Ο Hugh Jackman παρακάλεσε την Ακαδημία των Όσκαρ να μην προτείνει το “Good Afternoon” του Ryan Reynolds στην κατηγορία του καλύτερου τραγουδιού. Οι δύο ηθοποιοί εδώ και 10 χρόνια έχουν μια άτυπη κόντρα και μια ψεύτικη διαμάχη.

Ο Jackman και ο Reynolds δημιούργησαν την ψεύτικη κόντρα τους από τότε που ξεκίνησαν “X-Men Origins: Wolverine” το 2008.

Ο ηθοποιός του “Greatest Showman”,  Hugh Jackman, εξήγησε ότι ενώ αυτός και η οικογένειά του λάτρεψαν το “Spirited”, δεν είναι ακόμα έτοιμος να δει το τραγούδι να λαμβάνει υποψηφιότητα για Όσκαρ.

«Γεια σε όλους, είναι 2023 και ήθελα πραγματικά να στείλω ένα θετικό μήνυμα στην αρχή της χρονιάς, αλλά τα πρόσφατα γεγονότα το έχουν καταστήσει αδύνατο. Τώρα ο Ryan Reynolds που θα έχει υποψηφιότητα στην κατηγορία καλύτερου τραγουδιού θα έκανε την επόμενη χρονιά της ζωής μου ανυπόφορη», ανέφερε ο Hugh Jackman.

Ο ηθοποιός διευκρίνισε ότι η συνεργασία με τον Ryan Reynolds στην τρίτη ταινία “Deadpool” θα ήταν «αδύνατη» αν έπαιρνε την υποψηφιότητα.

«Θα ήταν πρόβλημα», κατέληξε. «Για να ανακεφαλαιώσουμε λοιπόν, λατρεύω το “Spirited”, λατρεύω τον Will, λατρεύω την Octavia Spencer, λατρεύω το τραγούδι “Good Afternoon”, λατρεύω τον Benj Pasekκαι τον Justin Paul, αλλά σε παρακαλώ, από τα βάθη της καρδιάς μου μην επικυρώνετε στον Ryan Reynolds με αυτόν τον τρόπο».

Διάβασε τη συνέχεια του άρθρου στο Hello.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet