ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 4 Δεκεμβρίου στιγματίζει αυτή την εβδομάδα και σε βοηθάει να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο που ευνοεί την εξέλιξή σου. Η τάση σου να εμβαθύνεις σε κάτι καινούργιο, σε ωθεί να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν και σε επαγγελματικό επίπεδο αφού συμφωνίες που αφορούν τη διαφήμιση και το εμπόριο ή συνεργασίες με πρόσωπα από το εξωτερικό έρχονται στο μονοπάτι σου. Προσπάθησε για κάθε τι που θέλεις να πετύχεις χωρίς φανατικές διαθέσεις και δογματισμό καθώς είναι η προϋπόθεση που θα σε φέρει πιο κοντά στα όνειρά σου. Προσοχή επίσης πρέπει να δείξεις σε κόλακες που είναι εύκολο να σε παρασύρουν σε λάθη καθώς και σε ανασφάλειες που έρχονται στην επιφάνεια, προκαλώντας ένταση και τριβές. 

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη (4/12), αντιμετωπίζεις βαθύτερους φόβους και οι ανησυχίες σου βγαίνουν στην επιφάνεια. Απωθημένα και ανασφάλειες μπορεί να εκδηλωθούν με απότομο και εριστικό τρόπο στην προσωπική σου ζωή. Έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από εκρηκτικές καταστάσεις, αρκεί να αποδεχτείς τις σκιές που κρύβεις στις πιο μύχιες πτυχές του εαυτού σου. Μπορεί να προκύψουν οικονομικές συμφωνίες και συζητήσεις που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Αφουγκράσου το ένστικτό σου καθώς αυτό και μόνο θα σε βοηθήσει να κατευθυνθείς στις σωστές επιλογές. Προσοχή όμως, αν η καχυποψία μπει ανάμεσα σε εσένα και στα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι, μπορεί να χάσεις ευκαιρίες. Μην αφήσεις το φόβο να σε κρατάει σε ακινησία. 

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου, σε καλεί να αντιμετωπίσεις με γενναιότητα ζητήματα που προκύπτουν στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Ίσως ήρθε η στιγμή να προχωρήσεις σε αποφάσεις που θα οδηγήσουν σε μία νέα πορεία, αφήνοντας στο παρελθόν πρόσωπα και καταστάσεις που πια δεν σου ταιριάζουν. Παράλληλα, πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα εισβάλουν στη ζωή σου καθώς οι συνθήκες ευνοούν μοιραίες γνωριμίες που θα αλλάξουν τα δεδομένα στον έρωτα. Η ένταση είναι αυξημένη γι’ αυτό είναι προτιμότερο να αποφύγεις ευθείες κόντρες και αντιπαραθέσεις. Προσοχή και σε απωθημένα που προέρχονται από παλαιότερες καταστάσεις και αναδύονται λόγω της έκλειψης και των ενεργειών της. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα νέο εργασιακό τοπίο «υπόσχεται» η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη (4/12). Οι συνθήκες αρχικά μπορεί να σε προβληματίσουν καθώς το αυξημένο άγχος και οι πολλές υποχρεώσεις δεν είναι εύκολο να αντιμετωπιστούν με απόλυτη ψυχραιμία. Οφείλεις να ξεφύγεις από την γνώριμη κυκλοθυμία σου, τις εμμονικές συμπεριφορές και τον υποκειμενισμό που δυσκολεύει την επικοινωνία με κάποιο πρόσωπο από τον συναδελφικό περίγυρο. Καλό είναι να αξιοποιήσεις τις ιδέες σου και την ανάγκη να φέρεις εις πέρας τους επαγγελματικούς σου στόχους, δείχνοντας την εργατικότητα και την υπευθυνότητα που σε διακρίνουν. Σημαντικό στήριγμα στην έντονη καθημερινότητα θα είναι το ταίρι σου καθώς θα απολαμβάνεις μαζί του στιγμές πάθους και αισθησιασμού που θα σε χαλαρώνουν.

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Ο έρωτας είναι πρωταγωνιστής αυτή την εβδομάδα καθώς η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη (4/12) ευνοεί σημαντικές εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο. Οι συζητήσεις με το ταίρι σου μπορεί να καταλήξουν σε μία καθοριστική απόφαση για τη σχέση σας και την εξέλιξή της. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να μπουν στη ζωή σου νέα πρόσωπα που θα εντυπωσιαστούν από την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό σου. Προσπάθησε να περιορίσεις τις υπερβολές και την φλυαρία που μπορεί να σε πιάσει από την ανάγκη σου για προβολή, αποφεύγοντας έτσι τριβές και εντάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Απόφυγε του κόλακες, ιδιαίτερα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον γιατί μπορεί να σε χαντακώσουν. Σημαντικές και ευχάριστες εξελίξεις μπορεί να προκύψουν και σε θέματα που σχετίζονται με τα παιδιά. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη (4/12) μπορεί να αναστατώσει το οικογενειακό σου περιβάλλον καθώς έρχονται στο προσκήνιο υποθέσεις που δημιουργούν εντάσεις με τους οικείους σου. Απαραίτητο είναι να μην επιτρέψεις σε κολλήματα και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα να οδηγήσουν σε κρίσεις άγχους. Είναι σημαντικό να αντιμετωπίσεις κάθε κατάσταση με ψυχραιμία και τη λογική που σε διακρίνουν. Δεν αποκλείεται να παρθούν καθοριστικές αποφάσεις για την προσωπική σου πορεία, όπως η απόκτηση της δικής σου οικογένειας ή η συγκατοίκηση με το ταίρι σου. Προσοχή σε θέματα ακίνητης περιουσίας καθώς μπορεί να προκύψουν βλάβες ή γραφειοκρατικά προβλήματα. Προσπάθησε να λειτουργήσεις πρακτικά και λογικά, αποφεύγοντας προσωρινά να προβείς σε σημαντικές κινήσεις. Είναι προτιμότερο να μην υπογράψεις συμβόλαια ακινήτων αυτή την περίοδο.  

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Με την Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη (4/12) να χρωματίζει ενεργειακά την εβδομάδα, αφοσιώνεσαι σε υποθέσεις που αφορούν το κοντινό σου περιβάλλον. Πιθανό είναι να μπεις σε μία διαδικασία συνομιλιών και επαφών που σε βοηθούν να συνειδητοποιήσεις ποιοι είναι αυτοί που σε στηρίζουν, ποιοι είναι τοξικοί και ποιοι λειτουργούν «διακοσμητικά» στη ζωή σου. Σε επαγγελματικό επίπεδο το εμπόριο και η επικοινωνία βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς είναι πιθανό να σου προσφέρουν εξαιρετικές ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης. Προσπάθησε σε κάθε περίπτωση να αξιοποιήσεις τις ιδέες σου καθώς τώρα μπορείς να τις εκφράσεις με επιχειρήματα, εντυπωσιάζοντας τα πρόσωπα με τα οποία συνομιλείς. Καλό είναι, ωστόσο, να μην εγκλωβιστείς επίμονα σε αυτές επίμονα καθώς η διαλλακτικότητα θα βοηθήσει σε επαγγελματικές επιλογές και βήματα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη (4/12) αναδεικνύει οικονομικά ζητήματα που χρειάζεται να αντιμετωπίσεις με αποφασιστικότητα. Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τους πόρους σου και να προχωρήσεις σε σχέδια και συμφωνίες που μπορεί να αποδώσουν αξιόλογα οφέλη. Σημαντική στήριξη μπορεί να σου παρέχει το οικογενειακό περιβάλλον, παράλληλα όμως δεν αποκλείεται να φορτωθείς περισσότερες ευθύνες που μπορεί να σε κουράσουν. Αντιμετώπισε με ρεαλισμό και ευελιξία κάθε ζήτημα που σε απασχολεί, αποφεύγοντας το πείσμα και τον υποκειμενισμό που θα οδηγήσει σε λάθος επιλογές και συμπεράσματα. Σε προσωπικό επίπεδο αποζητάς σταθερότητα και ασφάλεια. Το θετικό είναι ότι μπορείς να δημιουργήσεις ένα ανάλογο περιβάλλον στη σχέση σου, αρκεί να υπάρχουν οι βάσεις. Αν, ωστόσο, βλέπεις ότι δεν οδηγεί πουθενά, ίσως έχει έρθει η στιγμή να πάρεις σκληρές αποφάσεις.  

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι δικός σου αυτή την εβδομάδα με την Ηλιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου στο ζώδιό σου. Τα γεγονότα σε οδηγούν σε μία σειρά αλλαγών και εκκινήσεων που είναι απαραίτητες στη ζωή σου. Μη διστάσεις να προχωρήσεις σε αποφάσεις που μπορεί να επηρεάσουν συνεργασίες και προσωπική ζωή καθώς ήρθε η ώρα να δώσεις προτεραιότητα στον εαυτό σου και σε αυτά που σε ικανοποιούν. Προσπάθησε μόνο να κατευνάσεις τον παρορμητισμό που μπορεί να σε εκθέσει και τον εγωκεντρισμό που δεν σου επιτρέπει να δεις από τη σωστή οπτική γωνία τα γεγονότα. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν κομβικό ρόλο στην αισθηματική σου ζωή, ωθώντας σε να δείξεις την δυναμική και την αυτοπεποίθησή σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη (4/12) εγείρει ζητήματα του παρελθόντος που θα σε απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα καθώς προκύπτουν εκκρεμότητες που οφείλεις να επιλύσεις. Απαραίτητο είναι να μην χαθείς στην παρελθοντολογία και τις αυταπάτες που δεν σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις με αποφασιστικότητα και ωριμότητα. Καλό είναι να αποτινάξεις από πάνω σου ψυχολογικά βαρίδια και καταστάσεις που δεν σε ευνοούν. Δεν αποκλείεται ακόμα να έρθουν στην επιφάνεια υπόγειες διεργασίες και παρασκήνιο που επηρεάζουν την επαγγελματική σου πορεία. Απαραίτητο είναι να μην επιτρέψεις σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα να σε παρασύρουν σε λάθος συμπεριφορές και επιλογές. Η προσωπική σου ζωή θα είναι βασικό στήριγμα για να ισορροπήσεις και να απολαύσεις στιγμές που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τα όποια προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη (4/12) δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να δημιουργήσεις σταθερές και υγιείς σχέσεις που σε ικανοποιούν απόλυτα. Δεν αποκλείεται να θέλεις να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που μπορεί να είναι τοξικά για εσένα. Καλό είναι να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου και να οριοθετηθείς έναντι αυτών που δεν αντιλαμβάνονται τον τρόπο σκέψης σου. Πιθανό είναι να προκύψουν νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να έρθεις σε επαφή με πρωτόγνωρες ιδέες, συλλογικές δράσεις και κοινές προσπάθειες που σε ικανοποιούν απόλυτα. Επαγγελματικά δεν αποκλείεται να ενταχθείς σε μεγάλες ομάδες που θα σε φέρουν πιο κοντά στα όνειρά σου καθώς μέσα από αυτές μπορείς να υπηρετήσεις έναν κοινό στόχο, ικανοποιώντας τις φιλοδοξίες σου. 

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Η επαγγελματική σου ζωή έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και αυτή την εβδομάδα. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη που πραγματοποιείται στις 4 Δεκεμβρίου, αυξάνει την ένταση και προκαλεί διεργασίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην μετέπειτα πορεία σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις που θα σου κεντρίσουν την προσοχή, δείχνοντας ένα νέο δρόμο στην καριέρα σου. Οφείλεις να τις αξιοποιήσεις με σύνεση, συνέπεια, υπομονή και επιμονή χωρίς περιττές παρορμήσεις. Είναι απαραίτητο να δεις την μεγάλη εικόνα χωρίς να σκέφτεσαι συναισθηματικά. Η ένταση στο ήδη υπάρχον επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκαλέσει τριβές με ανώτερους και πρόσωπα εξουσίας. Καλό είναι να μην οδηγηθείς σε μετωπικές συγκρούσεις που μπορεί να επηρεάσουν την επαγγελματική σου πορεία. 

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet