Μετά από έναν κρίσιμο μήνα με εκλείψεις και έντονες πλανητικές αλλαγές, ο Νοέμβριος έρχεται να ξεκαθαρίσει τις καταστάσεις στα ερωτικά μας, αλλά ταυτόχρονα δεν αποκλείεται να φέρει έντονες συγκρούσεις, ανατροπές και αποκαλύψεις για κάποια ζώδια.

Το ξεκίνημα του Νοεμβρίου δεν θα είναι ιδιαίτερα ξεκάθαρο και είναι πολύ πιθανό να εμπλακείτε σε μπερδεμένες καταστάσεις ή να νιώσετε ότι δεν ξέρετε τι θέλετε στον έρωτα, ειδικά εάν ανήκετε στα μεταβλητή ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ουδεκαημέρου. Ο μήνας μας υποδέχεται με την αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 04/11/2023 και αυτό σημαίνει ότι το τοπίο είναι θολό και μπορεί να εξιδανικεύσουμε ανθρώπους και καταστάσεις, αφού δεν θα μπορέσουμε να διακρίνουμε την αλήθεια από το ψέμα.

Στις 06/11/2023 κορυφώνεται η πιο ερωτική όψη του μήνα, δηλαδή το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα. Το πάθος θα εκτοξευτεί στα ύψη και μπορεί να αναζωπυρωθεί μια ερωτική ιστορία ή να ξεκινήσει μια καινούρια. Από τις 08/11/2023 η Αφροδίτη αφήνει το πρακτικό ζώδιο της Παρθένου και εισέρχεται στον Ζυγό, δηλαδή στο ζώδιο που κυβερνά. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό για τον υπόλοιπο μήνα θα γλυκάνουμε και θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα το ζήτημα της συντροφικότητας. Τώρα θα αφήσουμε πίσω την επικριτική διάθεση και θα είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε υποχωρήσεις για να βρούμε μια μέση λύση στα προβλήματα.

Από τις 10/11/2023 θα αλλάξει και ο Ερμής ζώδιο και θα εισέλθει στον Τοξότη, μια θέση που θα μας βοηθήσει να καταπολεμήσουμε τις σκοτεινές σκέψεις και τις εμμονές του προηγούμενου διαστήματος. Θα ανακτήσουμε τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία μας, θα πάρουμε ρίσκα και θα εκφράσουμε τις σκέψεις μας στους άλλους με αμεσότητα και ωμή ειλικρίνεια.

Στις 13/11/2023 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο του Σκορπιού, ένα πολύ δυναμικό φεγγάρι που μας δίνει το κίνητρο να χαράξουμε το δικό μας μονοπάτι ακόμα κι αν χρειαστεί να συγκρουστούμε ή να έρθουμε σε ρήξη με ένα πρόσωπο. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με ανατροπές και αναπάντεχες εξελίξεις, ειδικά αν ανήκετε στα σταθερά ζώδια (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) του 3ου δεκαημέρου.

Στις 15/11/2023 το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης είναι μια όψη που μας βοηθάει να συμφιλιωθούμε με τους άλλους και ευνοεί επαφές, συζητήσεις, ραντεβού ή νέες γνωριμίες. Στις 22/11/2023 η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ένα τραύμα από το παρελθόν και είναι πολύ πιθανό να νιώσουμε ευάλωτοι και να βγουν στην επιφάνεια οι ανασφάλειες μας.

Από τις 24/11/2023 ο Άρης κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Τοξότη και εγκαινιάζει ένα ανήσυχο διάστημα κατά τη διάρκεια του οποίου θα νιώσουμε την επιθυμία να βάλουμε την περιπέτεια στην καθημερινότητα μας, να εμπλουτίσουμε τις εμπειρίες μας, να ταξιδέψουμε και να έρθουμε σε επαφή με ανθρώπους που θα μας ανοίξουν καινούριους ορίζοντες. Ο Νοέμβριος κλείνει με την Πανσέληνο στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων στις 27/11/2023. Αυτό θα είναι ένα δυναμικό φεγγάρι το οποίο όμως μπορεί να φέρει σύγχυση, απογοήτευση και ματαίωση ιδιαίτερα για τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες) των πρώτων ημερών.

Διάβασε αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet