Ο οίκος Dior έχει ανοίξει δικαστική διαμάχη με τη γνωστή πορνοστάρ Τζίτζι Ντιόρ. Πέρσι ο οίκος κατέθεσε νομική αγωγή ζητώντας να αποσυρθεί λέγοντας ότι βλάπτει την επιχείρησή και τη φήμη του.

Η πορνοστάρ δήλωσε χαριτολογώντας στο Page Six: «Αυτό είναι γελοίο, το όνομά μου δεν έχει καμία σχέση με την υψηλή ραπτική και -το αστείο είναι ότι- αυτό που κάνω συνήθως περιλαμβάνει το να μην φοράω καθόλου ρούχα»

Στις 20 Σεπτεμβρίου 2022, εγκρίθηκε η αίτηση που είχε υποβάλλει η Ντιόρ για την κατοχύρωση του εμπορικού σήματος Gigi Dior. Χρησιμοποιεί το όνομα στην προσωπική της ιστοσελίδα, στο λογαριασμό OnlyFans, στις δουλειές της με κάμερες και σε όλους τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

dior

Ο οίκος Dior μεταξύ άλλων αναφέρει: «Όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας πλήττονται από τις εμφανίσεις της».

Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός η οποία είναι ανύπαντρη μητέρα με τέσσερα παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών, δήλωσε: «Έχω χτίσει ένα εμπορικό σήμα γύρω από αυτό το όνομα, έχει γίνει εγώ και η φήμη μου, οπότε είναι πραγματικά καταστροφικό να σκέφτομαι ότι ίσως χρειαστεί να ξεκινήσω από το μηδέν και να ξανακάνω τα πάντα. Έχω χιλιάδες και χιλιάδες μπλουζάκια, πινακίδες και φωτογραφίες. Έχω διατηρήσει ιστοσελίδες, όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θα πρέπει να ξεκινήσω από την αρχή, θα είναι ένα τεράστιο πλήγμα αν χάσω αυτό το όνομα».

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet