Το βλέμμα των ανθρώπων είναι ίσως από τα πρώτα στοιχεία που προσέχουμε και σίγουρα αποκαλύπτει πολλά για την ιδιοσυγκρασία, αλλά και την προσωπικότητα τους. Ορισμένα ζώδια κοιτούν με πιο θλιμμένο τρόπο ενώ άλλα μας μαγνητίζουν με τον δυναμισμό και την ένταση που βγάζουν.

Επιπλέον, είναι πάντα έντονος ο ερωτισμός που εκπέμπουμε από τον τρόπο που κοιτάμε. Μερικά ζώδια δίνουν πιο σαφή μηνύματα με το βλέμμα τους, ενώ άλλα εκφράζουν μια συστολή που πρέπει να αντιμετωπίσετε αν σας ενδιαφέρει το άτομο που έχετε απέναντι σας.

Από όλα τα ζώδια υπάρχουν τέσσερα που ξεχωρίζουν για το βλέμμα τους και σε πολλές περιπτώσεις αυτό είναι που τα κάνει να ξεχωρίσουν. Ποια είναι όμως αυτά;

Τα 4 ζώδια που ξεχωρίζουν για το βλέμμα τους

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες είναι γνωστοί για την έμφυτη ευγένεια και την ευαισθησία τους. Το βλέμμα τους είναι βαθύ και διεισδυτικό γεμάτο μυστήριο, αλλά και συμπόνοια για τους ανθρώπους που αγαπούν. Οι Ιχθύες επειδή είναι συνεσταλμένοι δύσκολα κοιτάζουν κάποιον κατάματα για πολλή ώρα. Επιπλέον είναι από τα ζώδια που προσπαθούν να κρύψουν αυτά που νιώθουν καθώς με αυτόν τον τρόπο προσπαθούν να προστατεύουν από το να πληγωθούν. Από την άλλη όλα αλλάζουν όταν πρόκειται να διεκδικήσουν εκείνον/-η που θέλουν. Ο τρόπος που θα σας κοιτάξουν τα εκφράσει όλα όσα νιώθουν για εσάς. Εξάλλου για τους Ιχθύες όλα είναι συναίσθημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί έχουν έναν τρόπο να παίρνουν πάντα αυτό που θέλουν και το δυναμικό, διεισδυτικό τους βλέμμα είναι ο πιο εύκολος τρόπο για να το πετύχουν. Οι Σκορπιοί έχουν ισχυρή προσωπικότητα και μια ικανότητα να βλέπουν πέρα από το εμφανές πράγμα που τους επιτρέπει να «διαβάζουν» τους ανθρώπους. Όσο κι αν προσπαθήσετε για έναν Σκορπιό θα είστε πάντα ανοιχτό βιβλίο. Το βλέμμα τους είναι βαθύ, θαρραλέο και με έντονο ερωτισμό. Εξάλλου οι Σκορπιοί έχουν έντονη σεξουαλικότητα η οποία εκφράζεται σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του. Δεν εγκαταλείπουν ποτέ τη μάχη αν δεν την κερδίσουν!

ΤΑΥΡΟΣ

Τα μάτια των Ταύρων είναι ζεστά και εκπέμπουν τρυφερότητα και σταθερότητα. Η σιγουριά που προσφέρουν στους ανθρώπους που έχουν στη ζωή τους είναι από τα πιο ανεκτίμητα στοιχεία τους. Περιποιητικοί, φροντιστικοί και πιστοί οι Ταύροι είναι ο σύντροφος που όλες θέλουμε. Η ευγένεια τους εξαντλείται όταν νευριάσουν και αυτό είναι εμφανές από την πρώτη στιγμή καθώς αλλάζει αμέσως το βλέμμα τους, το οποίο γίνεται πιο σκληρό και επιθετικό.

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες ξεχωρίζουν για την αυτοπεποίθηση τους που συχνά τείνει να φτάσει στα επίπεδα της έπαρσης. Τα μάτια τους διαθέτουν μια εκφραστικότητα που αποπνέει ζωτικότητα και δύναμη. Έχουν φυσικό τρόπο να μαγνητίζουν τους ανθρώπους κατακτώντας τους με ένα μόνο κοίταγμα. Το βλέμμα τους μπορεί να είναι σαγηνευτικό γεμάτο τόλμη, δημιουργικότητά και επιθυμία. Οι Λέοντες είναι το πιο εκφραστικό ζώδιο της φωτιάς.

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια: Η συναστρία σου αποκαλύπτει τα πάντα για τη σχέση σου

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet