Όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσες δεκαετίες και να αλλάξουν, όσα δεινά και να συμβούν στον ταλαιπωρημένο πλανήτη μας, στερεοτυπικά κατάλοιπα των παλαιότερων χρόνων δεν πρόκειται να εξαλειφθούν. Και ίσως να ακούγομαι απόλυτη, αλλά θεωρώ πως η ελπίδα για μια αλλαγή σιγοσβήνει. Έχουν πάει χαμένα πολλά σάλια ανθρώπων που έχουν εξηγήσει πολλάκις, με απλούστατα λόγια, τα αυτονόητα. Αλλά εν τέλη, δεν είναι τα ερμητικά κλειστά αυτιά το πρόβλημα, αλλά η ανάγκη για μια κίτρινη είδηση.

Η Demy, πριν δύο ημέρες, συμμετείχε στη συναυλία του φιλοζωικού οργανισμού Save a Greek Stray που διοργανώθηκε στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Εκεί, δημοσιογράφοι καναλιών της έκαναν ορισμένες ερωτήσεις, οι οποίες ήταν για χιλιοστή φορά οι ίδιες. «Πότε θα παντρευτείς», «έχεις σκοπό να κάνεις ένα παιδί;».

Καλώς ήρθατε στο 1990. Καλή διαμονή σας εύχομαι.

Η τραγουδίστρια, που έτσι κι αλλιώς έχει ευγενικό τόνο σε όσα λέει, απάντησε to the point, λέγοντας: «Μη ρωτάς τις γυναίκες γιατί δεν έχουν κάνει παιδί ακόμα. Μπορεί να υπάρχουν πράγματα που να μην τα ξέρεις».

Το φυσιολογικό. Το ανθρώπινο. Το ευαίσθητο θέμα της μητρότητας που σώνει και ντε να το ρωτάμε ξανά και ξανά και ξανά, μέχρι να σβήσει ο ήλιος ή μέχρι ο Kim να πατήσει το κουμπί.

Διάβασε τη συνέχεια στο Nitro.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet