Ο Θέμης Θεοχαρόγλου βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο « The  2night show» και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που φωτίζει άγνωστες πτυχές της ζωής του ως παιδί, για την αντίδραση των γονιών του αλλά και για το τι σημαίνει να είσαι Drag Queen στην Ελλάδα.

Το ευρύ κοινό την γνώρισε μέσα από το μουσικό ριάλιτι House Of Fame όπου ο Θέμης εμφανιζόταν ως Holly Grace. Να σημειωθεί ότι ήταν η μόνη drag συμμετοχή σε ελληνικό ριάλιτι. Τελευταία, τράβηξε πάλι πάνω του την προσοχή με το πρόσφατο διαφημιστικό γνωστής εταιρίας σαμπουάν.

Η Holly μίλησε για το πώς πήραν οι γονείς της τον σεξουαλικό προσδιορισμό του Θέμη, αλλά και πώς αντέδρασαν όταν «γεννήθηκε» η Holly. Επιπλέον αναφέρθηκε στο πολύ σκληρό bullying που δέχτηκε ως παιδί.

Η αντίδραση των γονιών της

Η μητέρα της- όπως ίσως οι περισσότερες μάνες- είχε καταλάβει πως κάτι ήταν διαφορετικό στο παιδί της. Ήταν και η πρώτη που έμαθε για την σεξουαλική ταυτότητά του. Όπως λέει η Grace, το αποδέχτηκε αμέσως. Ο πατέρας της χρειάστηκε τον χρόνο του αλλά κράτησε το μυαλό του ανοιχτό με τη θέληση να καταλάβει τι του έλεγε το παιδί του: «Αυτή είναι η πραγματική μαγκιά: Να μπεις στη διαδικασία να ταξιδέψεις για να φτάσεις στο σημείο να κατανοήσεις», είπε η ίδια η Holly για τον πατέρα της ενώ συμπλήρωσε το πόσο εκτίμησε αυτήν την αντίδραση του πατέρα της.

Παιδική ηλικία και bullying

Μιλώντας για την παιδική της ηλικία, η Holly Grace αποκάλυψε πως τα παιδιά της ηλικίας της δεν μπορούσαν να την καταλάβουν ούτε να την αποδεχτούν. Άλλωστε, τα παιδιά ξέρουν και αναγνωρίζουν ότι μαθαίνουν από το περιβάλλον τους. Δεν έχουν ακόμα κριτική σκέψη και λειτουργούν αυθόρμητα με βάση αυτό  που καταλαβαίνουν.

 Η Holly Grace μιλώντας για το δικό της ταξίδι στη διαφορετικότητα λέει πως από τα παιδικά και σχολικά της χρόνια το bullying που δεχόταν ήταν ασταμάτητο. «Η πορεία ήταν δύσκολη από τα παιδικά μου χρόνια. Το bullying δεν έχει σταματήσει ποτέ μέχρι και  σήμερα. Στο σχολείο τα παιδιά με κορόιδευαν και με έλεγαν “γυναικούλα” και τώρα βγαίνω στην ελληνική τηλεόραση μία γυναικάρα. Χαίρομαι έστω γι΄ αυτό. Όλοι μου λένε ότι είναι πολύ περήφανοι για την πορεία μου. Απλά όταν έφυγα από τη Λάρισα και πήγα να σπουδάσω στη Θεσσαλονίκη, αποφάσισα ότι θα κάνω τη ζωή μου όπως θέλω εγώ, χωρίς να με ενδιαφέρει η άποψη του οποιουδήποτε. Δεν έχω ανάγκη να ακούσω συγγνώμη. Μακάρι να το αισθάνθηκαν», είπε χαρακτηριστικά για την εξέλιξή της.

Στους τωρινούς επικριτές της, η Ηolly απαντά με αγάπη. Πιστεύει πως η ενημέρωση πάνω σε θέματα ΛΟΑΤΚΙ+ πρέπει να είναι συνεχής: «Η πρόθεση είναι το πιο σημαντικό. Αν η πρόθεση είναι η γνώση, τότε κάθε ερώτηση είναι αποδεκτή». Τέλος, στους κακεντρεχείς δεν απαντάει με διάλογο γιατί η ευτυχία είναι πιο σημαντική!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet