Η ζωή πριν από το διαδίκτυο για όλους, συμπεριλαμβανομένου και του Έλον Μασκ, ήταν πολύ διαφορετική από τη σημερινή. Όσοι έζησαν σε αυτές τις σκοτεινές εποχές θα σας πουν ότι η ζωή φαινόταν να είναι λιγότερο πιεστική, λιγότερο αγχωτική και, ειλικρινά, πιο ευχάριστη. Ε, όχι! Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε, δεν είναι καθόλου άσχημα σήμερα, με τα xanax είναι όλα μια χαρά.

Βέβαια, για να τα λέμε όλα και να μην αδικούμε την τεχνολογία, άλλα πράγματα ήταν πολύ πιο δύσκολα. Ποτέ δεν είχαμε ευκολότερη πρόσβαση σε οποιαδήποτε πληροφορία, σε αντικείμενα που πραγματικά είχαμε ανάγκη όπως μια τσάντα Balenciaga, στη δουλειά μας (τηλεργασία, σε αγαπάμε) ή στα εύκολα χρήματα κοροϊδεύοντας τον κόσμο.

Επίσης, για να καταλάβετε καλύτερα τις διαφορές με τους αρχαίους που έζησαν χωρίς ίντερνετ, σκεφτείτε ότι το Amazon ήταν ένας ποταμός. Και σήμερα είναι, αλλά, παράλληλα, είναι πολλά περισσότερα. Ακολουθούν τα 5 πράγματα που έκαναν οι άνθρωποι πριν το ίντερνετ και στις μέρες μας μοιάζουν γελοία. Γραμμένα με γελοίο τρόπο φυσικά γιατί και εμείς γελοίοι είμαστε. 

Αγόραζες εγκυκλοπαίδειες

Αλήθεια, μιλάμε για βιβλία, κανονικά βιβλία και όταν μας έβαζαν εργασίες στο σχολείο, ψάχναμε αυτό που θέλουμε αλφαβητικά. Τρομερό;

Διάβασε τη συνέχεια στο Provocateur.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet