Το διάσημο πουλόβερ με τα λευκά και το ένα μαύρο πρόβατο που φορούσε η Λαίδη Diana πουλήθηκε στον οίκο Sotheby’s για 1 εκατομμύριο 143 χιλιάδες δολάρια, ποσό που έφτασε πάνω από είκοσι φορές από την αρχική εκτίμηση.

Το πουλόβερ της Diana
Το ρούχο φορούσε η πριγκίπισσα της Ουαλίας όταν ήταν ακόμη αρραβωνιασμένη με τον πρίγκιπα Κάρολο. Είναι ένα κόκκινο πουλόβερ με φουσκωτά μανίκια με ένα μαύρο πρόβατο να ξεχωρίζει σε ένα κοπάδι λευκών προβάτων. Το πουλόβερ πουλήθηκε κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής δημοπρασίας αφιερωμένης σε μια σειρά από fashion icons. Πολύ πέρα ​​από τις αρχικές εκτιμήσεις, επίσης ένα βραδινό φόρεμα του Murray Arbeid που φόρεσε η Diana δύο φορές το 1985.

Η ιστορία του ρούχου

Το πουλόβερ, σχεδιασμένο από τη βρετανική μάρκα «Warm & Wonderful», φορέθηκε για πρώτη φορά από τη Diana τον Ιούνιο του 1981, ενώ παρακολουθούσε έναν αγώνα πόλο του μελλοντικού συζύγου της Καρόλου Ένα μήνα αργότερα θα γινόταν ο πολυτελής βασιλικός γάμος. Το ένδυμα έγινε ξανά πρωτοσέλιδο όταν η πριγκίπισσα της Ουαλίας το φόρεσε ξανά το 1983, πάλι σε έναν αγώνα πόλο. Η Warm & Wonderful σταμάτησε να παράγει το μοντέλο με το μαύρο πρόβατο το 1994.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet