Τρομακτικές Ιστορίες στο Σκοτάδι

Αμερική 1968.
Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα μυρίζει αλλαγή… αλλά όχι στη μικρή πόλη της Μιλ Βάλει, όπου για γενιές, η σκιά της οικογένειας Μπέλοους πέφτει βαριά.
Στην έπαυλή τους στην άκρη της πόλης, η Σάρα, ένα μικρό κορίτσι με φριχτά μυστικά, μετέφερε τη ζωή της σε μία σειρά από τρομαχτικές ιστορίες, γραμμένες σε ένα βιβλίο που έχει υπερβεί τον χρόνο.
Ιστορίες που έχουν έναν τρόπο να ζωντανέψουν σε βάρος μίας παρέας εφήβων που θα ανακαλύψει το τρομαχτικό βιβλίο της Σάρα.

Πρωταγωνιστούν: Zoe Margaret Colletti, Gabriel Rush, Michael Garza, Gil Bellows


Κακός Σαμαρείτης

Δυο νεαροί διαρρήκτες, κατά τη διάρκεια μιας ακόμη διάρρηξης, θα πέσουν τυχαία σε μια γυναίκα που βρίσκεται βασανισμένη και αιχμάλωτη στο σπίτι, στο οποίο αποφάσισαν να κλέψουν. Θα ειδοποιήσουν την αστυνομία η οποία, όμως, δεν θα ανακαλύψει τίποτα όταν ερευνήσει το σπίτι. Τώρα οι δύο νεαροί έχουν να αντιμετωπίσουν την οργή του απαγωγέα που ζητά εκδίκηση και ταυτόχρονα, να βρουν και να σώσουν την αιχμάλωτη γυναίκα.

Πρωταγωνιστούν: David Tennant, Robert Sheehan, Carlito Olivero, Kerry Condon


Ο Αντίζηλος

Στις 9 Οκτωβρίου 1993, ο Ζαν-Κλοντ Ρομάν σκότωσε τη γυναίκα, τα παιδιά και τους γονείς του. Έπειτα, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ανεπιτυχώς. Οι έρευνες έδειξαν ότι δεν υπήρξε ποτέ γιατρός όπως διατεινόταν επί δεκαοκτώ χρόνια και, το ακόμα πιο απίστευτο, δεν επαγγελλόταν ποτέ και τίποτα άλλο. Όταν βρέθηκε στα πρόθυρα να τον ανακαλύψουν, επέλεξε να εξοντώσει όλους τους ανθρώπους των οποίων την άποψη για τον ίδιο αδυνατούσε να αντέξει.

Πρωταγωνιστούν: Daniel Auteuil, Géraldine Pailhas, François Cluzet

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet