Ο Brooklyn Beckham συνεχίζει να ανεβάζει τις συνταγές του παρά την κριτική που δέχεται από τους followers του. Έχει δηλώσει άλλωστε ότι θα ήθελε να γίνει σεφ!

Αυτή τη φορά ο γιος της Victoria και του David ανέβασε στο instagram μια συνταγή για πίτσα. Έφτιαξε το ζυμάρι, το άφησε να ξεκουραστεί, χρησιμοποίησε απλώς μια σάλτσα κονσέρβα, πρόσθεσε μοτσαρέλα, σόταρε μερικά μανιτάρια και τα έβαλε από πάνω και αφού την έψησε πρόσθεσε και φύλλα βασιλικού. Απλή βασική συνταγή δηλαδή.

Οι followers δεν τον άφησαν έτσι βεβαίως. Μερικά από τα σχόλια ήταν “Η Ιταλίδα γιαγιά μου μόλις πέθανε”, “Μην παραιτηθείς από την πρωινή σου δουλειά”, “Απλώς, σταμάτα”, ενώ κάποιος τον ρώτησε “Αλήθεια τώρα, μόλις σκούπισες τα χέρια σου στο παντελόνι σου;”.

Υπήρχαν βεβαίως και εκείνοι που τόνισαν την προσπάθεια του και του έδωσαν και συμβουλές για να την κάνει καλύτερη!

Τον τελευταίο καιρό ο Brooklyn φαίνεται ότι τα ακούει συχνά από το κοινό. Την τελευταία φορά ήταν όταν τον συνάντησε ο διάσημος Daniel Mac ο οποίος ρωτάει τους ανθρώπους που οδηγούν ακριβά αυτοκίνητα, τι δουλειά κάνουν. Ο Brooklyn που οδηγεί μια McLaren απάντησε σεφ. Και όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια έπεσαν βροχή!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet