Ένα πολύ μοντέρνο και πρωτοποριακό concept ήρθε στην χώρα μας, πάνω στην ώρα που η ακρίβεια έχει γονατίσει τους καταναλωτές και το food waste έχει εκτοξευτεί. Πρόκειται για την πρωτοβουλία του Bring it Back, του νέου app μέσω του οποίου μπορείς να βρεις μαγαζιά που θα κλείσουν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και προσφέρουν μία ολόκληρη σακούλα από το εμπόρευμά τους σε προνομιακή τιμή.

Κάπως έτσι, δοκιμάσαμε και εμείς να κάνουμε την παραγγελία μας μέσω του Bring it Back και φάγαμε μία ολόκληρη σακούλα με αλμυρά και γλυκά snacks από το Street Kuluriστην οδό Ζωοδόχου Πηγής. Όλα τους, κόστισαν 3 ευρώ, ενώ το κανονικό τους κόστος οποιαδήποτε άλλη ώρα της ημέρας θα ξεπερνούσε τα 10 ευρώ.

Η περιήγηση στην πλατφόρμα είναι πολύ απλή. Βάζεις την διεύθυνσή σου και το app βρίσκει τα κοντινότερά σου καφέ, ζαχαροπλαστεία, φούρνους αλλά και σούπερ μάρκετ που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και έχουν κάποιο πακέτο προσφοράς. Εκεί, βρίσκεις την προσφορά που σου ταιριάζει στο budget που θέλεις -οι τιμές ξεκινούν από τα 2,5 ευρώ- και πληρώνεις.

back

Αμέσως, λαμβάνεις έναν QR κωδικό και την ίδια στιγμή το κατάστημα αρχίζει να ετοιμάζει την παραγγελία σου.

«H Bring it Back δημιουργήθηκε με στόχο να μειώσει αυτή τη σπατάλη και να διώξει την Ελλάδα από αυτήν την αρνητική πρωτιά» μας ενημερώνει η ιστοσελίδα της πλατφόρμας.

Διάβασε τη συνέχεια του άρθρου στο Nitro.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet