Δεν θα πειράζουμε μόνο τον Leonardo di Caprio που χωρίζει όταν τα κορίτσια του φτάνουν στα 25! Υπάρχει κι άλλος celebrity που πρέπει οπωσδήποτε να πάρει διαζύγιο όταν οι σύζυγοί του φτάνουν ακριβώς 33 χρονών και δεν είναι άλλος από τον Tom Cruise.

Ο Tom Cruise έχει κάνει τρεις γάμους στη ζωή του τη Mimi Rogers, τη Nicole Kidman και την Katie Holmes. Αυτές οι 3 γυναίκες εκτός από τον Mr Μission Impossible έχουν και κάτι άλλο κοινό: όλες χώρισαν μαζί του όταν έφτασαν την ηλικία των 33- ή μάλλον τις χώρισε.

Το γεγονός δε ότι είναι μέλος της εκκλησίας της Σαϊεντολογίας ενισχύει τις θεωρίες συνομωσίας ότι αυτά τα διαζύγια δεν είναι τυχαία!

Ένα πρώην στέλεχος της εκκλησίας ονόματι  Μαρκ Ράθμπουν, είχε αποκαλύψει στο παρελθόν πως οι πρώην γυναίκες του- ειδικά η Kidman και η Holmes- είχαν εκφράσει φανερά τη δυσαρέσκειά τους για την ενασχόληση του Cruise με τη σαϊεντολογία. Μάλιστα ο ηθοποιός χώρισε τη Rogers και την Kidman επειδή δεν την ήθελε ο αρχηγός της εκκλησίας Ντέιβιντ Μισκαβίγκε (κακιά πεθερά).

Τη θεωρία αποκάλυψε πρώτος ο Πέρεζ Χίλτον και έχει να κάνει με τον αριθμό 33: Η πρώτη της εκκλησία κατασκευάστηκε στο Φοίνιξ της Αριζόνα, στον 33ο παράλληλο, ο οποίος συνδέεται με πολλές θεωρίες συνωμοσίας για UFO ακόμα και για τη δολοφονία του Τζον Κένεντι. Επίσης στη νουμερολογία, το 33 είναι ο αριθμός της ίασης μέσω της αγάπης.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet