να δημιουργεί σύγχυση, φοβίες ή παραλογισμούς, ψευδείς ειδήσεις και παρασκηνιακές ενέργειες. Μια μέρα που η αλήθεια δύσκολα ανιχνεύεται.

Ο Ποσειδώνας στην αστρολογία δείχνει μεγαλύτερη σύγχυση και ένα ομιχλώδες τοπίο στο οποίο είναι δύσκολο να διακρίνεις τι γίνεται μακριά από τη μύτη σου. Αυτή η αίσθηση σύγχυσης, αλλά ταυτόχρονα και ανησυχίας, για το μέλλον θα είναι διάχυτη. Αντί όμως να αγχωνόμαστε τι θα γίνει μετά από ένα μήνα ή γενικότερα στη ζωή μας, καλύτερα να εστιαστούμε στο τώρα και τι μπορούμε να κάνουμε στην καθημερινότητα μας που θα μας δώσει έστω κάποια αίσθηση δημιουργικότητας και χαράς.

Μην ψάξετε απαντήσεις έξω από τον εαυτό σας αυτή την εβδομάδα. Ψάξτε μέσα σας να βρείτε τι σας εμπνέει. Ο Ποσειδώνας πολλές φορές αποκαλύπτει κιόλας. Πιθανώς δηλαδή να ανακαλύψετε πράγματα για ανθρώπους που σας διέφευγαν το προηγούμενο διάστημα. Ίσως ανακαλύψετε ότι εμπιστεύεστε λάθος άτομα ή είχατε μια διαστρεβλωμένη εικόνα στο μυαλό σας για κάποιους άλλους. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ποσειδώνας συνδέεται και με αποκαλύψεις σκανδάλων κι ως φαίνεται στην επικαιρότητα δεν θα λείψουν και τέτοιου είδους ειδήσεις.

Από την άλλη, ο Ποσειδώνας σχετίζεται και με το υγρό στοιχείο. Είναι πιθανόν λοιπόν να δούμε διάφορα αξιοπερίεργα σε σχέση με τη θάλασσα, τους ωκεανούς και γενικότερο το υγρό στοιχείο στον πλανήτη μας. Την ίδια μέρα, στις 16/03/2023 το τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα είναι όψεις δράσης από τη μια, αλλά και έκφρασης θυμού από την άλλη.

Αποφύγετε να εμπλακείτε σε παιχνίδια εξουσίας, προσέξτε σε ποιον εξαπολύετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και ποιοι είναι αποδέκτες του θυμού σας. Λίγη γείωση πάντα βοηθά να μην χάνουμε τον στόχο!

Σε αυτή την εβδομάδα χάους, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της διακυβέρνησης της, τον Ταύρο, στις 17/03/2023 θα βοηθήσει κάπως να χαλαρώσουμε από τη μεγάλη ένταση τις επόμενες μέρες και μέχρι τις 11/04/2023 που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο θα φέρει τα θέματα των οικονομικών στο προσκήνιο. Την Κυριακή 19/03/2023 ο Ερμής προχωρά στον Κριό κάνοντας μας πιο ανυπόμονους στις συζητήσεις, αλλά και πιο πρόθυμους να παθιαστούμε με τις ιδέες μας. Νέες φιλίες και φλερτ μπορεί να αρχίσουν να ανθίζουν από δω και κάτω και μέχρι τις 03/04. Όπως και να έχει, το σύνθημα της εβδομάδας που μοιάζει πραγματικά με τοπίο στην ομίχλη είναι… γερά τα πόδια μας στη γη και το βλέμμα στον ουρανό!

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης στο μακρύ ταξίδι του στο ζώδιο σας, που ξεκίνησε από τις 20/08/2022 και θα διαρκέσει μέχρι τις 25/03/2023, θα συναντήσει για τελευταία φορά αυτή την εβδομάδα σε όψη τετραγώνου τον Ποσειδώνα στις 15/03. Φυσικά η επιρροή θα είναι έντονη και τις προηγούμενες ημέρες. Εκεί λοιπόν που μπορεί να είχατε πάρει τα πάνω σας και νιώθατε ότι τα πράγματα έχουν πλέον μια ροή και σας δίνουν μια αίσθηση ασφάλειας και αναφέρομαι κυρίως στα επαγγελματικά, κάτι γίνεται και ξαναγυρίζετε στη σύγχυση και την ανασφάλεια έστω και παροδικά.

Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις και αποφάσεις για τη δουλειά και την πορεία της καριέρας σας. Μην εμπιστεύεστε ανθρώπους που δεν ξέρετε τι συμφέροντα μπορεί να έχουν και τι κρύβεται πίσω από τη συμπεριφορά τους. Εννοείται όποια πρόταση σας γίνει αυτές τις μέρες, ειδικά αν σας ακούγεται πολλά υποσχόμενη, πρέπει να τη βλέπετε κάπως πιο καχύποπτα. Με τόσες Ποσειδώνιες όψεις, εκτός του Άρη, αφού έχουμε ταυτόχρονα τις συνόδους Ήλιου και Ερμή με τον Ποσειδώνα στις 16/03, το να είστε προσγειωμένοι είναι το πιο βασικό συστατικό επιτυχίας αγαπητοί μου Δίδυμοι, για να μην παρασυρθείτε από κάτι που φαίνεται πολύ διαφορετικό από αυτό που είναι.

Ο Ποσειδώνας δημιουργεί πάντα ένα πλαίσιο σύγχυσης, γι’ αυτό κρίσιμες αποφάσεις για την πορεία της δουλειάς σας ή νέα ξεκινήματα καλύτερα να τα αφήσετε από την επόμενη εβδομάδα και μετά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να τα σχεδιάσετε, να τα επιμεληθείτε, να τα συζητήσετε. Άλλωστε με τον Άρη στο ζώδιο σας ποιος σας κρατάει από τη δράση. Αν είστε σε μια δουλειά που μπορεί να νιώθετε ότι δεν σας εκτιμούν αρκετά, ότι ίσως δεν υπάρχει μέλλον όπως θα το θέλατε εσείς οι ίδιοι, ότι δεν εξελίσσεστε όπως είναι το αίτημα της ανήσυχης ψυχής σας, κοιτάξτε πώς θα μπορούσατε να αλλάξετε την κατάσταση, αλλά μην κόβετε γέφυρες με θυμό, πικρία και παράπονα. Εκφράστε τις αμφιβολίες σας, δείτε αν μπορεί να βελτιωθεί μια κατάσταση, μιλήστε για το δικό σας όραμα, κι αν πραγματικά νιώθετε ότι είστε σε τέλμα τότε πείτε το «τέλος».

Αν είστε στο ψάξιμο μιας νέας δουλειάς, δεν είναι κακή ιδέα να απευθυνθείτε σε πρόσωπα με τα οποία είχατε δουλέψει ξανά στο παρελθόν και να τους επισημάνετε το ενδιαφέρον σας. Με τόση Ποσειδώνια ενέργεια δεν πρέπει να είστε πιεστικοί όμως. Δείξτε ενδιαφέρον και αφήστε την τύχη να δουλέψει για σας. Αν το επάγγελμα σας ανήκει σε αυτά του καλλιτεχνικού και δημιουργικού τομέα, τότε οι πιθανότητες να βρείτε κάτι που σας ταιριάζει ιδιαίτερα είναι πολλές. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο εσείς θα έχετε την επιρροή του Άρη στις δικές σας μοίρες αυτή την εβδομάδα.

Προσέξτε ιδιαίτερα την υγεία σας, την οδήγηση, τον χειρισμό επικίνδυνων εργαλείων, αλλά και τις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές, καθώς η ένταση θα είναι κυρίαρχη. Στις 17/03 η Αφροδίτη θα περάσει στον Ταύρο και θα βοηθήσει να ανέλθετε ψυχολογικά σταδιακά μέχρι τις 11/04. Ο κυβερνήτης σας Ερμής θα λάβει θέση στον φιλικό σας Κριό από τις 19/03 μέχρι τις 04/04, διευκολύνοντας την επικοινωνία και φέρνοντας φρέσκο αέρα ανανέωσης στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές. Θα είστε πιο κοινωνικοί με τη νέα του θέση, γι’ αυτό να κάνετε ένα σωστό προγραμματισμό στις υποχρεώσεις σας για να μπορείτε να συμμετέχετε και στις κοινωνικές δραστηριότητες που θα αυξηθούν. Θα είστε ακόμη πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πιο πρόθυμοι να εργαστείτε συλλογικά και θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να χαρείτε συναντήσεις με φίλους.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

Μάθετε ποια είναι τα άλλα ζώδια που επηρεάζονται και διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet