Το δέσιμο είναι το Β στο BDSM, δηλαδή Bondage κι όχι απλά είναι συχνό, αλλά έρευνες δείχνουν ότι είναι η πιο κοινή σεξουαλική φαντασίωση! Το δέσιμο είναι ένα παιχνίδι κυριαρχίας. Αυτός που δένει τον άλλο είναι κυρίαρχος πάνω του. Το να είσαι ο κυρίαρχος, είναι από μόνο του super sexy αλλά δουλεύει και από την ανάποδη πλευρά: να είσαι δηλαδή αυτός που δένουν. Εάν γίνει μέσα σε ασφαλή πλαίσια το δέσιμο μπορεί να φτάσει σε άλλα επίπεδα απόλαυσης, οπότε στο προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Θα σου δώσουμε απλές συμβουλές για να μην έχεις κανένα ατύχημα, κανένα κόλλημα και να απολαύσεις αυτή τη φαντασίωση στο έπακρο.

φαντασίωση

Επικοινωνία

Το νούμερο ένα- και δεν θα βαρεθούμε να το γράφουμε– είναι η επικοινωνία. Τα ζευγάρια πρέπει να μιλούν μεταξύ τους για το τι τους αρέσει, μέχρι πού αισθάνονται άνετα και τι θα έκαναν ή όχι. Εάν δεν πεις στο ταίρι σου τις προτιμήσεις σου, δεν θα ξέρει πως να σε ικανοποιήσει πλήρως!

Ξεκίνα απλά

Μπορείς να κάνεις μια έρευνα στο διαδίκτυο και να δεις φωτογραφίες ή πορνογραφικό υλικό που θα σου δώσει έμπνευση και χρήσιμα tips, ενώ θα σε βοηθήσει να προσανατολιστείς καλύτερα στο τι σε «ανάβει» περισσότερο. Είναι πολύ σημαντικό να θυμάσαι όμως πως οι πορνογραφικές φωτογραφίες και ταινίες δεν είναι ρεαλιστικές οπότε μην τις πάρεις και τοις μετρητοίς! Παρακολούθησέ τα για… ακαδημαϊκούς σκοπούς.

Βάλε όρια με το σύντροφό σου

Δεν είναι ποτέ κακό ή ντροπή να πεις ότι κάτι δεν σου αρέσει, σε πονάει ή ότι θες να σταματήσεις. Τόσο απλά, χωρίς πολλά λόγια.

Τι στάσεις μπορείς να κάνεις;

Πολλές! Στάση «γέφυρα» όπου τα χέρια σου είναι δεμένα πίσω, εσύ ανάσκελα ξαπλωμένη και ο σύντροφός σου από πάνω, ενώ εσύ τυλίγεις τα πόδια σου στη λεκάνη του. Ή «naughty chair». Σε αυτή τη στάση θα σου χρειαστεί μια καρέκλα με χέρια για αντίσταση. Εάν είσαι εσύ η δεμένη, ο σύντροφός σου μπορεί να είναι από πίσω και να σε κρατάει από τα δεσμά σου. Ή στάση rag ‘n roll όπου τα χέρια σου είναι δεμένα από μπροστά και είστε ξαπλωμένοι πλάγια!

Have fun και πάντα να θυμάσαι πως στο sex όλα επιτρέπονται αρκεί να υπάρχει συναίνεση! Till next Time!  

φαντασίωση

Διαβάστε επίσης: Sex στο μπάνιο: Πως θα το απολαύσεις στο έπακρο!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet