Τις τελευταίες ημέρες έχει ξεσπάσει μια κόντρα ανάμεσα στη δημοσιογράφο Έλενα Ακρίτα και την Έλια Ζερβου που είναι blogger. Αφορμή στάθηκε σχόλιο της δεύτερης στην υπόθεση της υιοθεσίας του παιδιού της πρώτης.

Η Έλια Ζερβού από τη μεριά της υποστηρίζει πως την κατηγορούν για σχόλιο που δεν έκανε η ίδια αλλά η ομάδα Έλενα Ακρίτα FAKE NEWS στο Facebook.

Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα και ο γιος της απάντησαν με μήνυση.  

Με μήνυση αποφάσισε να απαντήσει η Έλενα Ακρίτα και ο γιος της, Παύλος Αρζόγλου – Ακρίτας, σε δημοσιεύματα σε σελίδα ομάδας του Facebook, που αφορά την οικογένειά τους.

«Αύριο κατατίθεται στην Εισαγγελία η μήνυση από τον γιο μου και εμένα κατά αυτών που προέβησαν στη σωρεία των ποινικών αδικημάτων σε σχέση με την υιοθεσία του ενήλικου πλέον παιδιού μου», ανέφερε σε ανάρτησή της τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022 η Έλενα Ακρίτα. Συγκεκριμένα η μήνυσή της γίνεται «Στον/στην χρήστη “Pola Oikonomou” που έγραψε το επίμαχο κείμενο στο προφίλ της Έλιας Ζερβου. Στην Έλια Ζερβού που υπερθεμάτισε ισχυριζόμενη ότι θυμάται… συγκεκριμένα περιστατικά από μια υποτιθέμενη δίκη που δεν έγινε ποτέ», όπως αναφέρει.

Στη σελίδα Έλενα Ακρίτα FAKE News δημοσιεύτηκε σχόλιο που ανέφερε ότι μια Πολωνή κοπέλα που δούλευε στο σπίτι της κυρίας Ακρίτα έμεινε έγκυος και ο άντρας της την άφησε. Εκείνη έδωσε το παιδί για ένα χρηματικό ποσό στην Έλενα Ακρίτα. Λίγο καιρό αργότερα, σύμφωνα με όσα υποστηρίζονται στο σχόλιο πάντα, η κοπέλα παντρεύτηκε τον άντρα που είχαν το παιδί μαζί και το ζήτησαν πίσω. Εκείνη αρνήθηκε κι έγινε δικαστήριο που τη δικαίωσε. Επιπλέον υποστηρίζει πως ο γιος της δεν της μιλάει για χρόνια κι έχουν κακές σχέσεις.

Ακρίτα

Σε όλα αυτά η απάντηση της δημοσιογράφου είναι σαφής  «Οι χρήστες αυτοί προέβησαν σε άθλια και συκοφαντικά σχόλια με υβριστικούς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο μου χωρίς στοιχειωδώς να ζητήσουν από τον/την διαχειριστή-της σελίδας να προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία για τους ψευδείς ισχυρισμούς του/της. Οι μηνύσεις σε άτομα που υπογράφουν με το ονοματεπώνυμο τους θα αποσταλούν απευθείας στους κατόχους των λογαριασμών χωρίς την συνδρομή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος». Πριν την κατάθεση προέβη μαζί με τον 29χρονο γιο της Παύλο σε κοινή ανακοίνωση:

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet