Η Jane Seymour, γνωστή και ως ένα από τα κορίτσια του James Bond, μιλάει για τη σεξουαλική της ζωή στα 72 της χρόνια και τονίζει ότι το σεξ πλέον είναι καλύτερο από εκείνο που έκανε στο παρελθόν. Με ένα δοκίμιο για το ψηφιακό τεύχος του Cosmopolitan «Sex After 60» ανέφερε ότι κάνει το καλύτερο σεξ της ζωής της με τον σύντροφό της, John Zambetti.

Τι έφραψε η Jane Seymour

«Το σεξ αυτήν τη στιγμή είναι πιο υπέροχο και παθιασμένο από οτιδήποτε άλλο θυμάμαι, επειδή βασίζεται στην εμπιστοσύνη, στην αγάπη και την εμπειρία. Γνωρίζω πλέον τον εαυτό μου και το σώμα μου και ο Τζον έχει τις δικές του εμπειρίες στη ζωή του. Δεν είναι όπως όταν είσαι νεότερη. Υποθέτω ότι μεταξύ των νεότερων γενεών, οι άνθρωποι κάνουν πρώτα σεξ και μετά λένε, “Α, παρεμπιπτόντως, γεια σου. Τι κάνεις;”. Όσο μεγαλώνουμε, τόσο περισσότερο το σεξ βασίζεται στη συναισθηματική οικειότητα, στο ότι έχουμε μοιραστεί τα σκαμπανεβάσματα της ζωής με κάποιον – τα συναισθήματά μας, τις χαρές μας, τη λύπη μας, τα αμοιβαία πάθη και την επιθυμία μας».

Στο τέλος η Jane Seymour έγραψε ότι: «Η σεξουαλική σας ζωή δεν χρειάζεται να τελειώσει στα 60. Στο τέλος της ημέρας, όλοι αναζητούν κάτι που βάζει αίμα σε μια συγκεκριμένη περιοχή».

Διαβάστε επίσης

Sophie Turner: Zητάει άρση από τον δικαστή για την αγωγή που έκανε ενάντια στον πρώην της, Joe Jonas

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet