Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που δεν σταματούν να μας κάνουν περήφανους! Ένας από αυτούς είναι ο Snik! Είτε είναι εντός συνόρων είτε εκτός αυτός ο άνθρωπος είναι φάρος πολιτισμού για εμάς αλλά και τα νέα παιδιά! Πιο πρόσφατο κατόρθωμα είναι το full face και το τσιγάρο στο Λούβρο. Βεβαίως!

Ο Snik λοιπόν με την κοπέλα του την οποία αποκαλεί για πλάκα «πατσαβούρα» και γελάνε, επισκέφτηκαν το Μουσείο να απολαύσουν τα σπάνια έργα τέχνης και να ενημερώσουν τους διαδικτυακούς τους ακολούθους για το που βρίσκονται και φυσικά να ξεφορτώσει ο καλλιτέχνης και τα υπόλοιπα κιλά μαγκιάς που του είχαν περισσέψει από τα Mad Video Music Awards. Έτσι λοιπόν, φόρεσε full face (τόσο gangster) και έκανε το ηλεκτρονικό του τσιγαράκι μέσα στο Μουσείο του Λούβρου όπου φιλοξενεί από Πραξιτέλη μέχρι Ντα Βίντσι γιατί ήταν τρομερή εξυπνάδα και πρέπει να αισθάνθηκε απίστευτα ωραία.

https://youtube.com/shorts/tgA4ksuXdWI?feature=share

Δεν έφτανε λοιπόν στον νέο Tyga της Κηφισιάς, γιατί εκεί έμεινε μέχρι τα 12 και μετά μετακόμισε στο κέντρο ανεξάρτητα τι λέει στα τραγούδια του, το βίαιο και απαράδεκτο επεισόδιο στα Mad που μας έδειξε όλο το εύρος της προσωπικότητάς του, ήθελε να μας αποδείξει ότι έχει ακόμα μεγαλύτερο πάτο το βαρέλι. Έτσι ο «θα σε πάω μια βόλτα από Μιλάνο» με περισσό θράσος απέναντι στο μεγαλείο και την ιστορικότητα του Λούβρου απέδειξε το χαμηλό του επίπεδο.

Δεν χρειάζεται όλοι να αντιλαμβάνονται ούτε να γνωρίζουν καλά από ιστορία, από τέχνη ή από πολιτισμό όμως όλοι οφείλουν να τα σέβονται. Δεν μπορεί για παράδειγμα να πάει κάποιος στην Ακρόπολη και να τρέχει γυμνός, θα τον πετάξουν έξω και κακώς δεν έκαναν το ίδιο με τον Snik. To να θες να πουλάς μαγκιά για να πουλήσεις στη συνέχεια τα τραγούδια σου είναι αποδεκτό. Το να μην σέβεσαι τίποτα στο πέρασμά σου δεν είναι και κυρίως δεν δείχνει τη μαγκιά σου αλλά το χαμηλό επίπεδο και αντιληπτικότητα.

snik

Πόσο πιο απλά κι ωραία θα ήταν τα πράγματα εάν απλά είχε βγάλει stories με τα εκθέματα του Μουσείου χωρίς την υπόλοιπη παράσταση; Πόσο σημαντικός πιστεύει πια ότι είναι;

Δεν χρειάζεται να γραφτούν πολλά γι αυτή τη συμπεριφορά. Το να καλύψεις την αμορφωσιά και την έλλειψη επιπέδου σου με τέτοιες πράξεις έχει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα- τις υπερτονίζει.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet