Ο Ανδρέας Μικρούτσικος καλεσμένος στη Ζήνα Κουτσελίνη ανακοίνωσε ότι θα είναι του χρόνου στην Καινούργιου και απάντησε για όσα τον ενόχλησαν, ενώ αναφέρθηκε και στη ζωή του.

«Αποκρούω ότι γράφεται και λέει ότι είναι στημένο γιατί πουλάει. Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει κάτι που εκφράζω με συμπαθητικό τρόπο και διακριτικά. Όταν δε μου δίνεται ο λόγος ή όταν μου δίνεται και με διακόπτουν γιατί πετιούνται το θεωρώ τηλεοπτικά ανεπίτρεπτο… Κινούμαι σε ένα ναρκοπέδιο με προβλήματα που με εκνεύρισε», είπε ο παρουσιαστής αρχικά.

«Μία, δύο, τρεις δεν το άντεχα. Κι έτσι μιλούσα. Η Κατερίνα τελειώνει πρώτη με σκληρό ανταγωνισμό. Έκανα μία συνάντηση για να συζητήσω», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ξεκαθαρίστηκε ότι συνεχίζει στην εκπομπή «Super Κατερίνα». «Έτσι ξεκάθαρα δεν το έχω πει πουθενά».

Ακόμα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε στον χαμό του αδερφού του, Θάνου, ενώ μίλησε και για τον γιο του, Στέργιο, και την πτώχευσή του. Ο παρουσιαστής εξήγησε πώς έφτασε στην δυσμενή οικονομική του κατάσταση.

«Με χρησιμοποίησαν ασύστολα και την ευθύνη την έχω εγώ», τόνισε μεταξύ άλλων. «Βοήθησα φίλο και μπήκα σαν τριτεγγυητής δανείων», τόνισε. «Ό, τι είχα στο όνομά μου υποθηκεύτηκαν και τα πήραν… Δεν είχα λατρεία στο χρήμα», εξομολογήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δες ολόκληρη τη συνέντευξη που έδωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Hello.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet