Δεν είναι άσκηση! Επαναλαμβάνουμε: δεν είναι άσκηση! Ο Μικέλε επιστρέφει στις ζωές μας μετά από δυο χρόνια αναμονής. Τον Μικέλε όμως θα μπορούσαμε να τον περιμένουμε και για παραπάνω αν χρειαζόταν!

Πολλοί κατηγόρησαν την ταινία ότι προωθεί πρότυπα εξαναγκαστικής σχέσης, που μεταξύ μας το κάνει αλλά- πάλι μεταξύ μας- δεν μας εμπόδισε να τη δούμε και να περιμένουμε και τη δεύτερη με ανυπομονησία και ένα μπουκάλι κρασί!

Το «365 Days: This Day» έρχεται στην πλατφόρμα του Netflix στις 27 Απριλίου και αναμένεται να βρεθεί και πάλι στο ΤΟΡ 10 και λογικό!

Στη δεύτερη ταινία θα δούμε κι άλλους γνωστούς , όπως η Όλγα, κολλητή και στενή φίλη της Λάουρα (Μαγκνταλένα Λαμπάρσκα), ο Ντομένικο (Όταρ Σαραλίντζε), το έμπιστο δεξί χέρι του δον Μάσιμο, μαζί με νέες παρουσίες, όπως ο γοητευτικός Νάτσο (Σιμόνε Σουζίνα).

Στην επίσημη σύνοψη του σίκουελ, η Λάουρα και ο Μάσιμο επιστρέφουν και είναι πιο καυτοί από ποτέ. Αλλά το νέο ξεκίνημα του ζευγαριού περιπλέκεται, λόγω των οικογενειακών δεσμών του Μάσιμο και ενός μυστηριώδους άντρα που μπαίνει στη ζωή της Λάουρα για να κερδίσει την καρδιά και την εμπιστοσύνη της, με οποιοδήποτε αντίτιμο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το σίκουελ αναμένεται να προκαλέσει και να ξεσηκώσει πολύ περισσότερο από την πρώτη ταινία!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet