Η Kate Middleton θέλησε να απαντήσει στα δημοσιεύματα που θέλουν την υγεία της να διατρέχει σοβαρό κίνδυνο. Εκείνη και ο πρίγκιπας William έκαναν μία ανάρητηση στον προσωπικό τους λογαριασμό στo Instagram.

Στην φωτογραφία, που τράβηξε ο πρίγκιπας William, η Kate Middleton ποζάρει καθισμένη σε μια καρέκλα και χαμογελά στον φακό, ενώ κρατάει αγκαλιά τα τρία παιδιά της, τον πρίγκιπα George, τον πρίγκιπα Louis και την πριγκίπισσα Charlotte.

Η ανάρτηση για την Kate Middleton

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, γράφει: «Σας ευχαριστώ όλους για τις ευγενικές ευχές και τη συνεχή υποστήριξη τους τελευταίους δύο μήνες. Εύχομαι σε όλους Ευτυχισμένη Γιορτή της Μητέρας. Kate».

Η απάντηση για τυχόν photoshop

Το Παλάτι του Κένσινγκτον δημοσίευσε μια επίσημη δήλωση ως απάντηση στις ανησυχίες σχετικά με την εικόνα της πριγκίπισσας Katherine για τον εορτασμό της Ημέρας της Μητέρας την Κυριακή.

Η δήλωση έρχεται μετά από ερωτήματα σχετικά με το εάν η εικόνα είχε τροποποιηθεί ψηφιακά. Σε ένα μήνυμα που κοινοποιήθηκε στο X το πρωί της Δευτέρας, η πριγκίπισσα Katherine δήλωσε: «Όπως πολλοί ερασιτέχνες φωτογράφοι, πειραματίζομαι περιστασιακά με το μοντάζ. Ήθελα να εκφράσω τη συγγνώμη μου για οποιαδήποτε σύγχυση προκάλεσε η οικογενειακή φωτογραφία που μοιραστήκαμε χθες. Ελπίζω ότι όλοι όσοι γιορτάζουν είχαν μια πολύ χαρούμενη Ημέρα της Μητέρας. Κ.»

Νωρίτερα, το πρακτορείο ειδήσεων PA είπε ότι θα αποσύρει την εικόνα από την υπηρεσία φωτογραφιών του. Εκπρόσωπος του βρετανικού εθνικού ειδησεογραφικού πρακτορείου δήλωσε από τότε: «Όπως και άλλα ειδησεογραφικά πρακτορεία, η PA Media εξέδωσε χθες καλή τη πίστη την εικόνα που παρείχε το Παλάτι του Κένσινγκτον της πριγκίπισσας της Ουαλίας και των παιδιών της. Γίναμε γνώστες κάποιων ανησυχιών σχετικά με την εικόνα και κάναμε μια αναφορά σχετικά χθες το βράδυ και ξεκαθαρίσαμε ότι ζητούσαμε επείγουσα διευκρίνιση σχετικά με την εικόνα από το παλάτι του Κένσινγκτον. Ελλείψει αυτής της διευκρίνισης, αποσύρουμε την εικόνα από την υπηρεσία φωτογραφιών μας».

Οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας αμφισβήτησαν αν στην εικόνα είχε γίνει photoshop αφού ισχυρίστηκαν ότι το μανίκι της ζακέτας της πριγκίπισσας Charlotte δεν ήταν ευθυγραμμισμένο. Αργότερα την Κυριακή, η φωτογραφία αποσύρθηκε από διεθνή πρακτορεία φωτογραφίας λόγω ανησυχιών ότι η εικόνα είχε παραποιηθεί.

Διαβάστε επίσης:

Pamela Anderson: Ποζάρει αμακιγιάριστη για εξώφυλλο περιοδικού

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet