Την Τρίτη 5 Ιουλίου ο Άρης μπαίνει στον Ταύρο, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 20 Αυγούστου. Σε αυτή την περίοδο θα ενεργοποιήσει τις πρόσφατες εκλείψεις, τον Ουρανό και το σκληρό τετράγωνό του με τον Κρόνο.

Η αλήθεια είναι ότι οι προβλέψεις δεν είναι ευχάριστες, ιδιαίτερα για το διάστημα από τις 24 Ιουλίου μέχρι τις 13 Αυγούστου, ημέρα που πραγματοποιείται η πιο σκληρή και μεγάλης έντασης Πανσέληνος του καλοκαιριού. Τα πιθανά σενάρια που είναι πιθανό να δημιουργήσει ο Άρης από τον Ταύρο αφορούν σε μεγαλύτερη αποσταθεροποίηση της οικονομίας σε διεθνές επίπεδο. Γεωφυσικές καταστροφές, θερμά επεισόδια, ακραία καιρικά φαινόμενα θα είναι στην πρώτη γραμμή των κοινωνικών συζητήσεων.

Σε προσωπικό επίπεδο ο Άρης από τον Ταύρο εντείνει την επιθετικότητα, το πείσμα, την αδιαλλαξία, την ανάγκη συναισθηματικού ελέγχου και επιβολής. Ο καλύτερος τρόπος για να τον αξιοποιήσουμε και να εκφράσουμε θετικότερα τις ενέργειές του, ιδιαίτερα την περίοδο που θα ενεργοποιήσει τον Ουρανό και τον Κρόνο, είναι να αναλάβουμε την ευθύνη μας για οτιδήποτε μας δυσκολεύει στη ζωή μας. Να αποδεχθούμε ότι αυτοί που μας πληγώνουν, μας ματαιώνουν, μας εξωθούν στα άκρα είναι επιλογές μας και, αποφασιστικά, να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να φέρουμε συνειδητά την αλλαγή στη ζωή μας.

Ας δούμε σε ποιον τομέα μας επηρεάζει ο Άρης από τον Ταύρο, ανάλογα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο μας:

ΚΡΙΟΣ: Κάποια έκτακτα έξοδα θα σε ταλανίσουν και μπορεί να ανατρέψουν τα προγράμματά σου. Μπορεί να νιώσεις ανασφάλεια καθώς θα βγουν στην επιφάνεια οι ανικανοποίητες ανάγκες σου. Μην αφήσεις το συναίσθημα της ματαίωσης να σε ρίξει. Κάνε άμεσα τις αλλαγές που θα σου δώσουν ικανοποίηση.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι πιέσεις που θα δεχθείς θα σου προκαλέσουν έντονο εκνευρισμό. Τα ξεσπάσματα είναι πιθανά αλλά δεν θα βοηθήσουν. Αντίθετα, μπορεί να χάσεις το δίκιο σου. Δες με όσο πιο αντικειμενικό μάτι μπορείς τα άτομα που σε περιβάλλουν και βγάλε από τη ζωή σου τους τοξικούς που σου κλέβουν την ενέργεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι φοβίες, τα άγχη και οι αρνητικές σκέψεις μπορεί να σε κατακλύσουν και να χάσεις τον ήρεμο ύπνο σου με αποτέλεσμα να έχεις νεύρα και έντονη κυκλοθυμία. Το κολύμπι και τα παιχνίδια της παραλίας είναι το καλύτερο αντίδοτο στην περίπτωσή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι αναθεωρήσεις φίλων, συμμάχων στη δουλειά και σε χώρους όπου δραστηριοποιείσαι συλλογικά είναι στο πρόγραμμα. Έχε στη φαρέτρα σου έτοιμο ένα εναλλακτικό σχέδιο δράσης γιατί θα είναι το όπλο σου αν υπάρξουν εμπόδια στα σχέδιά σου.

ΛΕΩΝ: Πίεση και άγχος λόγω δουλειάς με πολλές ευθύνες που δεν θα μπορέσεις να αποποιηθείς ούτε καν στις διακοπές σου. Προσπάθησε να θέσεις ένα μέτρο γιατί σου χρειάζεται η ξεκούραση και σε περιμένει ένας πολύ κουραστικός χειμώνας. Μετρίασε την κοινωνική σου ζωή στα απολύτως απαραίτητα και χαλάρωσε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα ταξίδια, οι εκδρομές και οι καλοκαιρινές απολαύσεις είναι η παρηγοριά σου αλλά πρέπει να γίνονται όλα με προσοχή για να μην ταλαιπωρηθείς. Πάντως, το ζώδιό σου είναι από τα πιο ευνοημένα της περιόδου εκτός αν προσβάλλεται ο προσωπικός σου χάρτης.

ΖΥΓΟΣ: Ανεβαίνει η λίμπιντό σου και αυξάνεται ο μαγνητισμός σου. Ωστόσο, μαζί με το πάθος εκφράζονται και τα παθολογικά ανασφαλή στοιχεία, όπως η ζήλια, η απολυτότητα, η ανάγκη ελέγχου. Πρόσεξε τις κινήσεις σου για να μη βάλεις τη σχέση σου σε κινδύνους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η συνειδητοποίηση ότι οι άλλοι είναι επιλογές μας θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις την απογοήτευση που επίκειται σε κάποιες σχέσεις σου. Δες την κατάσταση ως ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις το τοπίο σου και να κρατήσεις τα άτομα που αξίζουν για σένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φαίνεται ότι η δουλειά, οι υποχρεώσεις, οι αγγαρείες που προκύπτουν θα σε εκνευρίσουν καθώς θα σε αποσπάσουν από τις καλοκαιρινές χαρές στις οποίες θέλεις να ενδώσεις. Η κυκλοθυμία και τα ξεσπάσματά σου δεν θα ωφελήσουν. Αντίθετα, μπορεί να αποβούν βλαπτικά για την προσωπική σου ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φαίνεται ότι το έντονο ερωτικό παιχνίδι και, γενικότερα, το παιχνίδι γίνεται τρόπος ζωής αυτό το καλοκαίρι. Ωστόσο, πρόσεξε τις κινήσεις σου γιατί τα μπλεξίματα μπορεί να σε καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου και να αναγκαστείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποια οικογενειακά προβλήματα ή θέματα με την ακίνητη περιουσία σου θα σε αγχώσουν και θα σε αποσπάσουν από την καλοκαιρινή ραστώνη. Πιθανές είναι οι βλάβες στο σπίτι. Έλεγξε τα πάντα πριν φύγεις για διακοπές.

ΙΧΘΥΕΣ: Κινητικότητα στο έπακρον. Πολλές μετακινήσεις, επαφές, φλερτ και έντονη κοινωνική ζωή με παρέες, φίλους και γνωστούς. Το επικίνδυνο είναι να χάσεις το μέτρο και να ξεστομίσεις πράγματα που δεν πρέπει στο πλέον ακατάλληλο άτομο. Πρόσεξε να μην εκτεθείς και, κυρίως, να μην εκθέσεις άτομο που σε έχει εμπιστευτεί.

Διάβασε ακόμη: Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα Ιουλίου από τη Σμάρω Σωτηράκη

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet