Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για αναγεννησιακές αλλαγές σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στο πεδίο της καριέρας που θα μας οδηγήσουν να κλείσουμε κύκλους καταστάσεων προχωρώντας σε ένα νέο βήμα στη ζωή μας. Οι προκλήσεις θα είναι πολλές όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως παρόλη την πίεση και τις ανασφάλειες που μπορεί να υπάρχουν, τολμηρά βήματα θα ανταμειφθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παράλληλα η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο σταθεροποιεί σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα έχουν τα εχέγγυα για μία μακροχρόνια πορεία. 

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου σας καλεί να αναθεωρήσετε καταστάσεις στον επαγγελματικό χώρο κυρίως. Δεν αποκλείεται να οδηγηθείτε σε ρήξεις με συνεργάτες που θα σας ωθήσουν σε τολμηρά βήματα. Προσοχή πρέπει να δείξετε σε παρασκηνιακά παιχνίδια που μπορεί να σας εκθέσουν και σε εξουσιαστικές διαθέσεις που θα ενοχλήσουν έντονα. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για νέες σχέσεις και συνεργασίες που θα σας ικανοποιήσουν. Σταθερότητα και ωριμότητα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις όποιες εξελίξεις. Ήρθε η στιγμή να απολαύσετε την επικοινωνία και την διασκέδαση στον έρωτα χωρίς να παρασύρεστε από την απερισκεψία και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που σας ωθούν σε λάθη. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ***  

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σχέσεις με τον περίγυρό σας δεν αποκλείεται να σας απασχολήσουν με την Πανσέληνο στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν ευκαιρίες και επαφές με πρόσωπα από το εξωτερικό που θα ανοίξουν νέα μονοπάτια στη ζωή σας. Η προσωπική σας εξέλιξη έρχεται μέσα από αναγεννησιακές καταστάσεις και συνθήκες που δεν πρέπει να φοβηθείτε καθώς είναι μοιραίο να τις ζήσετε. Προσοχή πρέπει να δείξετε σε οικονομικές και αισθηματικές επιλογές προς το τέλος της εβδομάδας καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δεν επιτρέπει να λειτουργήσετε ξεκάθαρα. Σπατάλες και αυταπάτες θα σας παρασύρουν σε λάθη. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ***
ΧΡΗΜΑ: ***  

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

: Με την Πανσέληνο στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου έρχεστε αντιμέτωποι με βαθύτερες ανησυχίες, απωθημένα και ανασφάλειες που σας ταλαιπωρούν ψυχολογικά. Προσοχή πρέπει να δείξετε σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές καθώς κρυφά κίνητρα και παιχνίδια κερδοσκοπίας μπορεί να σας παρασύρουν σε λάθη. Επιδιώξτε το καλύτερο δυνατό σε ερωτικό επίπεδο καθώς οι συνθήκες ευνοούν την προσωπική σας ζωή και δημιουργούν ένα πλαίσιο σταθερότητας για τη σχέση σας. Το τετράγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιό σας με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στο τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων που δεν το αξίζουν. Μην παρασυρθείτε από το συναίσθημα και από δημιουργήματα της φαντασίας σας που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: ***  ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ***  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον Αιγόκερω αγγίζει τις καθοριστικές σχέσεις της ζωής σας. Ζητήματα με συνεργάτες και σύντροφο μπορεί να προκύψουν και να στιγματίσουν τη ζωή σας. Παιχνίδια εξουσίας και χειριστικές συμπεριφορές επηρεάζουν την ψυχολογία σας. Σημαντικό είναι να πάρετε αποστάσεις από τοξικά πρόσωπα και καταστάσεις που δεν έχουν τίποτα πια να σας προσφέρουν. Προσεκτικοί πρέπει να είστε και προς το τέλος της εβδομάδας καθώς το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα επαναφέρει στο προσκήνιο παλιότερες σχέσεις. Πρόσωπα από το παρελθόν προσπαθούν να σας διεκδικήσουν και πάλι, όμως τα κίνητρα τους δεν είναι σαφή για αυτό καλά θα κάνετε να κρατήσετε μικρό καλάθι. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Παρασκηνιακές διεργασίες έρχονται στην επιφάνεια με την Πανσέληνο στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου. Οφείλετε να είστε προετοιμασμένοι για αποκαλύψεις που αφορούν πρόσωπα που έχετε εμπιστευτεί στον χώρο της δουλειάς και μπορεί να σας έχουν προδώσει. Μη διστάσετε να προχωρήσετε σε σημαντικές αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται να επανέλθουν στο προσκήνιο προτάσεις που τώρα πια εξυπηρετούν τις προσωπικές επιδιώξεις. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο χαρίζει σταθερότητα στην σχέση σας και ενισχύει την ανάγκη για ομαδική δράση με ωριμότητα και αποφασιστικότητα με το ταίρι σας σε κοινούς στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχετε. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ***  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Πανσέληνο στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου να αγγίζει την ερωτική σας ζωή, το πάθος απογειώνεται. Σημαντικό είναι να μην προσπαθήσετε να ελέγξετε το ταίρι σας καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείτε από ανασφάλειες και φόβους. Επιλέξτε να αφεθείτε στον αισθησιασμό και να απολαύσετε τις μοναδικές στιγμές που θα προκύψουν. Οι νέες γνωριμίες που προκαλούν πρωτόγνωρα συναισθήματα είναι πολύ πιθανές. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να σας παρασύρει σε συνεργασίες που δεν εξυπηρετούν την επαγγελματική σας άνοδο. Παράλληλα εξιδανικεύει πρόσωπα και καταστάσεις στον έρωτα για αυτό είναι προτιμότερο να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε πρόσωπα που μπορεί να υπόσχονται πολλά. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ***
ΧΡΗΜΑ: ****  

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Οικογενειακές και επαγγελματικές καταστάσεις θα σας απασχολήσουν έντονα με την Πανσέληνο στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου. Βρίσκεστε σε μία περίοδο της ζωής σας που αποτινάσσετε από πάνω σας νοοτροπίες και προκαταλήψεις. Φροντίστε να χαμηλώσετε τους τόνους και να αποφύγετε παιχνίδια ελέγχου και χειρισμού με πρόσωπα που αγαπάτε καθώς μπορεί να οδηγήσουν σε οριστικές ρήξεις. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο λειτουργεί ευεργετικά για την προσωπική σας ζωή καθώς σας επιτρέπει να επικεντρωθείτε σε μελλοντικά σχέδια με το ταίρι σας. Παράλληλα σταθερότητα και ωριμότητα χαρακτηρίζουν τις επιλογές σας και δημιουργούν συνθήκες ασφαλείας στην προσωπική σας ζωή. 

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: ****  ΚΑΡΙΕΡΑ: ***
ΧΡΗΜΑ: ***  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου δεν αφήνει ανεπηρέαστο το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον καθώς δεν διστάζετε να πάρετε αποστάσεις και να αλλάξετε ριζικά τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους γύρω σας. Βαθύτερα συναισθήματα και σκέψεις είναι πιθανόν να έρθουν στην επιφάνεια και να οδηγήσουν σε αλλαγές προσώπων που βρίσκονται κοντά σας. Εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν και σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς ευνοούνται οι συμφωνίες που θα αποδώσουν σημαντικά οικονομικά οφέλη. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι πιθανό να σας παρασύρει σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας που θα επηρεάσουν την σχέση σας. Μείνετε μακριά από ζήλια και καχυποψία που μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές και λάθη. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ***  

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου σας ωθεί να επαναπροσδιορίσετε την στάση σας απέναντι στην ύλη. Τα γεγονότα σας βοηθούν να εντοπίσετε ποιες είναι οι ανάγκες σας και τί σας ικανοποιεί πραγματικά. Προσοχή σε πείσμα και αδιαλλαξία λόγω ζήλιας και καχυποψίας που μπορεί να επηρεάσει την σχέση σας. Ψευδαισθήσεις και αυταπάτες μπορεί να δημιουργήσει το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα καθώς δεν σας επιτρέπει να έχετε την πραγματική εικόνα σχέσεων και συνεργασιών. Είναι προτιμότερο να μην προχωρήσετε σε δεσμεύσεις που μπορεί αργότερα να μετανιώσετε καθώς θα απογοητευτείτε από τις εξελίξεις. Παράλληλα κρατήστε μικρό καλάθι σε νέες γνωριμίες που μπορεί να υπόσχονται πολλά όμως ο χρόνος είναι πιθανό να σας διαψεύσει.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: ***  ΚΑΡΙΕΡΑ: ***
ΧΡΗΜΑ: ***  

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας αγγίζει σχέσεις και συνεργασίες που είναι πολύτιμες για εσάς. Δεν αποκλείεται να μπείτε σε ένα παιχνίδι αντιπαραθέσεων λόγω της ανάγκης σας να επιβληθείτε έναντι των άλλων. Αποφύγετε εξουσιαστικές συμπεριφορές που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη και δείξτε ψυχραιμία απέναντι σε φραστικές επιθέσεις που μπορεί να σας πληγώσουν. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρετε να προστατεύσετε σημαντικές σχέσεις για εσάς. Καλό είναι να έχετε στο νου σας ότι οι τοξικές σχέσεις μπορεί να τελειώσουν, αφήνοντας χώρο για κάτι καινούργιο στη ζωή σας. Αξιοποιήστε το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο για να τακτοποιήσετε πρακτικά ζητήματα στη δουλειά και τη σχέση σας που μπορεί να σας αγχώνουν. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ***
ΧΡΗΜΑ: ****  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Πανσέληνο στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου να επηρεάζει άμεσα την ψυχολογία σας, είναι πιθανό να ασχοληθείτε με καταστάσεις του παρελθόντος που επανέρχονται στο προσκήνιο. Αποφύγετε εμμονές και προκαταλήψεις και δώστε χώρο για λύσεις που θα σας βοηθήσουν να πάρετε ανάσες. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο βοηθά να απολαύσετε μοναδικές στιγμές με τον άνθρωπο που έχετε στο πλευρό σας. Παράλληλα προσδίδει ωριμότητα και λογική σε κάθε κίνησή σας και αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στη σχέση σας. Η εμπιστοσύνη και το ασφαλές περιβάλλον που δημιουργείται με την στάση σας, θα ενθουσιάσει το ταίρι σας και θα δημιουργήσει προϋποθέσεις για μία μακροχρόνια κοινή πορεία. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ***
ΧΡΗΜΑ: ***  

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου αγγίζει τον φιλικό περίγυρο και τον έρωτα. Σας καλεί να αντιμετωπίσετε κατάματα βαθύτερα συναισθήματα και προκλήσεις πού μεταμορφώνουν τις σχέσεις σας. Μη φοβηθείτε να αντιδράσετε σε παιχνίδια εξουσίας και παρασκηνιακές διεργασίες που μπορεί να επηρεάζουν άμεσα τη σχέση σας. Μπορεί να προκύψουν νέες γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν καθώς υπόσχονται ερωτισμό και γητεία. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα εκτοξεύει τον συναισθηματισμό στα ύψη και αλλοιώνει την πραγματικότητα στο μέγιστο βαθμό. Η έντονη κυκλοθυμία και τα ξεσπάσματα που μπορεί να προκαλέσει θα επηρεάσουν την σχέση σας για αυτό αποφύγετε να ξεσπάσετε στο ταίρι σας προστατεύοντας την προσωπική σας ζωή. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ***
ΧΡΗΜΑ: **** 

Διάβασε ακόμη: Άρης στον Ταύρο: η σκληρή όψη του καλοκαιριού μας καλεί να προσέχουμε για να έχουμε

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!