Όταν η Paris Hilton ανέβασε στο λογαριασμό της στο TikTok ένα βίντεο στο οποίο πίνει καφέ με τον Tom Cruz σε ποτήρια καλυμμένα με κρύσταλλα, της τραγουδάει το «Hold Me Closer» του Elton John και της Britney Spears φορώντας μόνο τη ρόμπα του και κάνουν πλάκα για τις ερμηνευτικές του ικανότητες, δεν μπορούσαμε παρά να απορήσουμε πώς στο καλό συνέβη αυτό. Χρειάστηκε μία μικρή μόνο έρευνα στο διαδίκτυο για να αποκαλυφθεί πώς στην πραγματικότητα δεν ήταν ο διάσημας star πρωταγωνιστής του βίντεο, αλλά ο κωμικός και σωσίας του Μiles Fisher.

Ο τελευταίος αφού βαρέθηκε να ακούει συνεχώς για την ομοιότητα του με τον Cruz, η οποία έμπαινε συχνά εμπόδιο στην καριέρα του, αποφάσισε να τη χρησιμοποιήσει και να δημιουργήσει μία σειρά από βίντεο στο TikTok που υποτίθεται ότι δείχνουν τον star να ασχολείται με διάφορες καλλιτεχνικές δραστηριότητες και τα οποία, φυσικά, έγιναν αμέσως viral.

Και σε αυτό το σημείο μπαίνει στο πλάνο η Paris Hilton. Ο Fisher διατηρεί εδώ και χρόνια μία πολύ στενή φιλική σχέση μαζί της, έτσι ήταν αναπόφευκτο να γίνει κι αυτή κάποια στιγμή μέρος του project του. Τον περασμένο Ιούλιο, οι δυο τους ανέβασαν ένα βίντεο στο Instagram στο οποίο ο «Tom Cruz» ετοιμάζεται για έξοδο μαζί με την εντυπωσιακή συνοδό του, Paris Hilton και φυσικά το έριξαν! Η επιστροφή τους, λοιπόν, ήταν αναμενόμενη! Δες και τα δύο clips παρακάτω:

@parishilton Nothing like being serenaded with my favorite @Britney Spears and @Elton John song 😹 #ThatsHot #ButCouldBeHotter @Tom ♬ Hold Me Closer – Elton John & Britney Spears
Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet