Απίστευτες εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση των θανάτων της Μαλένας και της Ίριδας από την Πάτρα.

Σήμερα (20/6) κατατέθηκε το πόρισμα των ιατροδικαστών για τα αίτια θανάτου των δυο μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας Πισπιρίγκου. Υπήρχαν σοβαρές ενδείξεις για ασφυκτικό θάνατο, καθώς έχουν αποκλειστεί από τους ιατροδικαστές όλα τα άλλα αίτια.

Στο πόρισμα που συνέταξαν οι ιατροδικαστές Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλόγρηας – και για το οποίο υπάρχει μεγάλη αγωνία – θα φανεί αν ήταν βίαιος ο θάνατος των άτυχων κοριτσιών από την Πάτρα κι αν έγινε με απόφραξη των αεροφόρων οδών, της μύτης ή του στόματος.

Το πόρισμα παραδόθηκε στον εισαγγελέα συνδυαστικά και με τις νέες καταθέσεις που θα πραγματοποιηθούν σήμερα (20/6) καθώς ανάμεσα στα δέκα άτομα που θα κληθούν για κατάθεση είναι οι γονείς αλλά και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Από την στιγμή που παραδόθηκε το πόρισμα στον εισαγγελέα δεν αποκλείεται να υπάρχουν επιπρόσθετες διώξεις είτε αφορούν ανθρωποκτονία για τη Ρούλα Πισπιρίγκου είτε και για άλλα άτομα.

Πάτρα: Τι αναφέρει το πόρισμα

Οι ιατροδικαστές μέσα από το φωτογραφικό υλικό, τους ιατρικούς φακέλους των δύο παιδιών, τις εκθέσεις θανάτου που συνέταξαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Τσιόλα και Χριστίνα Τσάκωνα και φυσικά τις νέες τοξικολογικές εξετάσεις της ομάδας του καθηγητή Νικόλαου Ράικου, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα δύο παιδιά βρήκαν ασφυκτικό θάνατο.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet