Η 26χρονη Αναστασία, η οποία κατάγεται από την Ουκρανία, βρέθηκε στο “Breakfast@star” και μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι συγγενείς της, ενώ αναφέρθηκε και στο MasterChef.

«Έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Η καταγωγή μου είναι από την Ουκρανία, 10 χρονών ήρθα στην Ελλάδα. Είναι όλο το σόι μου εκεί. Ο πατέρας μου, τα αδέρφια μου, οι παππούδες μου. Η οικογένειά μου είναι σε δύο διαφορετικές πόλεις. Στο Κίεβο και το Λουτσκ. Ο ξάδελφός μου πήγε στο Κίεβο να πολεμήσει. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Βομβαρδίζουν παντού. Ο στρατός μας αντιστέκεται, είναι εκεί. Ακόμη και οι απλοί πολίτες. Κανένας δε θέλει τον πόλεμο. Ο μπαμπάς μου είναι στο Κίεβο. Έχω μιλήσει μαζί του, αλλά φοβάμαι να πάρω. Κάθε τηλέφωνο είναι πολύ δύσκολο. Οι μισοί συγγενείς μου είναι σε καταφύγια», ανέφερε αρχικά η Αναστασία.

Στη συνέχεια προσέθεσε: «Προσπαθώ να δώσω κουράγιο στον πατέρα μου και να του πω ότι όλοι είναι μαζί μας. Αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τους εμψυχώνω. Είμαστε σε συζητήσεις για το πώς μπορούνε να φύγουμε. Αλλά αρκετοί δρόμοι είναι κλειστοί, έχουν κλείσει γέφυρες. Έχω σκεφτεί να ταξιδέψω μέχρι τα σύνορα και να τους πάρω με το αυτοκίνητό μου».

Δείτε περισσότερα στο hello.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet