Η Millie Bobby Brown, η 18χρονη «Eleven» του Stranger Things έδωσε μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στο Variety, όπου απάντησε σε πολλές από τις απορίες των fans για την πολυαναμενόμενη συνέχεια της 4ης σεζόν της σειράς.

Μιλώντας για την 4η σεζόν –την οποία πολλοί θεωρούν την καλύτερη της σειράς έως τώρα– αναφέρεται μεταξύ άλλων στην απορία πολλών εάν η Eleven είναι αυτή που δημιούργησε στην πραγματικότητα το Upside Down, ενώ μίλησε αναλυτικά για το πως έκαναν την μικρή Eleven να φαίνεται τόσο ρεαλιστικά καλή.

Η νέα σεζόν της σειράς-φαινόμενο, έδωσε την ευκαιρία στην Millie να «ταξιδέψει» πίσω στον χρόνο και να ξανά έρθει σε επαφή με τον ρόλο που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό. Πώς; Με το να καθοδηγεί την ηθοποιό που ήρθε να ενσαρκώσει την μικρή Eleven, την Martie Marie Blair.

«Δεν χρησιμοποιήσαμε κάποια προηγμένη τεχνική CGI για να με κάνουμε να φαίνομαι μικρή» αναφέρει η Brown.

«Αντιθέτως, χρησιμοποιήσαμε μία πιο αναλογική προσέγγιση, όπου η Martie έπαιξε τις σκηνές της μικρής Eleven και μετά τις ξανά γύρισα, ακριβώς ίδιες, εγώ. Ύστερα, τις ενώσαμε με μία πολύ «cool» τεχνική που λέγεται «Lola» όπου το πρόσωπό μου αντικατέστησε το δικό της. Ήταν μία εμπειρία ζωής».

Η ίδια η Brown έδωσε σκηνοθετικές οδηγίες στην μικρή Martie Marie Blair ώστε η ερμηνεία της να θυμίζει την δική της στην πρώτη σεζόν της σειράς.

Διαβάστε περισσότερα στο nitro.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet