Οι τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου φιλοξενούν ιδιαίτερα θετικές όψεις που πρέπει να εκμεταλλευτούμε με κάθε τρόπο σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Τα ξημερώματα της Δευτέρας, η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω ενώνει τις δυνάμεις της με τον Δία σε μια αρμονική όψη τριγώνου, μια από τις τυχερές όψεις της παραδοσιακής αστρολογίας. Η Αφροδίτη είναι δείκτης των σχέσεων και των οικονομικών και ο Δίας της ελευθερίας και της αφθονίας. Με αυτή την όψη η δέσμευση και η ελευθερία μπορεί να συνυπάρξουν σε αρμονία.

Για τους δεσμευμένους είναι μια καλή ευκαιρία με αυτή την όψη να κάνουν όμορφες συζητήσεις με το ταίρι τους για την πορεία της σχέσης τους. Η όψη αυτή ευνοεί τις νέες γνωριμίες αλλά και τις επαγγελματικές συνεργασίες και τα οικονομικά. Η επόμενη κύρια όψη της εβδομάδας είναι το τρίγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο που πραγματοποιείται στις 30/01. Αυτή είναι μια όψη εγρήγορσης, δυναμικών εκκινήσεων, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε βιαστικοί και επιπόλαιοι στις κινήσεις μας.

Τα ζώδια στα οποία βρίσκονται οι δυο πλανήτες είναι ζώδια της γης που αγαπούν τις οργανωμένες και καλά μελετημένες προσπάθειες. Η όψη αυτή προσφέρεται για να βελτιώσουμε τη δουλειά μας, να αξιοποιήσουμε την τεχνολογία προς όφελός μας στην καθημερινότητα, αλλά να ψαχτούμε περισσότερο και με τα οικονομικά μας. Καλή όψη για αγορές μεταφορικού μέσου και τεχνολογικού εξοπλισμού.

Ο Φεβρουάριος μπαίνει με ορμή και χωρίζεται στα δυο. Στο πρώτο δεκαπενθήμερο του έχουμε έντονη παρουσία πλανητών στον πρακτικό και φιλόδοξο Αιγόκερω, ενώ στο δεύτερο μισό έχουμε πολυαστρία στο ζώδιο του Υδροχόου. Τις πρώτες μέρες του μήνα και συγκεκριμένα στις 02/02 έχουμε το εξάγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Η όψη αυτή δίνει φτερά στη φαντασία, τη διαίσθηση και τη δημιουργικότητα μας, αλλά μπορεί να είμαστε λίγο αφηρημένοι ή να δυσκολευόμαστε να συγκεντρωθούμε σε πρακτικά ζητήματα. Η αντίθεση Σελήνης-Ουρανού μπορεί να φέρει απρόοπτα το Σάββατο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα είναι απαραίτητα αρνητικά.

Διάβασε αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet