Το πορτρέτο της εβδομάδας για όλα τα ζώδιαΟ Σεπτέμβρης κλείνει με μια Πανσέληνο που γίνεται την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στον Κριό. Αυτή ανεβάζει την πίεση που ήδη αντιμετωπίζουν τα παρορμητικά ζώδια, Κριός, Ζυγός, Καρκίνος και Αιγόκερως.

Το… κρεσέντο αυτό θα ξεκαθαρίσει και τις ασάφειες, τις ελλείψεις και τις αδυναμίες σε συνεργασίες και σχέσεις. Τι πρέπει να τροποποιηθεί, να μπει  σε άλλη βάση ή να κλείσει τον κύκλο του.

Νέα εβδομάδα, νέες εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Θέλετε να δείτε πώς θα κυλήσουν τα πράγματα σε όλους της τομείς της ζωής μας; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη.

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Η πίεση εσωτερική και εξωτερική φαίνεται ότι αυξάνεται όσο περνούν οι ημέρες και αυτή η εβδομάδα, ιδιαίτερα προς το τέλος της θα το δείξει πιο καθαρά. Στις 29 η Πανσέληνος γίνεται στο δικό σας ζώδιο και αυτή μπορεί να αναδείξει ελλείψεις, λάθη ή δυσκολία στην συμπόρευση με τους άλλους συνεργάτες, πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος αλλά και ό,τι αφορά στην διαμονή, το σπίτι, κάποιον άλλον χώρο και περιουσιακά. Προσπαθήστε στο ξεκίνημα της εβδομάδας και ιδιαίτερα Δευτέρα και Τρίτη να σκεφτείτε και να δράσετε προληπτικά εκεί που βλέπετε ότι κάτι δεν προχωράει όσο πρέπει  και δείχνει αποσταθεροποίηση και ασυνεννοησία. Εργασία, σχέση, κατάσταση. Ο Άρης εξακολουθεί να βρίσκεται απέναντί σας στον Ζυγό και είναι αυτός μαζί με την Πανσέληνο που μπορεί να δοκιμάσουν κάπως σκληρά τον γάμο σας -αν δεν είναι στα καλύτερά του- ή την αισθηματική σας σχέση. Βεβαίως και παραμένει ακόμα σημαντική η εύνοιά της Αφροδίτης που δείχνει ότι υπάρχει συμπάθεια ή και αγάπη αλλά τα πρακτικά προβλήματα είναι περισσότερα.

Tip: Πιο ευνοϊκές Δευτέρα και Τρίτη. Ιδιαίτερες Παρασκευή και Σάββατο. Το θετικό συμβαδίζει με το αρνητικό και το εύκολο με το δύσκολο.

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Αν και η τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη διακρίνεται από μία ρευστότητα και έναν περίεργο… ηλεκτρισμό λόγω της Πανσελήνου που θα γίνει στις 29 στον Κριό, εσείς φαίνεται ότι δεν επηρεάζεστε ιδιαίτερα. Το ξεκίνημα του ζωδίου του Ζυγού στις 24 και η φθινοπωρινή ισημερία που είναι στις 23 μαζί με την παρουσία του Άρη στο ίδιο ζώδιο, τονίζουν την ανάγκη να επικεντρωθείτε περισσότερο σε δύο τομείς. Ο ένας είναι ο επαγγελματικός -αντικείμενο εργασίας, πρόσωπα, συνθήκες, ανταγωνισμός- και ο άλλος αυτός της υγείας. Η Τετάρτη και η Πέμπτη, όπως και το ξεκίνημα της ερχόμενης εβδομάδας, προσφέρονται περισσότερο για να εξαλείψετε αιτίες και καταστάσεις που μπορεί να δημιουργήσουν ενόχληση, από τα μέσα του Οκτώβρη και ύστερα. Η Αφροδίτη στον Λέοντα ευνοεί την οικογενειακή δομή, κατάσταση και  τις… τρυφερότητες εντός των τειχών. Πάντως έως τις 9 Οκτωβρίου ο έρωτας είναι στα πάνω και τα κάτω του. Αυτό το διάστημα όμως είναι και ενδεικτικό αν σχέσεις που… υποφέρουν, μπορούν να πάρουν βελτίωση.

Tip: Δευτέρα και Τρίτη είναι οι πιο πιεστικές ημέρες αυτής της εβδομάδας για σας. Προσοχή σε συνεργασίες, σχέσεις με ανωτέρους, νόμους και κανονισμούς.

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τελευταίες ημέρες του Σεπτέμβρη, ένα διάστημα ακόμα σχετικά ρευστό, αλλά  όχι ιδιαίτερα δύσκολο για σας. Βέβαια όταν βρισκόμαστε γύρω από την Πανσέληνο -γίνεται στις 29 στον Κριό- είναι φυσικό να κυριαρχεί μια κάπως… ηλεκτρισμένη κατάσταση. Όσοι έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας θα χρειαστεί να καταβάλετε μια μεγαλύτερη προσπάθεια παντού καθώς ο Κρόνος  πιέζει και επιβαρύνει με διάφορους τρόπους. Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα υποφέρετε περισσότερο από την έλλειψη καλής επικοινωνίας -όπως και των διαφόρων μέσων της- με αποτέλεσμα να υπάρχουν παρανοήσεις, καθυστερήσεις και λάθη. Σπουδές, μετακινήσεις, έντυπα και έγγραφα δημιουργούν ανησυχία και αρρυθμίες. Οι του τρίτου δεκαημέρου με κόντρα τον Ποσειδώνα, χρειάζεται να είσαστε πιο ξεκάθαροι, πιο ρεαλιστές και πιο προσγειωμένοι. Δυο  σημαντικότατοι -βοηθοί για όλους σας, ο Άρης -δύναμη, άνοιγμα νέων δρόμων- και η Αφροδίτη -συμπάθειες, συμπαράσταση, αγάπη  και νέες ευχάριστες ή και χρήσιμες γνωριμίες- βάλσαμο στα δύσκολα.

Tip: Ευνοϊκές, ιδιαίτερα για εργασία, οικονομικά και σχέσεις και η Δευτέρα και η Τρίτη. Προσεκτικότερα όλοι σας παντού, Τετάρτη και Πέμπτη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Σεπτέμβρης σας αποχαιρετάει ανεβάζοντας κάπως περισσότερο τα… ντεσιμπέλ της πίεσης. Δεν φτάνει η ανατρεπτική και η κουραστική επίδραση του Άρη από τον Ζυγό που ξεκίνησε τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου και τον Πλούτωνα που γεμίζει ανασφάλειες και φόβους εσάς που έχετε γεννηθεί στις τρεις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, μας έρχεται και η Πανσέληνος στο τέλος της εβδομάδας; Αυτή γίνεται στις 28 Σεπτεμβρίου στον Κριό. Από την μία εσείς με τις δικές σας απόψεις, τις προτιμήσεις και τα συμφέροντά σας και από την άλλη αυτά των ανωτέρων, των συγγενικών σας ατόμων και ακόμα και του συντρόφου σας. Αντιλαμβάνεστε πόσο συμβιβαστικό πνεύμα θα πρέπει να επιδείξετε για να τα φέρετε βόλτα και με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες. Είναι σαφές ότι τώρα θα φανεί με ποιον, ποιαν και με ποιους θα μπορέσετε να συμβαδίσετε και με ποιους όχι. Ένας νόμος, ένας κανονισμός και ότι αφορά στο σπίτι, σαν χώρο, ακίνητα και περιουσιακά απαιτούν προσοχή. Μην αμελείτε την υγεία σας.

Tip: Εξαντλήστε δυνατότητες και περιθώρια παντού, έως και την Πέμπτη -ιδιαίτερα μάλιστα Τετάρτη και Πέμπτη- και  φανείτε υπομονετικοί  και προσεκτικοί, Παρασκευή και Σάββατο.

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Ακόμα και αν η καθημερινότητά σας, σάς φαίνεται κουραστική, αβέβαιη και διόλου σαγηνευτική, θα σας θυμίσω ότι και έως τις πρώτες ημέρες του Οκτώβρη, μπορείτε να καταφέρετε παντού περισσότερα. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα δώσει την απαραίτητη… βοήθεια. Αν υπάρχουν λοιπόν εκκρεμότητες ή θέματα που σας προβληματίζουν, μην τα αφήσετε στο… αργότερα και στο χρόνο για να τα επιλύσει και να τα… γιατρέψει. Καλύτερα να περάσετε στη δράση και δεν εννοώ μόνο σε αυτήν την εβδομάδα, αλλά και στην επόμενη που θα έχει και περισσότερες δυνατότητες. Ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με επαγγελματικά και πρακτικά θέματα αλλά και περιουσιακά και σε κάθε πιθανότητα κέρδους. Εξυπακούεται ότι η ευνοϊκή Αφροδίτη έχει να κάνει και με τα αισθηματικά, την δημοφιλία και τις συμπάθειες που κερδίζονται πιο εύκολα. Αυτή η εβδομάδα είναι κάπως ρευστή λόγω της Πανσελήνου που γίνεται στις 29 στον Κριό. Αν και δεν σας επηρεάζει δυνατά, μπορεί στις πρόσφατες ερωτικές γνωριμίες να δώσει ένα… ταρακούνημα. Ιδιαίτερα αν το άτομο του ενδιαφέροντός σας ανήκει στον Κριό, τον Ζυγό, τον Καρκίνο και τον Αιγόκερω.

Tip: Προσεκτικότερα παντού Δευτέρα, Τρίτη και Κυριακή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σημαντικές θεωρούνται οι τελευταίες ημέρες του Σεπτέμβρη, όπως και οι πρώτες του Οκτώβρη γιατί δύο νέοι παράγοντες -εκτός του Δία και του Ουρανού που είναι στο πλευρό σας- προσθέτουν μια νέα δυναμική. Το πρώτο είναι ότι ο Κρόνος που βρίσκεται απέναντί σας στους Ιχθύς, έχει περιοριστεί στην αρχή των Ιχθύων, άρα οι του πρώτου και του δευτέρου δεκαημέρου του ζωδίου σας, θα μπορείτε να κινείστε παντού με μία μεγαλύτερη άνεση, ενώ δεν θα έχετε να αντιμετωπίσετε καινούργια αξεπέραστα προβλήματα. Το δεύτερο από το οποίο μπορείτε να επωφεληθείτε όλοι σας, είναι η παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σας. Μπορεί να φέρνει μια μεγαλύτερη νευρικότητα αλλά παράλληλα θα έχει νέες, φρέσκιες και πρακτικές ιδέες, βοήθεια από Διαδίκτυο και τα σχετικά, ενώ μπορεί να αυξήσει τα κοινό και την… πελατεία σας. Ο ερωτικός τομέας βρίσκεται ακόμα στα πάνω και τα κάτω με μυστικά και καταπιεσμένα συναισθήματα, αλλά ο Οκτώβρης θα ανάψει το… πράσινο φως.

Tip: Προσεκτικότερα παντού Τετάρτη και Πέμπτη. Πιο ευνοϊκή η Κυριακή 1η Οκτώβρη.

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη και μάλλον είναι αυτή που ιδιαίτερα προς το τέλος της φορτίζει περισσότερο το κλίμα. Εσωτερικά αλλά και εξωτερικά. Η Πανσέληνος απέναντι στον Κριό στις 29, φαίνεται πως θα δοκιμάσει κάπως περισσότερο συνεργασίες και σχέσεις αλλά και θα αναδείξει θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σαν χώρο, κάποιον άλλο χώρο, ακίνητα και περιουσιακά. Τώρα επίσης θα αναδειχθούν οι διαφορετικές ιδέες, θέσεις αλλά και προτεραιότητες και ανάγκες που παρεμβάλλονται ανάμεσα σε σας και αγαπημένα πρόσωπα αλλά και άτομα με τα οποία θα πρέπει να συνεργαστείτε και να συμπορευτείτε. Ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος και όπως φαίνεται δεν εξαντλείται σε αυτήν την εβδομάδα, αλλά θα συνεχιστεί με τα πάνω και τα κάτω του έως και τις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου. Μην αμελείτε την υγεία σας και να θυμάστε ότι η τωρινή πίεση δεν θα συνεχιστεί από τα μέσα Οκτωβρίου και μετά. Μέχρι τότε θα έχουν ξεκαθαρίσει πολλά.

Tip:  Δευτέρα και Τρίτη προσφέρετε περισσότερο για αποφάσεις και δράσεις σε όλα τα επίπεδα. Προσεκτικότερα παντού Παρασκευή και Σάββατο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εναλλασσόμενη η κατάσταση με τα πάνω και τα κάτω της όπως φαίνεται στην τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη. Το ότι θα υπάρχει αυτή η ρευστότητα είναι κάτι φυσικό αφού την Παρασκευή κορυφώνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού. Δύο οι τομείς που επηρεάζονται – όχι άμεσα και καταλυτικά όμως ως προς εσάς – έμμεσα από αυτήν. Ο ένας τομέας είναι επαγγελματικός – αντικείμενο εργασίας, συνθήκες, ανταγωνισμός – και ο άλλος είναι αυτός της υγείας. Αν και η επίδραση της Πανσελήνου είναι όπως είπαμε… ξώφαλτση σε εσάς άρα και κάτι να προκύψει, αντιμετωπίζεται και καλό θα ήταν να έχετε το νου σας. Στο πλευρό σας Ερμής – άρα το μυαλό πρέπει τώρα να έχει το προβάδισμα και όχι τόσο το συναίσθημα – και αυτό μπορεί να διευκολύνει σημαντικά τις κινήσεις σας, ιδιαίτερα σε σπουδές, Διαδίκτυο και τα σχετικά, ταξίδια, αποφάσεις και μετακομίσεις. Στα ερωτικά όμως και τα οικονομικά δεν προβλέπονται σημαντικές αλλαγές αλλά αν το αντικείμενο του πόθου σας ανήκει στον Κριό, τον Ζυγό, τον Αιγόκερω και τον Καρκίνο και επηρεάζεται από την Πανσέληνο, προσεκτικά. Πιο ευνοϊκές Τετάρτη και Πέμπτη. Ψύχραιμα και με υπομονή και προσοχή Δευτέρα, Τρίτη, Κυριακή 1η Οκτωβρίου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τη μια απογοητεύεστε, την άλλη πεισμώνετε, βάζετε τα δυνατά σας και τα καταφέρνετε. Έχει αγώνα και το καταλαβαίνετε γιατί και η πιο μικρή επιτυχία τώρα είναι αποτέλεσμα κόπου. Η εβδομάδα αυτή είναι κάπως ρευστή με απρόοπτα – αυτό έχει να κάνει με την Πανσέληνο που γίνεται την Παρασκευή στον Κριό – αλλά όχι τόσο δύσκολη που να ανατρέπονται σημαντικά σχέδιά σας. Το παρήγορο είναι ότι ο Κρόνος έχει πια περιοριστεί στις πρώτες -πρώτες μοίρες των Ιχθύων άρα εσείς του δεύτερου και του τρίτου δεκαημέρου δεν επηρεάζεστε από αυτόν. Αυτό σημαίνει όχι τόσο μεγάλα, αξεπέραστα γεγονότα και προβλήματα καινούργια και δυνατότητα να παλέψετε πιο αποτελεσματικά τυχόν παλαιότερα. Είναι ο Ερμής που δεν βοηθάει και δημιουργεί λάθη, παρανοήσεις, αργοπορίες και μια σειρά θεμάτων όπως σπουδές, μετακινήσεις, ΜΜΕ, ταξίδια και παιδιά φέρουν ανησυχία και προβληματισμό. Δύο σημαντικοί, ευνοϊκοί πλανήτες, ο Άρης και η Αφροδίτη – δύναμη, σεξ απίλ, συμπάθειες και βοήθειες – στο πλευρό σας.

Tip:  Ευνοϊκές γενικότερα η Δευτέρα και η Τρίτη. Την προσοχή σας παντού Τετάρτη και Πέμπτη.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Κάπως… επεισοδιακά τελειώνει ο Σεπτέμβρης και είναι σε αυτήν την εβδομάδα – και ιδιαίτερα προς το τέλος της– που θα κάνουν την εμφάνισή τους όλα αυτά που θα θέλετε να αποφύγετε. Όχι μην βιαστείτε να ρίξετε στον εαυτό σας την όποια ευθύνη για αναποδιά, κόντρες και καθυστερήσεις. Τώρα χτυπιέται – και θα χτυπιέται στις 12 Οκτωβρίου – Πλούτωνας από τον Αιγόκερω με τον Άρη από το Ζυγό. Μπορεί και οι εξωτερικές συνθήκες – κοινωνικοπολιτικές – οικονομικές – να επηρεάζουν τις διάφορες επιλογές και τα σχέδιά σας. Να επηρεάζουν εσάς και τους άλλους με τους οποίους θα χρειαστεί να συμβαδίσετε και να συμπράξετε. Ο ανταγωνισμός θα φουντώνει και θα χρειαστεί να επιδείξετε ψυχραιμία και μετριοπάθεια. Άλλωστε υπάρχουν στο πλευρό σας ο Ποσειδώνας  – διαίσθηση, πιο πλατύς οραματισμός- ο Ουρανός – αφύπνιση, υιοθέτηση νέων ιδεών, τρόπων και μεθόδων- ο Δίας – προστασία στα δύσκολα, ευκαιρίες – ακόμη κι αυτός ο δύστροπος, Κρόνος που λέει πως ότι έχετε κατοχυρώσει δεν χάνεται. Κύρος, εργασία, σχέσεις. Μην αμελείτε την υγεία και κρατήστε κοντά σας μόνο ό,τι και όποιον αξίζει.

Tip:  Πιο ευνοϊκές Τετάρτη και Πέμπτη. Προσεκτικά παντού Παρασκευή και Σάββατο στην Πανσέληνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Σεπτέμβρης στο αντίο του, μια που αυτή είναι και η τελευταία εβδομάδα του, αλλά προς χαράν σας αυτή ξεκινάει με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο στις δύο πρώτες ημέρες της. Τι σημαίνει αυτό; Μα νέες ιδέες και αποφάσεις, ξεκινήματα, αλλαγές και βελτιώσεις στους διάφορους τομείς της ζωής σας. Μέσα σε όλα ξέρω αρκετοί έχετε και την εξής ερώτηση… “Και δίαιτα πότε θα ξεκινήσω;” Μα το Σάββατο, 3. Γι’ αυτό, αγαπητές και αγαπητοί μου την Παρασκευή σας προτείνω να φάτε ό,τι επιθυμείτε και να ξεκινήσετε χορτάτοι. Βεβαίως αυτή η Αφροδίτη απέναντί σας – κόντρα σας δηλαδή – από τις 6 Ιουνίου και μέχρι τώρα μπορεί να ευθύνεται για οικονομικές, αισθηματικό -ερωτικές αλλά και γευστικές… ατασθαλίες. Με μια χονδρική εκτίμηση πάντως από τη Δευτέρα και την Πέμπτη μπορείτε να δείτε και να κρίνετε με μεγαλύτερη νηφαλιότα συνεργασίες και σχέσεις γενικότερα αλλά να θυμάστε ότι δεν κρίνετε μόνο εσείς τους άλλους αλλά και οι άλλοι εσάς. Κάνετε λοιπόν τον κόπο να μπείτε λίγο στα… παπούτσια τους.

Tip:  Αδέλφια ξαδέλφια, θείοι, θείες, δάσκαλοι, σύμβουλοι πάσης φύσεως, γείτονες και μικρά ταξίδια δίνουν ενόχληση, κούραση και ανησυχία. Προσεκτικά Κυριακή 1η Οκτωβρίου.

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Μπορεί η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σας να σας έχει εξαντλήσει ψυχικά και σωματικά, αλλά από τις 29 Ιουλίου και μέχρι τώρα έχει βάλει το… χεράκι του προς αυτήν την κατεύθυνση και ο Ερμής. Λίγα πράγματα να γίνονται στην ώρα τους και πολλά ξαφνικά, απρόοπτα έως και ανεκδιήγητα. Υπομονή έως τις 6 Οκτώβρη. Η εβδομάδα αυτή έχει και τα θετικά της. Το πρώτο ότι ο Κρόνος – βάρος, εμπόδιο, περιορισμός που δεν μπορείτε να υπερβείτε – περιορίζεται στην αναδρομή πορεία του στην αρχή του ζωδίου σας. Αναπνέετε λίγο πιο άνετα εσείς του δεύτερου και του τρίτου δεκαημέρου. Σε σας του πρώτου δεκαημέρου μπορεί να φέρει πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις του παρελθόντος για να κλείσουν οριστικά με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Όλοι σας όμως θα έχετε την εύνοια του Δία – που έστω και στο παρά πέντε γλιτώνετε από τα χειρότερα – αλλά και του Ουρανού που λέει οι ανατροπές μπορεί να είναι λίγο επώδυνες αλλά πρέπει και αξίζει το “νέο” να εκφραστεί και να υποστηριχτεί. Στην εργασία, τις σχέσεις, την ζωή σας ολόκληρη.

Tip:  Ευνοϊκές αλλά και με λίγη προσοχή Τετάρτη και Πέμπτη. Δική σας η Κυριακή 1η Οκτωβρίου.

Πηγή: Faysbook.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet