Ο Φεβρουάριος στην πορεία του έρχεται με αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό, καθώς ο Άρης στις 13/02 και η Αφροδίτη στις 16/02 αφήνουν πίσω τους το γήινο και πιο συμβατικό πλαίσιο του Αιγόκερου και προχωρούν στο πιο εκκεντρικό αέρινο και αποστασιοποιημένο ζώδιο του Υδροχόου. Στον Υδροχόο βρίσκονται ακόμη ο Ήλιος σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, ο Ερμής αλλά και ο Πλούτωνας.

Αυτή η σπάνια πολυαστρία (πολυαστρία είναι η συνθήκη που περισσότεροι από τρεις πλανήτες βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο) στον Υδροχόο μας καλεί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να προσπαθήσουμε να λειτουργήσουμε ενωμένοι απέναντι σε ό,τι μας ζορίζει. Οι πλανήτες στον Υδροχόο αγαπούν τους πειραματισμούς, την πνευματική ταύτιση στις σχέσεις, υμνούν τη φιλία ως βάση όλων των σχέσεων και προάγουν τις επαφές με τους άλλους ειδικά όταν υπάρχει ένας κοινός σκοπός. Βέβαια και οι δυο πλανήτες, Αφροδίτη και Άρης, θα έρθουν σε αντιπαράθεση σχηματίζοντας σύνοδο με τον Πλούτωνα.

Ο Άρης θα συναντήσει τον Πλούτωνα στις 14/02 και η Αφροδίτη στις 17/02. Οι όψεις αυτές είναι έντονες και αγαπούν τη δύναμη και την εξουσία και είναι σούπερ ανταγωνιστικές. Ας προσέξουμε λοιπόν τους εγωισμούς, τα χειριστικά παιχνίδια στις σχέσεις μας και την ανάγκη να νικήσουμε με κάθε κόστος. Ο Άγιος Βαλεντίνος φέτος φιλοξενεί τη σύνοδο Άρη-Πλούτωνα. Η όψη αυτή μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στις ερωτικές σχέσεις που η ένταση μπορεί να διοχετευθεί σε σεξουαλικό επίπεδο έχουμε μια θετική διέξοδο της ενέργειας. Όπως καταλαβαίνετε το μότο του Αγίου Βαλεντίνου είναι «κάντε έρωτα και όχι πόλεμο».

Σύνοδο θα σχηματίσει και η Αφροδίτη στις 17/02 με τον Πλούτωνα παρατείνοντας τις εντάσεις στις σχέσεις μέχρι το Σαββατοκύριακο. Με την όψη αυτή ό,τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες και ιδίως αν πρόκειται για την κρεβατοκάμαρα πρέπει να μείνει εκεί. Το ίδιο συμβαίνει και στις οικονομικές συμφωνίες.

Πολλά πάντως αυτή την εβδομάδα θα παίζονται σε υπόγειο επίπεδο, ενώ τα μυστικά θα δίνουν και θα παίρνουν. Επηρεάζονται περισσότερο Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί τις πρώτες τρεις ημέρες των ζωδίων τους ή έχουν ωροσκόπο και πλανήτες στις πρώτες τρεις μοίρες των παραπάνω ζωδίων. Για να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες πατήστε εδώ.

Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet