Στην αστρολογία η Ήρα αποτελεί από τους σημαντικότερους αστεροειδείς αφού συνδέεται με τον γάμο, τις συνεργασίες και τις μακροχρόνιες σχέσεις.

Ο ερχομός της Ήρας μας κάνει να δώσουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στη βελτίωση των σχέσεων μας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Κατανοούμε καλύτερα τον εαυτό μας, καθώς και την αλληλεπίδραση μας με τους γύρω μας. Είναι η ευκαιρία μας να κάνουμε διορθωτικές κινήσεις και να αναθεωρήσουμε για κάποιους από τους ανθρώπους που έχουμε στη ζωή μας.

Η Ήρα διελαύνει στο ζώδιο της Παρθένου για σχεδόν 10 μήνες, από τις 17 Οκτωβρίου 2023 έως τις 9 Αυγούστου 2024.

Ήρα στην Παρθένο: Προσπαθώντας για την τέλεια σχέση

Με την Ήρα στην Παρθένο είναι μάλλον δύσκολο να μην προσέξετε λάθη και παραλείψεις του συντρόφου και μάλιστα ίσως μερικές φορές να τα βλέπετε μέσω ενός μεγεθυντικού φακού. Μπορεί έτσι να συμβουλεύετε πιο συχνά, να δίνετε συχνότερα οδηγίες ή ακόμα να γίνετε κάποιες φορές επικριτικοί απέναντι στο ταίρι σας. Αν και αυτό μπορεί να συμβεί σε μια προσπάθεια να βελτιώσετε τον σύντροφο ή τα πράγματα μεταξύ σας, μπορεί να δημιουργηθεί αρνητικότητα στη σχέση. Μπορεί επίσης να αισθάνεστε υπερβολική υπευθυνότητα για την υγεία, την εργασία ή τη φυσική του κατάσταση. Μπορεί να πιστεύετε ότι γνωρίζετε ακριβώς τι πρέπει να γίνει με όλα αυτά και ότι ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να τα διορθώσετε. Ενώ η Ήρα επιδιώκει την ισότητα στις σχέσεις, η Παρθένος τείνει να θέλει να φροντίσει τα πάντα, δημιουργώντας κάποιες φορές μια κατάσταση ανισορροπίας. Το ζώδιο της Παρθένου επιδιώκει να βοηθά, αλλά νιώθει άβολα να ζητήσει και να δεχτεί βοήθεια. Αυτό έχει να κάνει με μια βαθιά ανάγκη να διατηρήσει κάποιον έλεγχο και την αυτονομία του. Επίσης, ο κυβερνήτης της Παρθένου, ο διανοητικός και επικοινωνιακός Ερμής, σε αυτό το γήινο ζώδιο τείνει να στοιχειοθετεί περισσότερο, να είναι μέντορας, να διαμορφώνει και να κατατάσσει ό,τι αντιληφθεί σε κατηγορίες, κάτι που μάλλον δεν βοηθάει την ισοδυναμία. Από την άλλη πλευρά, η αφοσίωση της Παρθένου είναι πολύ συμβατή με τις ενέργειες της Ήρας στον τομέα της δέσμευσης. Έτσι μπορεί να υπάρχει περισσότερη πίστη, αγάπη, πρακτική βοήθεια ανάμεσα στα ζευγάρια και μεγαλύτερη διάθεση να υποστηρίξουν το ένα το άλλο. Η Ήρα στην Παρθένο δείχνει ότι είναι πρόθυμη να εργαστεί σκληρά για να διατηρήσει και να βελτιώσει μια σχέση.

Τι συνέβη κατά την ανάδρομη πορεία της Ήρας

Αυτό το ταξίδι της στο ζώδιο της Παρθένου είναι μεγάλο και λίγο περίπλοκο, καθώς η φαινομενικά ανάδρομη πορεία της Ήρας διαρκεί από τις 12 Ιανουαρίου 2024 έως τις 21 Απριλίου 2024. Όταν είναι ανάδρομη Ήρα, είναι πιθανό να αισθανόμαστε κάποιες δυσκολίες με τις σχέσεις, ότι δεν παίρνουμε όση χαρά θα θέλαμε από αυτές, να αντιμετωπίσουμε κάποια εμπόδια και μπορεί να υπάρξουν ακόμα και απογοητεύσεις. Καθώς πρόκειται για το ζώδιο της Παρθένου, όλα αυτά μπορεί να είναι απλά λεπτομέρειες, αλλά δεν παύουν να μας ενοχλούν. Μπορεί να αγχωνόμαστε, να ανησυχούμε και πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας, ώστε να μην κάνουμε κάτι βιαστικό για το οποίο θα μετανιώσουμε. Αυτό το διάστημα μπορεί να επιστρέψουν και να ξαναδοκιμάσουμε με κάποιες παλαιότερες σχέσεις. Καθώς τελειώνει η ανάδρομη πορεία, μπορούμε να επικεντρωθούμε στη διόρθωση των κακώς κειμένων και μπορούμε να βρούμε μικρούς τρόπους για να συμβάλουμε θετικά στις σχέσεις μας. Αρχίζουμε να βλέπουμε πιο καθαρά την επίδραση των υψηλών προσδοκιών μας όταν προβάλλονται σε αυτούς που αγαπάμε, ή κάποιων ψυχαναγκασμών που δεν μας προσφέρουν τίποτα. Ίσως ανακαλύψουμε ότι άδικα βλέπαμε τον σύντροφό ή τον εαυτό μας ως υπαίτιο των προβλημάτων της σχέσης μας.

Διαβάστε περισσότερα στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet