Η 25χρονη κοπέλα Charlotte Arnould, καταγγέλλει ότι βιάστηκε από τον γνωστό ηθοποιό όχι μία αλλά δυο φορές. Οι δικαστικές αρχές ισχυρίζονται ότι υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία που το αποδεικνύουν, με τον ίδιο να μην μπορεί πλέον να αποφύγει τη δίκη.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 25χρονη ηθοποιός υποστηρίζει πως ο 73χρονος της επιτέθηκε στο σπίτι του στο Παρίσι: «Είμαι το θύμα του Depardieu. Κατηγορείται εδώ και ένα χρόνο. Δεν μπορώ πια να μείνω σιωπηλή». Από τη μεριά του, ο ηθοποιός το αρνείται και υποστηρίζει πως οι καταγγελίες της κοπέλας είναι αβάσιμες, ενώ έχει ζητήσει από τη νομική του ομάδα να υποβάλλει αίτημα να κλείσει τελείως η υπόθεση.

Depardieu

Ο Γενικός Εισαγγελέας του Παρισιού, Ρεμυ Χέιτζ, διευκρίνισε όμως ότι ο ηθοποιός εξακολουθεί να κατηγορείται για «βιασμό και σεξουαλική επίθεση».

Η δικηγόρος της Charlotte, Carine Durrieu- Diebolt δήλωσε: «Η πελάτισσά μου είναι ιδιαίτερα ανακουφισμένη και σίγουρη για τη δικαιοσύνη που αποδόθηκε σήμερα» και συνέχισε αναφερόμενη στον ηθοποιό « διέπραξε πράγματι τις πράξεις σεξουαλικής επίθεσης και βιασμού για τις οποίες κατηγορείται».

Σύμφωνα με μια πηγή, ο κατηγορούμενος ήξερε την κοπέλα γιατί ήταν φίλοι με τον πατέρα της. Στο δημοσίευμα της Daily Mail, υποστηρίζεται πως ήταν στις 7 Αυγούστου 2018 όταν ο Depardieu τη βίασε πρώτη φορά. Στο βίντεο από το σπίτι του κατηγορουμένου φαίνεται να μιλάνε στην αρχή στον καναπέ κι έπειτα να γυρίζουν μια ερωτική πράξη. Η καταγγέλλουσα είπε στις αστυνομικές αρχές: «Ήμουν Άρρωστη και μπερδεμένη, σε κατάσταση άρνησης» επέστρεψε στο σπίτι του στις 13 Αυγούστου, όπου και υποστηρίζει ότι έγινε ο δεύτερος βιασμός. Δύο βδομάδες αργότερα είπε στην μητέρα της τι είχε συμβεί και τότε ήταν που έκανε την καταγγελία.

Depardieu

Οι αρχές εξέτασαν σε πρώτη φάση τον ηθοποιό και την κοπέλα σε μια κοινή ακρόαση, αλλά η Εισαγγελία του Παρισιού τη σταμάτησε στις 4 Ιουνίου 2019 λόγω έλλειψης στοιχείων. Η δεύτερη καταγγελία που υπέβαλλε η 25χρονη οδήγησε τον Depardieu στο εδώλιο.  

Διάβασε επίσης: Γεωργία Μπίκα: H απόφαση για τον ομαδικό βιασμό

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet