Ο Διονύσης Τσακνής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, το βράδυ της Πέμπτης σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σύντροφό του, Άννα Μονογυιού. Πρόκειται για μια από τις σπάνιες εξομολογήσεις του καλλιτέχνη που δεν συνηθίζει να μιλά για τα προσωπικά του.

«Η σχέση μας πατάει γερά χάρη στην Άννα κυρίως. Η Άννα είναι ένα πλάσμα που μπήκε στη ζωή μου και την άλλαξε διότι αναγκάστηκα να παρακολουθήσω τον τρόπο που που σκέφτεται, τον τρόπο που αγαπάει, έφερε χαρά και έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης στη ζωή μου. Η Άννα δεν γνωρίζει τη λέξη ανταγωνισμός, ούτε στη δουλειά της ούτε στη ζωή. Αυτό είναι πολύ σημαντικό πράγμα, είναι πεδίο ελευθερίας, σού δίνει χώρο. Η γνώμη των άλλων δεν αλλοιώνει το τι πραγματικά είμαστε, το είμαι και το τι είσαι», είπε ο Διονύσης Τσακνής.

Και συνέχισε: «Η Άννα μπήκε στη ζωή μου πριν από 12 χρόνια. Έχουμε βρεθεί σε αρκετές δουλειές. Έχει ένα απίστευτο ένστικτο και κάποιες παρατηρήσεις που κάνει θα μπορούσε να τις κάνει μουσικός. Έχει ένα αυτί που δεν είναι εξειδικευμένο. Δεν ξέρω τι συμβαίνει σε άλλους καλλιτέχνες, στο δικό μας σπίτι υπάρχει αρμονία. Δεν είμαστε αερικά. Είμαστε δύο σκληρά εργαζόμενοι άνθρωποι. Ηθοποιός σημαίνει φως, νερό, τηλέφωνο, ενοίκιο. Αυτό είναι ο καλλιτέχνης».

«Ο Διονύσης είναι μεγαλείο. Όταν τον πρωτογνώρισα διαπίστωσα ότι με αυτόν τον άνθρωπο εγώ θα είμαι χαρούμενη, ήξερα ότι δεν θα πλήξω ποτέ μαζί του. Τα νεύρα του Διονύση κρατάνε πέντε λεπτά. Του έχω μεγάλη εκτίμηση, η σχέση μας σχέση που είναι μοναδική. Είναι ένας υπέροχος σύντροφος. Τον παρατηρώ πώς είναι με τους τρίτους, τους φίλους του, τους συναδέλφους του και είναι ένα υπέροχος άνθρωπος. Δεν ξέρει τι θα πει ανταγωνισμός.

Έχει φίλους από τα μαθητικά του χρόνια, έχει κολλητούς φίλους από τα φοιτητικά του χρόνια, όπου εκεί γίνονται πάλι φοιτητές. Είναι παρών σε όλα και στα πάντα. Ξυπνάει το πρωί και πηγαίνει στο γραφείο που είναι στο σπίτι μέσα και ξεκινάει την μελέτη. Έχει πάντα τον χρόνο, να συζητήσει, να βγει έξω, να μιλήσει με τα παιδιά του, να δει τι προβλήματα έχουν προκύψει ή να ακούσει τα νέα τους. Δεν μου τραγουδάει ποτέ. Αν το κάνει, υπονομεύει τα τραγούδια, αλλάζει τους στίχους που δεν μπορώ να πω δημόσια», είπε για εκείνον η Άννα Μονογιού.

Διαβάστε επίσης:

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Μέσα στο παιδικό δωμάτιο της κόρης τους

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!