Χωρίς ανάδρομους πλανήτες, με δυνατές όψεις, αλλά και τον σχηματισμό της Νέας Σελήνης στον Υδροχόο έρχεται η νέα εβδομάδα του Φεβρουαρίου. Άρα οι εξελίξεις από δω και κάτω θα είναι καταιγιστικές και η δράση μας απρόσκοπτη αν θέλουμε να κάνουμε νέα ξεκινήματα. Την εβδομάδα αυτή κυριαρχούν οι όψεις του Ερμή με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 05/02, την ίδια μέρα που προχωρά ο Ερμής στο ζώδιο του Υδροχόου, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στις 07/02, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό στις 08/10 και το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία την ημέρα που σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στις 10/02.

Η εβδομάδα έχει έντονο το στοιχείο του ξαφνικού και απρόοπτου και μεγαλύτερη ένταση και αναταραχές σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Τη Δευτέρα ο Ερμής θα προχωρήσει στο ζώδιο του Υδροχόου που ευνοεί περισσότερο την επικοινωνία και τις συνέργειες αλλά και τις καινοτόμες και έξυπνες ιδέες.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας συναντά τον Πλούτωνα σε όψη συνόδου. Η σύνοδος αυτή φέρνει κρυμμένες και κάποιες φορές πικρές αλήθειες ή συνειδητοποιήσεις στην επιφάνεια, τις οποίες δεν πρέπει να αποφύγουμε αλλά να τις αντιμετωπίσουμε ώστε να είμαστε ξεκάθαροι απέναντι στον εαυτό μας αλλά και στις σχέσεις μας. Δείχνει ένταση, χειριστικές διαθέσεις, αλλά και μια τάση να σκεφτόμαστε αρνητικά. Αυτό είναι που πρέπει όμως να αποφύγουμε και να μην αφήσουμε τις φοβίες, τα κολλήματα και τις εμμονές να κάνουν κατάληψη στο μυαλό μας. Η εκλογίκευση των φόβων μας θα βοηθήσει να τους αντιμετωπίσουμε καλύτερα. Ιδιαίτερα βοηθητική όψη για έρευνα, για να ψάξουμε σε βάθος καταστάσεις και για να πείσουμε τους άλλους γι’ αυτά που θέλουμε.

Η δεύτερη όψη, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο που πραγματοποιείται στις 07/02, είναι μια όψη θετική και ιδιαίτερα δημιουργική. Μας βοηθά να δούμε με διαφορετικό τρόπο τα πράγματα τόσο στις σχέσεις όσο και στα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Η όψη αυτή προσφέρεται για να βελτιώσουμε τη δουλειά μας, να αξιοποιήσουμε την τεχνολογία προς όφελός μας στην καθημερινότητα, αλλά να ψαχτούμε περισσότερο και με τα οικονομικά μας. Καλή όψη για αγορές μεταφορικού μέσου, τεχνολογικού εξοπλισμού.

Εξαιρετική η όψη για να αναθερμάνουμε την ερωτική μας ζωή, αλλά και να κάνουμε νέες γνωριμίες. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό στις 08/02 μας οδηγεί στη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο που δέχεται το ίδιο τετράγωνο από τον Ουρανό, δημιουργώντας μεγαλύτερη ένταση, απρόβλεπτες καταστάσεις και χαοτικές συνθήκες σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, καθώς όλοι θα έχουν επαναστατική διάθεση αλλά καμία διάθεση να υποχωρήσουν. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι θα είναι στο στόχαστρο της Νέας Σελήνης.

Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet