Ο Tom Brady και η Gisele Bundchen διευθέτησαν γρήγορα το διαζύγιό τους, καθώς έιχαν συνάψει ένα «σιδηρούν» προγαμιαίο συμφωνητικό, σύμφωνα με το ξένο μέσο Page Six.

Tο ζευγάρι, που επιβεβαίωσε το διαζύγιό του τον Οκτώβριο, διαθέτει συνολική καθαρή περιουσία 733 εκατομμυρίων δολαρίων που περιλαμβάνει χαρτοφυλάκιο ακινήτων 26 εκατομμυρίων δολαρίων και πολλές επιχειρήσεις.

Ο Brady και η Bundchen φέρεται να έχουν συνάψει ακλόνητο προγαμιαίο συμβόλαιο το 2009, που θα προστάτευε τον ατομικό πλούτο τους αλλά και θα απλοποιούσε τη διαίρεση των περιουσιακών στοιχείων.

«Υπήρχε ένα “σιδηρούν” προγαμιαίο πριν παντρευτούν το 2009» είπε πηγή στο περιοδικό. »Και οι δύο έχουν τις δικές τους ξεχωριστές επιχειρηματικές δραστηριότητες, οπότε ο διαχωρισμός του πλούτου τους δεν ήταν τόσο περίπλοκος τελικά. Ο μόνος άλλος σημαντικός παράγοντας ήταν η διαίρεση του τεράστιου χαρτοφυλακίου ακινήτων τους».

@enews Pouring one out for our favorite team. 💔 Link in bio for details on #GiseleBündchen & #TomBrady ♬ Yellow – Mark

To supermodel είχε κάνει επίσημη την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον αθλητή λίγες εβδομάδες πριν, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

«Η απόφαση για τον τερματισμό ενός γάμου δεν είναι ποτέ εύκολη, όμως, απομακρυνθήκαμε και μολονότι είναι φυσικά, δύσκολο να περνάει κανείς κάτι τέτοιο, νιώθω ευλογημένη για το χρόνο που περάσαμε μαζί και εύχομαι στον Tom πάντα τα καλύτερα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο Nitro.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet