Τον Μάρτιο του 2023, η Kate Middleton ίδρυσε μια Ομάδα Εργασίας για τις επιχειρήσεις για να εμπνεύσει τον εταιρικό κόσμο να αναλάβει δράση για τη βελτίωση της πρώιμης παιδικής ηλικίας. Και σήμερα, η ομάδα κυκλοφόρησε μια έκθεση, η οποία, όπως λένε, σηματοδοτεί μια «στιγμή ορόσημο» στο έργο τους και θα μπορούσε να προσφέρει τεράστια ώθηση για την οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου.

Σήμερα, το Royal Foundation Business Taskforce για την πρώιμη παιδική ηλικία περιέγραψε ένα σχέδιο δράσης και συστάσεις για τις επιχειρήσεις να διαδραματίσουν μεγαλύτερο ρόλο στην υποστήριξη της οικογενειακής ζωής. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας κρατήθηκε ενήμερη για την ανακοίνωση καθώς παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και λαμβάνει θεραπεία για έναν καρκίνο.

Η Kate λέγεται ότι είναι «ενθουσιασμένη» από τις εξελίξεις. Ωστόσο, ένας εκπρόσωπος του Παλατιού του Κένσινγκτον έσπευσε να επισημάνει στους δημοσιογράφους ότι το ορόσημο δεν ήταν ένδειξη ότι η πριγκίπισσα επέστρεφε στη δουλειά.

«Αυτό δεν πρέπει να θεωρείται ή να αναφερθεί ως δείγμα ότι η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα επιστρέφει στη δουλειά», είπε στους δημοσιογράφους νωρίς τη Δευτέρα εκπρόσωπος του Παλατιού του Κένσινγκτον. «Το έργο των έργων του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας είναι «πάντα σε εξέλιξη» και αυτό δεν ήταν διαφορετικό για το Κέντρο τους τελευταίους πέντε μήνες με μεγάλη πρόοδο… Η πρώιμη παιδική ηλικία είναι τεράστια προτεραιότητα για την πριγκίπισσα και έτσι κρατήθηκε πλήρως ενημερωμένη καθ’ όλη τη διάρκεια της εξέλιξης του έργου της Taskforce και είδε την έκθεση».

Η Taskforce ισχυρίστηκε ότι η επένδυση στην πρώιμη παιδική ηλικία θα μπορούσε να αποφέρει 45,5 δισεκατομμύρια λίρες για την οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου κάθε χρόνο. Οι οκτώ επιχειρήσεις που απαρτίζουν την Taskforce έχουν δεσμευτεί για τις δικές τους ενέργειες για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων για τα παιδιά και τις οικογένειες, καθώς και για την παροχή ενός σχεδίου για άλλες επιχειρήσεις για το πώς μπορούν να κάνουν βελτιώσεις.

Το Centre for Early Childhood ιδρύθηκε το 2021 και αποτελεί μέρος του Βασιλικού Ιδρύματος William and Kate. Η προσπάθεια για τη βελτίωση της κατανόησης της σημασίας των πρώτων χρόνων έχει γίνει ο ακρογωνιαίος λίθος του δημόσιου ρόλου που η Kate Middleton έχει χαράξει για τον εαυτό της από τότε που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ το 2011.

Σε μια συγκινητική δήλωση στις 22 Μαρτίου, η πριγκίπισσα της Ουαλίας είπε στον κόσμο ότι ο καρκίνος είχε ανακαλυφθεί μετά τη μεγάλη επέμβαση στην κοιλιά της τον Ιανουάριο. «Ελπίζουμε ότι θα καταλάβετε ότι, ως οικογένεια, χρειαζόμαστε τώρα λίγο χρόνο, χώρο και ιδιωτικότητα όσο ολοκληρώνω τη θεραπεία μου», είπε. «Η δουλειά μου πάντα μου έφερνε μια βαθιά αίσθηση χαράς και ανυπομονώ να επιστρέψω όταν είμαι σε θέση, αλλά προς το παρόν πρέπει να επικεντρωθώ στην πλήρη ανάκαμψη».

Φωτογραφία εξωφύλλου: Karwai Tang/WireImage/Getty Images

Διαβάστε επίσης:

Eminem: Η κόρη του παντρεύτηκε και εκείνος χόρεψε μαζί της στον γάμο – Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet