Σημαντική σημείωση: Ο καθένας ανεβάζει στα προφίλ του στα social media ό,τι κάνει κέφι. 

Millennial, δεν το έμαθες από εμάς, αλλά οι εποχές που ήσουν το παιδί από το μέλλον, που έκανε τους boomers να το θεωρούν κάτι ανάμεσα σε άγγελο και διάβολο επειδή ήξερε πως να μιουτάρει μια συνομιλία ή πώς να ανεβάσει ένα -μη ντροπιαστικό στόρι- ή επειδή είχε αγαπημένο YouTuber (από πότε είναι αυτή η εφημερίδα; ) είναι παρελθόν. Η Gen Z είναι εδώ και αλλάζει λίγο πολύ τους κανόνες των ματαιόδοξων στο μεγαλύτερο ποσοστό τους social media. 

Στη νέα αυτή πραγματικότητα, πράγματα που κάνεις στα δικά σου social είτε φαίνονται παράξενα στη Gen Z είτε της δίνουν τρομερή τροφή ώστε να σε δουλεύει με όλο της το κέφι, πιστεύοντας πως είσαι λίγο γέρος στην ψυχή. 

Πάμε να δούμε παρακάτω μερικά πράγματα που δεν έχουν πια θέση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά εσύ συνεχίζεις να κάνεις και καιρός είναι να σταματήσεις. Εκτός αν θες να είσαι ο αναπολογητικός Millennial που θα αντικαταστήσει τον αναπολογητικό Boomer πριν να είναι η ώρα του. 

Selfies

Duck faces και γουρλωμένα μάτια πάντα ήταν λίγο παράξενα να τα βλέπεις σε μια αναρτημένη σέλφι. Ξέρουμε, μας είχαν πει πως φαινόμαστε πιο «ξύπνιοι» με τα μάτια έτσι σαν να έχουμε δει φάντασμα, αλλά πλέον είμαστε σε ένα σημείο που δεν τα χρειαζόμαστε για έναν απλό λόγο: ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕΛΦΙΣ ΕΞΑΡΧΗΣ. Ναι, φτάσαμε στον θάνατο των σέλφι και ειλικρινά, δεν θα λείψουν σε κανέναν. 

Millennials

Ομαδική φωτογραφία εξόδου

«Παιδιά, ελάτε λίγο, καθίστε δίπλα δίπλα, οι ψηλοί κάτω, να βγάλουμε μια φωτογραφία». Στο μεταξύ, ολόκληρο μπάρμπεκιου έχει μείνει στη μέση για να δείξουν οι Millennials σε άλλους Millennials πόσο ωραία περνάνε με άτομα που βλέπουν κάθε μέρα ή σε ένα reunion, που ΟΚ, κανείς δεν περνάει καλά σε reunion, εκτός αν έχει δεχτεί πως τα χάλια κάποιου άλλου είναι λόγος να νιώσει καλά με τον εαυτό του. Λάθος. Πάντως, η Gen Z θα ανεβάσει σε stories μια ωραία αυθόρμητη φωτογραφία από τον καθένα, χωρίς φίλτρα και ιστορίες και τα λουκάνικα δεν θα καούν. 

Millennials

Διάβασε τη συνέχεια στο Provocateur.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet